- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
- Konu Sahibi Tiramisukahve
- #4.081
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-1-kilo-aldiran-diyet-listem.746615/ bak canım.konu nerde canım.. amaN nazar degmesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-1-kilo-aldiran-diyet-listem.746615/ bak canım.konu nerde canım.. amaN nazar degmesin
kızlar bugun tartı günümüz değil mi?? nerdesiniz ????
16 Ekim Tartı Günü
Belissa:53.8
Tull: 56.6
saol canım allah razı olsun
Canımm doğum günün kutlu olsunnice güzel yaşlaraKızlar kusuruma bakmayın yeni giriyorum dün benim doğum günümdü de.
Tull Allah sabır versin sana
Ben tok tartıldığım için akşam yemekten sonra listeye ekleme yaparım daha yazmayan da var sanırım
Kızlar kusuruma bakmayın yeni giriyorum dün benim doğum günümdü de.
Ben tok tartıldığım için akşam yemekten sonra listeye ekleme yaparım daha yazmayan da var sanırım
Canımm doğum günün kutlu olsunnice güzel yaşlara
mutlu yıllarr canım
Bende de genelde az olana inanma gibi bir durum var artık nasıl bir zayıflık çekmişsek16 Ekim Tartı Günü
Belissa:53.8
Tull: 56.6
Afilli_kiz: 46.4
xannemx: 57
tiramisukahve : 48.3
kızlar bi çıktım 48.5 bi çıktım 48.3 ben de az olanı yazdım. Zaten bu haftadan çok da beklentim yoktu açıkçası. O 200 gram da iki gündür yediğim pastalardır
Kızlar kusuruma bakmayın yeni giriyorum dün benim doğum günümdü de.
çok sağol tatlım :)canım geçmiş doğum günün kutlu olsun :)
ben de okul dersler falan fazla giremiyorum daha henüz bize yarayacak pek bir şey öğrenemedim
çok sağol tatlım :)
normal canım ya bakma sen benim öyle dediğime ilk yıl temel bilimler oluyor sen ders saydırabildin mi bu arada?
ay ne güzel çok hoşuma gitti :) Ben de karbonhidratları özel derste anlatıcam haftaya yemek yapma olayı da ayrı bi güzelmiş : )türk dili inkilap ingilizce onları saydırdım işte,
evet genel olarak temel bilimler yani beslenme diyetetiğe giriş dersimizde bir işte karbonhidratların falan yapısını çeşitlerini vs görüyoruz, o dersin lab ında da yemek yapmayı öğreniyoruz
işte diğer dersler de dediğin gibi kimya fizyoloji anatomi psikoloji