• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için denedim işe yarıyor

kızlar dün bir diyetisyene mail yoluyla ulaşıp kilo alma problemimden bahsettim bana şu şekilde bir liste verdi bu programı 1 ay denemeyi düşünüyorum inşallah sizlere de faydası olur....

Sağlıklı birşekilde kilo kazanımı için birkaç tavsiyede bulunmaya çalışayım; - Özellikle kahvaltıda ekmeklerinizi tost şeklinde tüketirseniz, daha çok ekmek yemeniz mümkün olur. -sabah ve gece süt tüketmeniz yardımcı olacaktır, içine bir tatlı kaşığı bal ve yanında bir porsiyon meyve ile birlikte. -sebze yemeklerinize bir tatlı kaşığı kadar şeker ilave edebilirsiniz. -kuruyemiş tüketmeniz kalori alımınızı arttıracak pratik bir yöntemdir; sabah - akşam fındık, ceviz veya badem, gün içerisinde de ayçekirdeği tüketin. -bunları uygularken mutlaka günlük egzersiz (en azından yürüyüş) yapın; aksi takdirde yağ kütleniz sağlıksız bir şekilde artabilir. Size daha uygun tavsiyeler ve kontrollü kilo kazanımı için bir sağlık kuruluşuna müracaat edin.

çokkk tşkkürler. hemen hemen hepsini uyguluyorum bugünlerde. ben alıyorum kızlar yaa yanaklarım hemen dolmaya başladı. ama birgün yemesem hemen geri gidiyor kilo ben bunu anlamıyorum ki pek kaslı değilim ondan mı acep yaa:26: buarada kaşarlı sucuklu tost yanına meyvesuyu hem sabah hem gece acaip aldırıyor ben bunu yapıyorum :46::46:

kızlar ayrıca milföy hamurunun 1 tanesi 191 kalori diyor sizce milföyden pizza mı daha kalorilidir yoksa karışık tost mu.

kızlar ayrıca milföy hamurunun 1 tanesi 191 kalori diyor sizce milföyden pizza mı daha kalorilidir yoksa karışık tost mu.

bak mesela milföyü okuyunca bile midem almayacak gibi hissediyorum :(

şu an cips olsa yerdim kola olsa içerdim ama milföy ıı ıhh

cicibebe azmış canım sevindim, ben 20 tane atıyordum artık son kaşıklarda afedersin öğürtü geliyordu:5:
canım pekmez içmetekten korkma eğer bu sıcaklarda içebiliyorsan iç, ben aylarca içtim, kendim de biyoloji okuyorum biraz araştırma yaptım, glisemik indeksi en düşük pekmezin gönül rahatlığıyla içebilirsin ki sen bi kaşık içiyorum demişsin ben 5-6 yudum içiyordum bi bardaktan sen düşün yani çok da iyi geldi hem:23:
inşallah canım ya ben de saat başı dediğinden beri çok uymasam da uygulamaya koydum sayılır.)
söylediklerini dikkate alıcam, 3 kilo cidden tebrik ederim çok iyi almışsın:53:

Bende bebe bisküvisi ve sütü denedim gerçekten çok kötü bir his veriyor. :44: Annem bana muzlu bebe bisküvisi aldı onu bisküvü niyetine yiyorum yanındada süt içiyorum. :51: Hep yaptığım bir şey değil bu "bebe bisküvisi". Ben 1 haftalık Ender Saraç'ın kilo alma diyetini uygulamaya çalıştım. 1 kilo alabildim. Kalçam toparlandı. Şuanda hergün 2 yemek kaşığını geçik pekmez içiyorum. İnşallah bacaklarım toparlanır. :42:

ya arkadas hergun kusucak kadar ye ye ye ıkı ogun yeme zayıflıyorum bu nası ıs ya :57::57::57:

kusacak kadar dediğin neler yiyorsun mesela canım

uyanınca ıkı uc kasık pekmez ve malum sey ıcın kara üzüm cekırdegı tozu. sabah kahvaltı etmeyı hıc sevmem ama zorla pogca yerım yanına meyve suyuyla .. oglen ıstekı yemekler kotu bıraz yıne de tumunu tuketırım tabldotun 4u de dolu olur. ozellıkle sululara ekmek atıp yerım .. aksamm eve gıdınce ıstedıgım yemegı yaptırrım anneme:D tıka basa yanı bı tabak pılav arkasından bı tabak da patates kızartması bol mayonezlı yanına cola meyve suyu.. sındırdıkten sonra uc bes kasık pekmez bı tabak dolusu cıcıbebe sutle hala devam edıyorum .. tabı tum gun ıcınde cıkolatalar lokumlar nescafeler falan oyle ıste :105:

uyanınca ıkı uc kasık pekmez ve malum sey ıcın kara üzüm cekırdegı tozu. sabah kahvaltı etmeyı hıc sevmem ama zorla pogca yerım yanına meyve suyuyla .. oglen ıstekı yemekler kotu bıraz yıne de tumunu tuketırım tabldotun 4u de dolu olur. ozellıkle sululara ekmek atıp yerım .. aksamm eve gıdınce ıstedıgım yemegı yaptırrım anneme:D tıka basa yanı bı tabak pılav arkasından bı tabak da patates kızartması bol mayonezlı yanına cola meyve suyu.. sındırdıkten sonra uc bes kasık pekmez bı tabak dolusu cıcıbebe sutle hala devam edıyorum .. tabı tum gun ıcınde cıkolatalar lokumlar nescafeler falan oyle ıste :105:

Peki hiç hormon tahlili yaptırdın mı güzel yiyormuşsun:)

Peki hiç hormon tahlili yaptırdın mı güzel yiyormuşsun:)

evet hastanede calısıyorum sanslıyım bu konuda endokrın uzmanına muayne olmustum gereklı butun tahlıllerı yaptırdım sonuc olarak ıstah acıcı surup ve vıtamın :31:

Back