- Konu Sahibi Tiramisukahve
- #4.021
yani oyle görünüyo canım zaten hissediyodum ben de ama 2 kilo olması sevindirdi :)maaşallah canım 2 kilo almışsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yani oyle görünüyo canım zaten hissediyodum ben de ama 2 kilo olması sevindirdi :)maaşallah canım 2 kilo almışsın
Ben de 51 cıktım şimdi tartıldım ama acaba yediklerimden dolayı mı öyle cıktı 50yim diye tahmin ediyordumyani oyle görünüyo canım zaten hissediyodum ben de ama 2 kilo olması sevindirdi :)
ee çok iyi, biraz etki etmiştir ama hep aynı şekilde tartılırsan sorun olmaz sen de takip edebilirsin böylece :)Ben de 51 cıktım şimdi tartıldım ama acaba yediklerimden dolayı mı öyle cıktı 50yim diye tahmin ediyordum
evet canım hep aynı yerde ve tayt tişört tartılıyorum bakalım bir de sabah kahvaltısız tartılırız gercek kilomuz cıkar :)ee çok iyi, biraz etki etmiştir ama hep aynı şekilde tartılırsan sorun olmaz sen de takip edebilirsin böylece :)
evet canım :)evet canım hep aynı yerde ve tayt tişört tartılıyorum bakalım bir de sabah kahvaltısız tartılırız gercek kilomuz cıkar :)
26 Eylül 2014 Tartı Günü
tull: 55
Tiramisukahve : 48.1
xannemx: 57
Belissa: 51.3
Sağol canım benim sen de kilonu korudun sana da maaşallahxannemx ve Belissacım tebrikler
ben bi de tuz biber olarak regl oldum inşaalh haftaya da iyi bi gelişme sergilerim
Kilolarını yazmayan arkadaşlar haydi sizler de ekleyin yarına yenileyeyim listeyi...
Verdiğini almışsın canım maaşallah senin atama ne oldu?26 Eylül 2014 Tartı Günü
BirAdetLokum: 53.5
idare ederim herhalde
Yalan oldu senin?Verdiğini almışsın canım maaşallah senin atama ne oldu?
Benim de yalan oldu kuzu sorma vallaYalan oldu senin?
Onu kabullendim canım dershaneye filan yazıldım biraz toparlandım onunda etkisi var sanırım düzenli yemeğe çalışıyorum
Sen masallah 2şer 2şer götürüyorsun kiloları gözümden kaçmıyor
canımız sağolsun napalımBenim de yalan oldu kuzu sorma valla
ya ben bu hafta 50 olmusumdur dedim ama tartıya cıkınca şaşırdım gerçi fark ediyordum da ne bilim. Ekmeğe fazla yükleniyorum canım ondan heralde. Bir de gece yatmadan peynir ve çikolata yiyorum.
Kuzum toparlan sende 50ye cok az kaldı sabır..26 Eylül 2014 Tartı Günü
BirAdetLokum: 53.5
Afilli kız:
sakeena:
kaldı sanırım....
ben daha pc ye geçemedim babamda da
Lokumum maşallah ben 100 gram almışım
inşallah canım benim herhalde 50 olmam için 20 günüm var
benim de temennim kilo vermemiş olmam
canım öyle giremiyorum deme ya senin bilgilerine ihtiyacımız var
kızlar ben hamileyim dogal olarak daha fzzla kılo alrım beni hala istiyor musunuz aranızda
Listemiz yenilenmiştir