kızlar dün bir diyetisyene mail yoluyla ulaşıp kilo alma problemimden bahsettim bana şu şekilde bir liste verdi bu programı 1 ay denemeyi düşünüyorum inşallah sizlere de faydası olur....
Sağlıklı birşekilde kilo kazanımı için birkaç tavsiyede bulunmaya çalışayım; - Özellikle kahvaltıda ekmeklerinizi tost şeklinde tüketirseniz, daha çok ekmek yemeniz mümkün olur. -sabah ve gece süt tüketmeniz yardımcı olacaktır, içine bir tatlı kaşığı bal ve yanında bir porsiyon meyve ile birlikte. -sebze yemeklerinize bir tatlı kaşığı kadar şeker ilave edebilirsiniz. -kuruyemiş tüketmeniz kalori alımınızı arttıracak pratik bir yöntemdir; sabah - akşam fındık, ceviz veya badem, gün içerisinde de ayçekirdeği tüketin. -bunları uygularken mutlaka günlük egzersiz (en azından yürüyüş) yapın; aksi takdirde yağ kütleniz sağlıksız bir şekilde artabilir. Size daha uygun tavsiyeler ve kontrollü kilo kazanımı için bir sağlık kuruluşuna müracaat edin.
çokkk tşkkürler. hemen hemen hepsini uyguluyorum bugünlerde. ben alıyorum kızlar yaa yanaklarım hemen dolmaya başladı. ama birgün yemesem hemen geri gidiyor kilo ben bunu anlamıyorum ki pek kaslı değilim ondan mı acep yaa:26: buarada kaşarlı sucuklu tost yanına meyvesuyu hem sabah hem gece acaip aldırıyor ben bunu yapıyorum