- 1 Aralık 2011
- 1.082
- 261
- 123
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #4.001
kızlar ben hamileyim dogal olarak daha fzzla kılo alrım beni hala istiyor musunuz aranızda
neden 20günün var canım 50 olman için? zaten haftada 1 kilo alabiliyorsun bence simdi 49 olmussundur bileinşallah canım benim herhalde 50 olmam için 20 günüm var
benim de temennim kilo vermemiş olmam
canım öyle giremiyorum deme ya senin bilgilerine ihtiyacımız var
hoş geldin canım bebişine de gözün aydınkızlar ben hamileyim dogal olarak daha fzzla kılo alrım beni hala istiyor musunuz aranızda
teşekkür ederiz inşallah sen de istediğin kiloya ulaşırsınSizleri kıskandım , keske fazlalıklarımı sizlere verebilsem .
Hedeflerinize kısa zamanda ve saglikli sekilde ulaşırsınız umarım.
Âmin cok tesekkurlerteşekkür ederiz inşallah sen de istediğin kiloya ulaşırsın
Âmin cok tesekkurlerteşekkür ederiz inşallah sen de istediğin kiloya ulaşırsın
ol canı maramızda tabi ama ilk aylardan sonra bize fark atarsın artık :)kızlar ben hamileyim dogal olarak daha fzzla kılo alrım beni hala istiyor musunuz aranızda
neden 20günün var canım 50 olman için? zaten haftada 1 kilo alabiliyorsun bence simdi 49 olmussundur bile
canım işte yemeğini meyveni ye tartılkızlar saat kacta tartılıyoruz yemekten sonra mı tartılıcaz bi de
canım işte yemeğini meyveni ye tartıl
ben yedim yemek ama erken yedim bi daha yerim yani bir saate kadar
10-11 civarı yazarım büyük ihtimalle
ama bu hafta hiç bi beklentim yok bende
Anladım canım ben de 11 gibi tartılayım az önce yemek yedim biraz sindirsin midem yoksa tartıldıgım yanlıs cıkacakol canı maramızda tabi ama ilk aylardan sonra bize fark atarsın artık :)
güzel beslen
canım hiç sanmıyorum keşke 48 kalmış olsam bu hafta
o yüzden 20 günüm var dedim
ben de şimdi tartılıyorum kızlarAnladım canım ben de 11 gibi tartılayım az önce yemek yedim biraz sindirsin midem yoksa tartıldıgım yanlıs cıkacak
maaşallah canım 2 kilo almışsınkızlar tartım 57 gösteriyo yaa ustelik affedersiniz ama lavaboya cıktıgım halde hem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?