- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.801
Teşekkür ederim.tabii niye olmasın akşama boy kilo yazarız hedeflerimizi söyleriz başlarız hayırlısıyla
Teşekkür ederim.Ben bu ayın 14ünde başlamıştım zaten sizinle de devam ederiz inşallah
Benim bir diyet listem var diyetisyenin verdiği hatta konu açtım bu konuda da o listeyi uyguluyorum. Biraz yoğun oluyor benim için ama iyi kilo aldırıyor.inşallah sen neler yapıyorsun peki ayın 14ünden beri kilo almak için ekstradan?
Benim bir diyet listem var diyetisyenin verdiği hatta konu açtım bu konuda da o listeyi uyguluyorum. Biraz yoğun oluyor benim için ama iyi kilo aldırıyor.Ona devam ediyorum canım
Oooo daha ne o zaman istediğin kiloya da kavuşursun hemanladım bakayım listeye de
ben de hayırlısıyla bu sene diyetisyenlik okumaya başlıyorum artık kendi kendimin hastası olurum
Oooo daha ne o zaman istediğin kiloya da kavuşursun hemBen 2 kez istediğim kiloya yaklaştım sonrasında bir şeyler oldu verdim geri ama Allahın izniyle bu kez bırakmak istemiyorum. 1 hafta uğraşmasam tüm aldıklarım gidiyor
Benim de hedefim 55. en fazla 50 oldum şimdiye kadarben de aynı şekilde bir kez 52 falan olmuştum hedefım 55 kilo ama sonra verdim yine 46lara 47lere düştüm
bu sefer spora yazılacağım ve sporla beraber alacağım kilo hem dengeli dağılır hem de kalıcı olur artık yoğun programları bırakınca hemen kilo vermek istemiyorum
Benim de hedefim 55. en fazla 50 oldum şimdiye kadarbakalım bu sefer aldıklarımızı da vermeyiz inşallah
Beni de alır mısınız aranıza?
evet artık bu akşam yazıp yatalım:)tabii niye olmasın akşama boy kilo yazarız hedeflerimizi söyleriz başlarız hayırlısıyla
o zaman yaşımı da ekleyiver 21Belissa:
Boy:163
Kilo:46.6
Hedef:55
Afilli_kız:
Boy:158
Kilo:45
Tiramisukahve:
Boy:168
Kilo:46.5
Hedef:52
Yazacak arkadaşlar listeyi benim gibi alıntılayarak tamamlarlarsa işim daha kolay olur şimdiden teşekkürler :)
Arkadaşlar gün uygulamasını değiştiriyorum kendi motivasyonumuzu arttırması açısından 10 günde bir tartılalım diyorum... Hem düşünsenize 10 günde 1 kilo ayda 3 kilo eder bence minimum hedef bu olmalı sizce de öyle değil mi
Bundan sonra tartılacağımız tarih: 6 Eylül 2014
10 günde bir burada yeni kilolarımız ve aldığımız kilolar yenilenecektir. Daha önce de belirttiğim gibi, kilosunu ilk yazandan sonra yazacak kişi bir öncekinin yazısını alıntılayarak cevaplarsa işim daha da kolaylaşır.
Şimdilik ipad te olduğum için tablo yapma işine girişemedim ikinci kilolar gelsin de onu da bir deneyeceğim.
27.08.2014
Belissa
Boy:163
Kilo:46.6
Afilli_kız
Boy:158
Kilo:45
Tiramisukahve
Boy:168
Kilo:46.5
Hedef:52
yeniledim konunun ilk mesajını nasıl beğendiniz mi arkadaşlarArkadaşlar gün uygulamasını değiştiriyorum kendi motivasyonumuzu arttırması açısından 10 günde bir tartılalım diyorum... Hem düşünsenize 10 günde 1 kilo ayda 3 kilo eder bence minimum hedef bu olmalı sizce de öyle değil mi
Bundan sonra tartılacağımız tarih: 6 Eylül 2014
10 günde bir burada yeni kilolarımız ve aldığımız kilolar yenilenecektir. Daha önce de belirttiğim gibi, kilosunu ilk yazandan sonra yazacak kişi bir öncekinin yazısını alıntılayarak cevaplarsa işim daha da kolaylaşır.
Şimdilik ipad te olduğum için tablo yapma işine girişemedim ikinci kilolar gelsin de onu da bir deneyeceğim.
tamamdır seni de ekledim listeyegeldim bende
boy:173
kilo :56
hedef kilo: 70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?