Kilo alma programi ile yarisma

inşallah sen neler yapıyorsun peki ayın 14ünden beri kilo almak için ekstradan?
Benim bir diyet listem var diyetisyenin verdiği hatta konu açtım bu konuda da o listeyi uyguluyorum. Biraz yoğun oluyor benim için ama iyi kilo aldırıyor. Ona devam ediyorum canım

Son düzenleme:
Benim bir diyet listem var diyetisyenin verdiği hatta konu açtım bu konuda da o listeyi uyguluyorum. Biraz yoğun oluyor benim için ama iyi kilo aldırıyor. Ona devam ediyorum canım

anladım bakayım listeye de

ben de hayırlısıyla bu sene diyetisyenlik okumaya başlıyorum artık kendi kendimin hastası olurum

anladım bakayım listeye de

ben de hayırlısıyla bu sene diyetisyenlik okumaya başlıyorum artık kendi kendimin hastası olurum
Oooo daha ne o zaman istediğin kiloya da kavuşursun hem Ben 2 kez istediğim kiloya yaklaştım sonrasında bir şeyler oldu verdim geri ama Allahın izniyle bu kez bırakmak istemiyorum. 1 hafta uğraşmasam tüm aldıklarım gidiyor

ben de aynı şekilde bir kez 52 falan olmuştum hedefım 55 kilo ama sonra verdim yine 46lara 47lere düştüm

bu sefer spora yazılacağım ve sporla beraber alacağım kilo hem dengeli dağılır hem de kalıcı olur artık yoğun programları bırakınca hemen kilo vermek istemiyorum

Benim de hedefim 55. en fazla 50 oldum şimdiye kadar bakalım bu sefer aldıklarımızı da vermeyiz inşallah

Belissa:
Boy:163
Kilo:46.6
Hedef:55

Afilli_kız:
Boy:158
Kilo:45

Tiramisukahve:

Boy:168
Kilo:46.5
Hedef:52

Yazacak arkadaşlar listeyi benim gibi alıntılayarak tamamlarlarsa işim daha kolay olur şimdiden teşekkürler :)

Ben günlük aldığım kaloriyi saymıyorum genelde konusunu da açtığım diyet listemi uyguluyorum, öğünlerimi ve araları da atlamadım bugün.

Belissa:
Boy:163
Kilo:46.6

Afilli_kız:
Boy:158
Kilo:45

Tiramisukahve:

Boy:168
Kilo:46.5
Hedef:52

Yazacak arkadaşlar listeyi benim gibi alıntılayarak tamamlarlarsa işim daha kolay olur şimdiden teşekkürler :)
[/QUOTE]

bu da konumuzun ilk mesajı şimdilik kızlar

yeniledim konunun ilk mesajını nasıl beğendiniz mi arkadaşlar

süper olmuş ilk mesaj
bence de 10 günde bir iyidir
akrabalarımın yanına geldim herkes zayıflamışsın diyor kışın tabi 52 kilo görmüşlerdi yine 45lere düşünce
okul da açılacak kendimi çok güvensiz hissediyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…