Arkadaşlar ben 180 boyunda ve 50 kiloyum daha 1 hafta öncesine kadar. forumda da kilo almak için birçok şey okudum ve işe yarayanlarını sizinle paylaşmak istedim :) Her sabah kalkar kalkmaz 1 yemek kaşığı pekmez yiyorum ve yatmadan hemen öncede aynı şekilde 1 yemek kaşığı pekmez ve cicibebe+süt karışımını yiyorum. Tabi bunlar dışında normal sabah öğle aksam yemeğimi yiyorum ve her saat başı mümkun oldukça bir şeyler atıştırmaya çalışıyorum ne olursa fark etmez yeter ki mideme bir şey girsin büyüsün. Tabi bununla beraber aldığım kiloların sağlıklı olması için spor yapıyorum. Ben kalçamın genişlemesi için hergün kesin squat yapıyorum onun dışında tabiki siz istediğinizi yapabilirsiniz. Bunları yaparak 1 haftada tam 3 kilo aldım arkadaşlar tabi daha almam gereken 6 kilo olmasına rağmen kilo aldıkça iştahımda açılıyor
tahin pekmez gerçekten kilo aldırıyor kızlar , bende o yöntemle aldım
ben bunları yapıyorum gerçekten fark ediyor fakat bıraktığımda hemen geri veriyorum kiloyuaklıma şu geldi biliyorum yanlış belki ama çarem kalmadı sanki. şimdi 100 grm irmikte 371 kalori var diyor. bir çay bardağı irmiği limonatayla yutsam nasıl olur acep. hani tatlısını da yapıyorum ama herzamanda midemi bulandıryor yaaaaa. fakat bu irmiği bgünden itibaren denicem bakalım işe yarıcak mı
ben bunları yapıyorum gerçekten fark ediyor fakat bıraktığımda hemen geri veriyorum kiloyuaklıma şu geldi biliyorum yanlış belki ama çarem kalmadı sanki. şimdi 100 grm irmikte 371 kalori var diyor. bir çay bardağı irmiği limonatayla yutsam nasıl olur acep. hani tatlısını da yapıyorum ama herzamanda midemi bulandıryor yaaaaa. fakat bu irmiği bgünden itibaren denicem bakalım işe yarıcak mı
öyle yapacağına 100 gram çekirdek ve 560 kalori hatta ben bir oturuşta 1 kilo yerim yesem mi yoksaaa sırf sivilce olurum herhalde
maalesefff cildim yağlı ve hemen sabaha yüzümün her yerinde çıkar o nedenle uzak duruyorum:) başka önerisi olan yok mudurr kızlarr
burda okumuştum yine forumda b,r bardak sütün içine 2 kaşık zeytinyağı epey artırıyor kalorisini ama bağırsakları çalıştırıyor :)
süt kabızlık yapıyor e zeytinyağı da bağırsakları çalıştırsa sütle birlikte bişey olmaz sanırım en iyisi ben bu irmiği bırakayım. zeytinyağının bir yemek kaşığı 125 kalori 4 yemek kaşığı 500 eder. bir bardak sütle hem sabah hem gece yatarkene amanınnn bir ayda hemen farkeder sanırım:)
Benim arkadaşım bir ürün var onu kullanıyor. Normalde pek bilmem böyle şeyleri çünkü çoğu kişi sağlığından oluyor bunla demi? Söylemişti adını Gainmaxxi ne öle bişi. Onu kullanan var mı hiç?
bence de hatta bak, diğer başlığa kilo almak isteyenler eşleşelim yarışalım başlığına bir kaç tarif yazdım onlar da milkshake gibi şeyler ve 1000 kalori civarı
Benim arkadaşım bir ürün var onu kullanıyor. Normalde pek bilmem böyle şeyleri çünkü çoğu kişi sağlığından oluyor bunla demi? Söylemişti adını Gainmaxxi ne öle bişi. Onu kullanan var mı hiç?
bugün markete indim yoktu ya milkshake nerden blabilirim onu ki buralar dağ başı of ofama bir barak süte 4 yemek kaşığı zeytinyağı nasıl işe yarar mı ki denicem mutlaka:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?