milkshake i kendin yapcan canım hazır olanlardan almana gerek yok zaten onlarda hep boya var boşveer
süt dondurma bal ya da pekmez bebe bisküvisi meyveler
bu çok tatlı geldi diyorsan içine biraz ekşimsi meyveler
blender ya da robot varsa çek onda bir güzel
yoksa da ılık sütte önce büskiviyi aç sonra balı pekmezi kat en son dondurmayı kat
meyveleri de küp küp kesersin canım
epeey kalorili oluyoor
[SUP][/SUP]
çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk sağol tatlımmm yaaa ohhh gelsin kilocuklarrr
herkese iyi akşamllarrrr,
hadi inşallaah canımm haberdar et kilocuklardaaann
oofffff 29 yaşındayım ve 42 kiloyum eşim kilo almamı istemesede ben çooooooookkkkk kötü görünüyorum aynaya bakmaya utanır oldum yaaaa
bunu bende deneyeceğim zayıflıktan bebeğim bile gelmiyo bana hem gelsede kendim beslenemiyorum onu nasıl besleyeceğim
Eşin zayıf seviyor demek ki zayıflıktan mı bebiş olmuyor doktora göründün mü canım
aman ona kalsa 2 kilo bile alsam çirkin olurum. hamile kalınca zaten alacaksın diyo. zayıflıktan beslenemiyomuşum bebek olsada tutunamazmış düşük olurmuş. en son şubatta hamile kaldım onuda doktor hatası yüzünden kaybettim 7 aydır deniyorum hiçbir problem yok olmaması için artık zayıflıktan diyo doktorlar en son dün gittim vücudum kabul etmezmiş ben anlamadan bile gidermiş bebek
Ah canım al o zaman da doğumdan sonra verirsn yine inşallah, bebiş için uğraş al oyyaaaa Allah bir an önce evlat sahibi etsin sizi
amin Allah razı olsun canım yaaa ama bilirsin bizim için kilo almak vermekten daha zor bir öğün yemesem kilo kaybediyorum anca günlük enerjimi karşılıyo yediklerim galiba üzerine hiç koyamadım yıllardır
bu akşam ekmek arası tahin helvaya başlayacağım bakalım 1 ay deneyeyim değişen bişey olacakmı
İnşallah olacak canım benim:)
Kaç kilo almak istiyorsun peki
çok fazla istemiyorum zaten minyon olduğum için fazla kiloya müsait değil bünyem en fazla 5 kilo alabilirim ama zaten 47 kilo beni ihya eder
aman ona kalsa 2 kilo bile alsam çirkin olurum. hamile kalınca zaten alacaksın diyo. zayıflıktan beslenemiyomuşum bebek olsada tutunamazmış düşük olurmuş. en son şubatta hamile kaldım onuda doktor hatası yüzünden kaybettim 7 aydır deniyorum hiçbir problem yok olmaması için artık zayıflıktan diyo doktorlar en son dün gittim vücudum kabul etmezmiş ben anlamadan bile gidermiş bebek
hadi inşallah, cici bebe yiyebilirsin sen de canım geceleri yatmadan önce
ablacım allahtan umut kesilmez tıpta olmaz denilen neler oluyo hepimiz okuyoruz görüyoruz yani eskiden annelerimiz ananelerimiz 13-14 yaşlarında hamile kalmışlar hepimizde böyledir yani o yaşlarda sanki onlar 60 kilomuydu onlarda bizim gibi 40-45 kilo falanlardı yani umudunu kaybetme ablacım bi de bu açıdan düşün inşallah olur bebeğiniz
geceleri yiyin...................
dün akşam eşime gelirken tahin helva ve ekmek al dedim almış sağolsun ama geç gelmiş ben uyumuşum oda uyandırmamış inşallah bugün başlayıp devamını getireceğim cicibebeye gelince çok duyuyorum onu bu ara bide onu denemek lazım
haklısın canım çok kişiden duydum 40 kiloyla hamile kaldım 45 ile doğum yaptım şimdiki halime bak hiç özenme kiloya diyorlar. ama eskiden bu kadar hormonlu değildiki yediklerimiz herşey doğaldı şimdi içtiğimiz su bile katkı maddesi içeriyor. gdo diye bişey çıktı kışın domates yazın portakal yer olduk haliyle bizde birer GDO olduk. çok sağol güzel dileklerin için canım.
en erken akşam yemeğini 9:30 da yiyoruz geç kalırsak sen düşün gerisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?