- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
- Konu Sahibi Tiramisukahve
- #4.041
Emeğine sağlık canımListemiz yenilenmiştir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emeğine sağlık canımListemiz yenilenmiştir
ellerine sağlıık
Emeğine sağlık canım
Canım reflu bende de var. İlk zamanlar mahveder insanı. Asitli içeceklerden kızartmalardan bir süre uzak dur yavas yavas bu ağrısı geçyor. Onu bir şurubu var naneli doktor yazsın iç miden yanınca hemen geçiyor.kızlar bende reflü çıktı ya kaç gündür midem çok kötü bişey yemeyegöreyim hemen ağrı oluyo off offf
durmalıyım çünkü çok kötü ağrısı var bi de benim bogazımı da kötu yaptı asınma olmuş yemek borumda o yuzden yutkunurken falan zorlanıyorum. evet canım o şurup var olunca kullanıyorum işte ama bakalım ne olacakCanım reflu bende de var. İlk zamanlar mahveder insanı. Asitli içeceklerden kızartmalardan bir süre uzak dur yavas yavas bu ağrısı geçyor. Onu bir şurubu var naneli doktor yazsın iç miden yanınca hemen geçiyor.
Korkma canım dikkat ettıgın sürece bir şey olmaz. suan reflu baslangıcıysa daha iyi hatta. Zamanla boğaz yanman falan gecıyor. Geçmiş olsun bu arada.durmalıyım çünkü çok kötü ağrısı var bi de benim bogazımı da kötu yaptı asınma olmuş yemek borumda o yuzden yutkunurken falan zorlanıyorum. evet canım o şurup var olunca kullanıyorum işte ama bakalım ne olacak
kızlar bende reflü çıktı ya kaç gündür midem çok kötü bişey yemeyegöreyim hemen ağrı oluyo off offf
Ben daha tartılmadım akşam yiyim de öyle tartılırım :)Erkenden kahvaltısız tartılayım dedim. 52 çıktı.Şu ara sıkıldım heralde diyet yapmaktan. Üşeniyorum gece yemeye.
Üzülme canım regl insanı bitiriyor gerçekten iştah falan kalmıyor insanda. Bu hafta 2 kilo birden alırsın inşallah6 Ekim Tartı Günü
Belissa: 52.4
Tiramisukahve: 48.1
(gram oynama yok regl ağır geçti bu ay daha yeni de bitti ondan sanırım)