• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

Merhaba kızlar bu sefer beni maruz görün bizim tartının pili mi bitmiş nolmuş açılmıyor:/
ama önceki gün tartılmıştım aynı kilodaydım affola :KK51:

Ben bu örnek listenin iki katını bile yiyebiliyorum..Hatta gece yatarken özellikle ne varsa atıştırırım ama maximum 1 bilemedin 2 kilo alabilen bir bünyem var. Daha fazla alamıyorum. İstediğiniz kilolara ulaşırsınız umarım kızlar..

BEN BURDAYIM KIZLAR KUSURA BAKMAYIN BAYRAMDAKI YAZILARA KATILAMADIM. BEBEGIMI KAYBETTIM DUŞUK OLMASINI BEKLİYORUZ KILOM BUGUN 56,60 HEPINIZE HAYIRLI GECELER

BEN BURDAYIM KIZLAR KUSURA BAKMAYIN BAYRAMDAKI YAZILARA KATILAMADIM. BEBEGIMI KAYBETTIM DUŞUK OLMASINI BEKLİYORUZ KILOM BUGUN 56,60 HEPINIZE HAYIRLI GECELER
Allah sabır versin canım cok üzüldüm. Sen iyisindir inşallah.

Allah sabır versin canım. Aman dikkat et kendine
16 Ekim Tartı Günü

Belissa:53.8
Tull: 56.6

16 Ekim Tartı Günü

Belissa:53.8
Tull: 56.6
Afilli_kiz: 46.4

canım tebrikler valla.. bu kadar almayı nasıl beceriyosun sırrını bize de mi söylesen acaba :KK16::KK16:
Canım benım diyet listem var ya onu uyguluyorum.konu olarak açtım bunu zaten bakmak ıstersen Bazen gerçekten bıkkınlık geliyor ama zorlamaya calısıyorum hatta bu ara o kadar zorlamısım ki reflüm tuttu yine boğazım yanıyor cok fena 3 gündür.Yine de maaşallah diyim.

Son düzenleme:
Canım benım diyet listem var ya onu uyguluyorum.konu olarak açtım bunu zaten bakmak ıstersen Bazen gerçekten bıkkınlık geliyor ama zorlamaya calısıyorum hatta bu ara o kadar zorlamısım ki reflüm tuttu yine boğazım yanıyor cok fena 3 gündür.Yine de maaşallah diyim.

konu nerde canım.. amaN nazar degmesin :nazar::nazar:

Back