- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.721
Canım manyak gibi yiyeceksin yiyip içtikçe tartılacaksın. Kaybettiğin an kilo hemen bişiler yiceksinnn
Olmuyo en fazla 3 gun cok yiyorum tik yok bi gun yemiyim 1 kilo kayp
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynı ben( ama uğraşman gerek 1 gün yemeyince gidiyo diyosun yaa onu yapmicaksın full yeee
Selam hoşgeldin bende haberler kötü kpss maduru...
Kilo bakımından da tartılmam erkek arkadaşım tarafından yasak bir süre :) en son aç 44 tok 45 geliyordum
Sende ne var ne yok
ben de girdim kpssye ama pek de parlak sayılmazdı zaten oylesine gırmiştim :))
ne olsun yaz okulu belasıyla ugrasıyorum ben de bu sıcakta
kilom da arttı biraz sankı kızlar kendime geldim resmen herkes farkediyo :)
gecen yaz 49 50 lerde olan kilom simdi 57-58 arasında gidip gelıyoo:52ama en büyük etken bendeki spora başlamam oldu..yani fitness 4 ay kadar oldu spora baslayalı cok ama cok faydasını gördüm görmeye de devam ediyorum :)) 1 ay sonra nişanım var inşallah çok güzel olacak
Çok güzel çok sevindim senin adına canım darısı başıma :)
ben de niyetliyim. akşam iftardan sahura yöntemler geliştiriyorum kendimce kilo almak için bakalım katkısı olacak mı
çok güzel olmuş bu spor olayı senni boy kaçtı 57-58 cok iyi ben 50 yi görseö göbek atıcam
inşallah canım :) ben tutmuyorum canım , sen de dikkat et kendine. boy 1.75 canım 60 falan olsam tamam diyecem :))
Şu an da iyisindir ama bence 60 olsan şamda kayısı olayı olur
benim saatim geldi bu saatten sonra söylediklerimi dikkate almayınçok acıktımmmmmmm
kızlaaaar
nasılsınız neler yapıyorsunuz
benim ramazan nevrimi döndürdü
çok şükür elhamdülillah dayanabiliyorum bu kadar uzun saatler sürücü kursuna gidicem diye hiç uyumadım artık gelince yatarım iftara kadar
ben ramazan dolayısıyla korkarım ki 47lere düştüm tartılmaya korkuyorumramazan bitince başlayacağım hızlıca
xannemx, cidden spor faydalı oldu mu ya, ben de başlayacağım inşallah ramazandan sonra
hem de nasıl canım ya o kadar faydasını gordumkı ve hala da gormeye devam edıyorum :))
kpss yi ne yaptınız kızlar puanlar nasıldı bakalım
Canım bu liste iyiymis ama bizim eve uymuyor sebzeyle et yemeği aynı anda pişmez bizde bigun biri bigun biri :)Kızlar yıllar önce diyetisyene gitmiştim verdiği listeyi buldum belki ilgilenen olursa baksın...
Ama benim tüm kan değerlerim vs hepsine bakılmıştı dahiliyede bir sıkıntı çıkmamıştı öbce doktor kontrolü şart.
Eki Görüntüle 1205259
Gittiğimde kilom 46 boy 168 idi
Canım bu liste iyiymis ama bizim eve uymuyor sebzeyle et yemeği aynı anda pişmez bizde bigun biri bigun biri :)
kendi evim olursa uygulamaya çalışırım bu programı iyiymis baya. Meyveyi hep unutuyorum
Yaz canım yaz denemedik bise bırakmayalımal benden de o kadar bi et bi zeytinyağlı pişer bizde de :))
yok canım ben meyvesiz hayat düşünemiyorum hatta şu yaz mevsiminde kavun üstü maraş usulü dondurma yeme de yanında yat
bir de bir kaç gündür kendime günde iki kase bi karışım yapıyorum iyi gidiyor gibiistersen yazabilirim belki sen de seversin
Yaz canım yaz denemedik bise bırakmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?