Kilo alma programi ile yarisma

Şimdiye kadar yediklerimi sayayım ama:

Sabah:
3 kalın dilim ekmek
1 orta boy patates kızartması
1 dilim peynir
10 zeytin
1 yemek kaşığı kadar reçel
1 bardak çay
1 orta boy salkım üzüm

Ara:
1 bardak çay
2 adet bisküvi
1 bardak limonata
2 avuç ayıklanmış üzüm

Öğle:
Et yemeği
Yarıma yakın ekmek
2 bardak ayran

Ara:
1 tabak haşlanmış nohut
1 tabak çiğdem
1 bardak limonata

Akşam ve sonrası beni bekler....

Şimdiye kadar yediklerimi sayayım ama:

Sabah:
3 kalın dilim ekmek
1 orta boy patates kızartması
1 dilim peynir
10 zeytin
1 yemek kaşığı kadar reçel
1 bardak çay
1 orta boy salkım üzüm

Ara:
1 bardak çay
2 adet bisküvi
1 bardak limonata
2 avuç ayıklanmış üzüm

Öğle:
Et yemeği
Yarıma yakın ekmek
2 bardak ayran

Ara:
1 tabak haşlanmış nohut
1 tabak çiğdem
1 bardak limonata

Akşam:
1 tabak pilav
1 tabak tavuk
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt

Ara:
1 bardak limonata
1 metro çikolata
Yarım paket cips

Yatmadan önce de ballı süt

kızlar bende reflü çıktı ya kaç gündür midem çok kötü bişey yemeyegöreyim hemen ağrı oluyo off offf
Canım reflu bende de var. İlk zamanlar mahveder insanı. Asitli içeceklerden kızartmalardan bir süre uzak dur yavas yavas bu ağrısı geçyor. Onu bir şurubu var naneli doktor yazsın iç miden yanınca hemen geçiyor.

durmalıyım çünkü çok kötü ağrısı var bi de benim bogazımı da kötu yaptı asınma olmuş yemek borumda o yuzden yutkunurken falan zorlanıyorum. evet canım o şurup var olunca kullanıyorum işte ama bakalım ne olacak

Korkma canım dikkat ettıgın sürece bir şey olmaz. suan reflu baslangıcıysa daha iyi hatta. Zamanla boğaz yanman falan gecıyor. Geçmiş olsun bu arada.

kızlar bende reflü çıktı ya kaç gündür midem çok kötü bişey yemeyegöreyim hemen ağrı oluyo off offf

geçmiş olsun canım. Bende de vardı 2-3 sene önce güzel ve doğru beslendim bi de doktor ilaç vermişti uzun süre sabah aç karnına düzenli bir şekilde kullandım. Çok şükür iyiyim. Belissa nın dediği gibi asitli içecekler kızartmalar çay kahve çok yağlı yiyecekler kısaca abur cuburlar uzak durman gerekenler....

çok sağolun kızlar .. ama ben neredeyse hiçbişey yiyemiyorum yediğim zaman mideme oturuyo sanki hic gecmiyo o his doktora gidemediim henüz ilaç için inşallah biraz olsun düzelir kilo da verdim ne güzel almıştım

Erkenden kahvaltısız tartılayım dedim. 52 çıktı.Şu ara sıkıldım heralde diyet yapmaktan. Üşeniyorum gece yemeye.

6 Ekim Tartı Günü

Belissa: 52.4
Tiramisukahve: 48.1

(gram oynama yok regl ağır geçti bu ay daha yeni de bitti ondan sanırım)

6 Ekim Tartı Günü

Belissa: 52.4
Tiramisukahve: 48.1

(gram oynama yok regl ağır geçti bu ay daha yeni de bitti ondan sanırım)
Üzülme canım regl insanı bitiriyor gerçekten iştah falan kalmıyor insanda. Bu hafta 2 kilo birden alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…