• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için denedim işe yarıyor

Lilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
142
15
68
30
Ankara
Arkadaşlar ben 180 boyunda ve 50 kiloyum daha 1 hafta öncesine kadar. forumda da kilo almak için birçok şey okudum ve işe yarayanlarını sizinle paylaşmak istedim :) Her sabah kalkar kalkmaz 1 yemek kaşığı pekmez yiyorum ve yatmadan hemen öncede aynı şekilde 1 yemek kaşığı pekmez ve cicibebe+süt karışımını yiyorum. Tabi bunlar dışında normal sabah öğle aksam yemeğimi yiyorum ve her saat başı mümkun oldukça bir şeyler atıştırmaya çalışıyorum ne olursa fark etmez yeter ki mideme bir şey girsin büyüsün. Tabi bununla beraber aldığım kiloların sağlıklı olması için spor yapıyorum. Ben kalçamın genişlemesi için hergün kesin squat yapıyorum onun dışında tabiki siz istediğinizi yapabilirsiniz. Bunları yaparak 1 haftada tam 3 kilo aldım arkadaşlar tabi daha almam gereken 6 kilo olmasına rağmen kilo aldıkça iştahımda açılıyor :21::56:

maşallaah yaa ilaç içmeden hayatta açılmaz benim iştahım o kadar :) tebrik ederim canım biz o kiloyu genelde en az 1 ayda alıyoruz :D ama dikkat et sakın tempoyu düşürme alışkanlık haline getir gitmesin kilocuklarr :)
bu arada 1.80 boy :O müthişşş :)

maşallaah yaa ilaç içmeden hayatta açılmaz benim iştahım o kadar :) tebrik ederim canım biz o kiloyu genelde en az 1 ayda alıyoruz :D ama dikkat et sakın tempoyu düşürme alışkanlık haline getir gitmesin kilocuklarr :)
bu arada 1.80 boy :O müthişşş :)

evet 1ay devam edicem kilom tam otursun diye çok kolay kilo verdiğim için almakta kolay oldu :) teşekkürlerr :40:

Arkadaşlar ben 180 boyunda ve 50 kiloyum daha 1 hafta öncesine kadar. forumda da kilo almak için birçok şey okudum ve işe yarayanlarını sizinle paylaşmak istedim :) Her sabah kalkar kalkmaz 1 yemek kaşığı pekmez yiyorum ve yatmadan hemen öncede aynı şekilde 1 yemek kaşığı pekmez ve cicibebe+süt karışımını yiyorum. Tabi bunlar dışında normal sabah öğle aksam yemeğimi yiyorum ve her saat başı mümkun oldukça bir şeyler atıştırmaya çalışıyorum ne olursa fark etmez yeter ki mideme bir şey girsin büyüsün. Tabi bununla beraber aldığım kiloların sağlıklı olması için spor yapıyorum. Ben kalçamın genişlemesi için hergün kesin squat yapıyorum onun dışında tabiki siz istediğinizi yapabilirsiniz. Bunları yaparak 1 haftada tam 3 kilo aldım arkadaşlar tabi daha almam gereken 6 kilo olmasına rağmen kilo aldıkça iştahımda açılıyor :21::56:
canım tebrik ederim:46:
ben bu yaptıklarını yapıyorum ama saat başı bişi yemek ve cicibebe süt karışımı(ben her gün degil de haftada 3 gün ancak yiyebiliyorum) hariç.
en fazla haftada 1 kilo alabildim.
simdi yazını okuyunca bi şevk geldi:8:
kaç adet bisküvi atıyorsun süte? benim her gün her gün midemi bulandırıyor çünküm?
bi de her saat başı yediklerin neler peki?
sanırım çok soru sordum :9:

canım tebrik ederim:46:
ben bu yaptıklarını yapıyorum ama saat başı bişi yemek ve cicibebe süt karışımı(ben her gün degil de haftada 3 gün ancak yiyebiliyorum) hariç.
en fazla haftada 1 kilo alabildim.
simdi yazını okuyunca bi şevk geldi:8:
kaç adet bisküvi atıyorsun süte? benim her gün her gün midemi bulandırıyor çünküm?
bi de her saat başı yediklerin neler peki?
sanırım çok soru sordum :9:

2avuc falan atiyorum yani o sute gore bi kase sute goz karari cok suluda olmasin onu kendin ayarla:) saat basida kuruyemis falan yiyorum o cok enerji veriyor yada elma falan meyve bulabilirsem en kotu cikolata yiyorum eger acikmissinda sandvic yani meyve suyu icsen bile ise yarar :)
Bu arada her aksam pekmez yemiyorum artik 2gunde 1 yiyorum cunku annem fazlasida zararli olabilir dedi :) umarim istedigin kiloya gelirsin :)

2avuc falan atiyorum yani o sute gore bi kase sute goz karari cok suluda olmasin onu kendin ayarla:) saat basida kuruyemis falan yiyorum o cok enerji veriyor yada elma falan meyve bulabilirsem en kotu cikolata yiyorum eger acikmissinda sandvic yani meyve suyu icsen bile ise yarar :)
Bu arada her aksam pekmez yemiyorum artik 2gunde 1 yiyorum cunku annem fazlasida zararli olabilir dedi :) umarim istedigin kiloya gelirsin :)
cicibebe azmış canım sevindim, ben 20 tane atıyordum artık son kaşıklarda afedersin öğürtü geliyordu:5:
canım pekmez içmetekten korkma eğer bu sıcaklarda içebiliyorsan iç, ben aylarca içtim, kendim de biyoloji okuyorum biraz araştırma yaptım, glisemik indeksi en düşük pekmezin gönül rahatlığıyla içebilirsin ki sen bi kaşık içiyorum demişsin ben 5-6 yudum içiyordum bi bardaktan sen düşün yani çok da iyi geldi hem:23:
inşallah canım ya ben de saat başı dediğinden beri çok uymasam da uygulamaya koydum sayılır.)
söylediklerini dikkate alıcam, 3 kilo cidden tebrik ederim çok iyi almışsın:53:

bende bu dediklerini uygulıycam cnm umarım istediğim kiloya ulaşırım :))

Merhaba arkadaslar Ben 1.70 boy ve 47 kiloyum birde ustune ikiz dogum yaptim. Su an ne kalca var ne gogus hem zayif hemde sarkmis durumdayim :)

Pekmezide kesinlikle yiyemiyorum kokusu cok agir geliyor. Bir ara yogurtla karistirip yemistim ama onada fazla dayanamadim bebe bisk. Ve sute bayilirim cocuklarin bisk. Ara sira yiyordum sutle karistirip madem ise yariyor devam.

cicibebe azmış canım sevindim, ben 20 tane atıyordum artık son kaşıklarda afedersin öğürtü geliyordu:5:
canım pekmez içmetekten korkma eğer bu sıcaklarda içebiliyorsan iç, ben aylarca içtim, kendim de biyoloji okuyorum biraz araştırma yaptım, glisemik indeksi en düşük pekmezin gönül rahatlığıyla içebilirsin ki sen bi kaşık içiyorum demişsin ben 5-6 yudum içiyordum bi bardaktan sen düşün yani çok da iyi geldi hem:23:
inşallah canım ya ben de saat başı dediğinden beri çok uymasam da uygulamaya koydum sayılır.)
söylediklerini dikkate alıcam, 3 kilo cidden tebrik ederim çok iyi almışsın:53:

Evet iyi aldim sende dikkat et umarim sendede ise yarar:)

Bende 4 gün denedim fakat bi işe yaramadı çünkü regl olmuştum ondan yaramadı sanırım regl olnca kilo gidiyor bende baya :(( regl'm biter bitmez tekrar deneyeceğim ben şöyle yapıyorum ılık süte bir yumurta sarısı bi kaşık pekmez koyup karştrıyorum bir kaseyede cici bebe koyup ondanda yiyorum .. Çok takıyorum :((( ne güzel canım sen 1 haftada almışsın 3 kilo bende alsam varyaa nasıl sevinirim :(

bebe bisküvisinin kilo yaptıgını duymuştum ama pekmez ve süt bana çok uzaklar :( hemen gidip cici bebe alıyım sade çayla yerim
ne vitaminler içtim banamısın demedi :(

bebe bisküvisinin kilo yaptıgını duymuştum ama pekmez ve süt bana çok uzaklar :( hemen gidip cici bebe alıyım sade çayla yerim
ne vitaminler içtim banamısın demedi :(

Bende sut hic sevmem pekmezde 2.haftada baymaya basliyo ama inatla devam ediyorum:) bi arkadasim yogurtla cicibebe guzel oluyor dedi denemedim ama aklinda bulunsun:)

ya varya okudum burdan kendim kilo almışım kadar sevindim . benimle aynı kilodasın bende 176 boyundayım.
Pekmez işini ramazandan sonra bende yapıcam Cicibebe konusundada çok kararsızım ama ben..
Sağlıksız alınan kilo hemen verilirmiş çünkü ama pekmez olayına giderek inanmaya başladım.
Bunu bizimle paylaştığın için teşekkürler :3::34:

bende yemek yemeyi sevmeyenlerdenm ve cok yavas yiyorum galiba ondanda kilo alamıyorum.45 kiloydum dogum yaptım 52 ye cıktım.24 yasındayım.160 boyum.ama almam lazım yinee

Back