Kilo almak için denedim işe yarıyor

gercekten tesekkur ederım bu mesajla bıseyler yapmaya basladım gercekten ıse yaradı

En sağlıklı kilo alma yöntemi düzenli aralıklarla yemek. Ve elbette karbonhidrat, protein ve yağı orantılı almak.

Kesin işe yarıyor mu %100 ? Squat benim için biraz riskli hafif bel kaymam var çünkü canım Benimde acil kilo almam lazım 1.65 boy 45 kg

aramızda bombax kilo aldırıcı ya da buna muadil kullanan var mı

ben bunları yapıyorum gerçekten fark ediyor fakat bıraktığımda hemen geri veriyorum kiloyu aklıma şu geldi biliyorum yanlış belki ama çarem kalmadı sanki. şimdi 100 grm irmikte 371 kalori var diyor. bir çay bardağı irmiği limonatayla yutsam nasıl olur acep. hani tatlısını da yapıyorum ama herzamanda midemi bulandıryor yaaaaa. fakat bu irmiği bgünden itibaren denicem bakalım işe yarıcak mı

nasıl yani pişmemiş mi yutcaann

öyle yapacağına 100 gram çekirdek ve 560 kalori hatta ben bir oturuşta 1 kilo yerim yesem mi yoksaaa sırf sivilce olurum herhalde

öyle yapacağına 100 gram çekirdek ve 560 kalori hatta ben bir oturuşta 1 kilo yerim yesem mi yoksaaa sırf sivilce olurum herhalde

maalesefff cildim yağlı ve hemen sabaha yüzümün her yerinde çıkar o nedenle uzak duruyorum:) başka önerisi olan yok mudurr kızlarr

Son düzenleme:
maalesefff cildim yağlı ve hemen sabaha yüzümün her yerinde çıkar o nedenle uzak duruyorum:) başka önerisi olan yok mudurr kızlarr

burda okumuştum yine forumda b,r bardak sütün içine 2 kaşık zeytinyağı epey artırıyor kalorisini ama bağırsakları çalıştırıyor :)

burda okumuştum yine forumda b,r bardak sütün içine 2 kaşık zeytinyağı epey artırıyor kalorisini ama bağırsakları çalıştırıyor :)

süt kabızlık yapıyor e zeytinyağı da bağırsakları çalıştırsa sütle birlikte bişey olmaz sanırım en iyisi ben bu irmiği bırakayım. zeytinyağının bir yemek kaşığı 125 kalori 4 yemek kaşığı 500 eder. bir bardak sütle hem sabah hem gece yatarkene amanınnn bir ayda hemen farkeder sanırım:)

bence de hatta bak, diğer başlığa kilo almak isteyenler eşleşelim yarışalım başlığına bir kaç tarif yazdım onlar da milkshake gibi şeyler ve 1000 kalori civarı

Benim arkadaşım bir ürün var onu kullanıyor. Normalde pek bilmem böyle şeyleri çünkü çoğu kişi sağlığından oluyor bunla demi? Söylemişti adını Gainmaxxi ne öle bişi. Onu kullanan var mı hiç?

öncelikle ilaç ilaçtır istediği kadar doğal içerik desin içindekilerin emilimi için bir takım kimyasallar kullanılıyor sonuçta
içeriğine gelince bildiğin bir vitamin ilacı yani sen sırf vitamine bu kadar para verme ben supradyn kullanıyorum e, b ve d vitaminleri supradynde de var
keçiboynuzu pekmezi yiyebilirsin

ee zaten diyorsan ki bende vitamin eksikliği mineral eksikliği yok tamamen boş beleş bir ilaçtır günde 2 kapsül yutarak kilo almak bence tamamen psikolojiktir yani beyin diyor ki bedene "ilaç kullanıyorum kilo alacağım" ve beden de kilo alıyor

ek gıda olarak git iyi bir markanın ya da doğal ürünler satan yerden bir kavanoz keçiboynuzu pekmezi al sabah akşam bir kaşık ye beraberinde bol bol ye bence bu daha etkili olur gainmax'ten ayrıca daha az maliyetli

bence de hatta bak, diğer başlığa kilo almak isteyenler eşleşelim yarışalım başlığına bir kaç tarif yazdım onlar da milkshake gibi şeyler ve 1000 kalori civarı

bugün markete indim yoktu ya milkshake nerden blabilirim onu ki buralar dağ başı of of ama bir barak süte 4 yemek kaşığı zeytinyağı nasıl işe yarar mı ki denicem mutlaka:26:

ben kullanmadım hiç. cesarette edemiyorum doğrusu. o nedenle doğal yollardan almayı deniyorum

Son düzenleme:
bugün markete indim yoktu ya milkshake nerden blabilirim onu ki buralar dağ başı of of ama bir barak süte 4 yemek kaşığı zeytinyağı nasıl işe yarar mı ki denicem mutlaka:26:

milkshake i kendin yapcan canım hazır olanlardan almana gerek yok zaten onlarda hep boya var boşveer

süt dondurma bal ya da pekmez bebe bisküvisi meyveler
bu çok tatlı geldi diyorsan içine biraz ekşimsi meyveler

blender ya da robot varsa çek onda bir güzel
yoksa da ılık sütte önce büskiviyi aç sonra balı pekmezi kat en son dondurmayı kat
meyveleri de küp küp kesersin canım
epeey kalorili oluyoor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…