- Konu Sahibi Tiramisukahve
- #4.061
Kızlar ben sehir dışındayım tartilamadim eczanelerde kapaliydi tatil dolayisiyla.kusura bakmayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar listemiz yenilenmiştir. Gecikme için özür dilerim 3 gündür annem için hastahanelerdeydim. Ancak pc başına geçebildim.
Tabi diyet de hak getire
iyi canım elindeki kitle alındı çok çok sağolçokk geçmiş olsun canım yaa umarım iyidir anneciğin
Arkadaşlar listemiz yenilenmiştir. Gecikme için özür dilerim 3 gündür annem için hastahanelerdeydim. Ancak pc başına geçebildim.
Tabi diyet de hak getire
Çok Geçmiş olsun canım. Durumu iyidir inşallahArkadaşlar listemiz yenilenmiştir. Gecikme için özür dilerim 3 gündür annem için hastahanelerdeydim. Ancak pc başına geçebildim.
Tabi diyet de hak getire
Allah sabır versin canım cok üzüldüm. Sen iyisindir inşallah.BEN BURDAYIM KIZLAR KUSURA BAKMAYIN BAYRAMDAKI YAZILARA KATILAMADIM. BEBEGIMI KAYBETTIM DUŞUK OLMASINI BEKLİYORUZ KILOM BUGUN 56,60 HEPINIZE HAYIRLI GECELER
iyi olmaya çalışıyorum canım herşey allahtanAllah sabır versin canım cok üzüldüm. Sen iyisindir inşallah.
BEN BURDAYIM KIZLAR KUSURA BAKMAYIN BAYRAMDAKI YAZILARA KATILAMADIM. BEBEGIMI KAYBETTIM DUŞUK OLMASINI BEKLİYORUZ KILOM BUGUN 56,60 HEPINIZE HAYIRLI GECELER
16 Ekim Tartı Günü
Belissa:53.8
Tull: 56.6
maaşallah canımAllah sabır versin canım. Aman dikkat et kendine
16 Ekim Tartı Günü
Afilli_kiz: 46.4
saol canım allah razı olsunAllah sabır versin canım. Aman dikkat et kendine
çok üzüldüm canım benim.. sen iyi olursun inşallahsaol canım allah razı olsun
16 Ekim Tartı Günü
Canım benım diyet listem var ya onu uyguluyorum.konu olarak açtım bunu zaten bakmak ıstersen Bazen gerçekten bıkkınlık geliyor ama zorlamaya calısıyorum hatta bu ara o kadar zorlamısım ki reflüm tuttu yine boğazım yanıyor cok fena 3 gündür.Yine de maaşallah diyim.canım tebrikler valla.. bu kadar almayı nasıl beceriyosun sırrını bize de mi söylesen acaba
Canım benım diyet listem var ya onu uyguluyorum.konu olarak açtım bunu zaten bakmak ıstersen Bazen gerçekten bıkkınlık geliyor ama zorlamaya calısıyorum hatta bu ara o kadar zorlamısım ki reflüm tuttu yine boğazım yanıyor cok fena 3 gündür.Yine de maaşallah diyim.