• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

Selam hoşgeldin bende haberler kötü kpss maduru...
Kilo bakımından da tartılmam erkek arkadaşım tarafından yasak bir süre :) en son aç 44 tok 45 geliyordum :27:
Sende ne var ne yok:6:

ben de girdim kpssye ama pek de parlak sayılmazdı zaten oylesine gırmiştim :))
ne olsun yaz okulu belasıyla ugrasıyorum ben de bu sıcakta :5::5:
kilom da arttı biraz sankı kızlar kendime geldim resmen herkes farkediyo :)
gecen yaz 49 50 lerde olan kilom simdi 57-58 arasında gidip gelıyoo :52::52ama en büyük etken bendeki spora başlamam oldu..yani fitness 4 ay kadar oldu spora baslayalı cok ama cok faydasını gördüm görmeye de devam ediyorum :)) 1 ay sonra nişanım var inşallah çok güzel olacak :8::8:

ben de girdim kpssye ama pek de parlak sayılmazdı zaten oylesine gırmiştim :))
ne olsun yaz okulu belasıyla ugrasıyorum ben de bu sıcakta :5::5:
kilom da arttı biraz sankı kızlar kendime geldim resmen herkes farkediyo :)
gecen yaz 49 50 lerde olan kilom simdi 57-58 arasında gidip gelıyoo :52::52ama en büyük etken bendeki spora başlamam oldu..yani fitness 4 ay kadar oldu spora baslayalı cok ama cok faydasını gördüm görmeye de devam ediyorum :)) 1 ay sonra nişanım var inşallah çok güzel olacak :8::8:

Çok güzel çok sevindim senin adına canım darısı başıma :)

ben de niyetliyim. akşam iftardan sahura yöntemler geliştiriyorum kendimce kilo almak için bakalım katkısı olacak mı :31:
çok güzel olmuş bu spor olayı senni boy kaçtı 57-58 cok iyi ben 50 yi görseö göbek atıcam :23:

Çok güzel çok sevindim senin adına canım darısı başıma :)

ben de niyetliyim. akşam iftardan sahura yöntemler geliştiriyorum kendimce kilo almak için bakalım katkısı olacak mı :31:
çok güzel olmuş bu spor olayı senni boy kaçtı 57-58 cok iyi ben 50 yi görseö göbek atıcam :23:

inşallah canım :) ben tutmuyorum canım , sen de dikkat et kendine. boy 1.75 canım 60 falan olsam tamam diyecem :))

kızlaaaar
nasılsınız neler yapıyorsunuz

benim ramazan nevrimi döndürdü
çok şükür elhamdülillah dayanabiliyorum bu kadar uzun saatler sürücü kursuna gidicem diye hiç uyumadım artık gelince yatarım iftara kadar :1:

ben ramazan dolayısıyla korkarım ki 47lere düştüm tartılmaya korkuyorum :14: ramazan bitince başlayacağım hızlıca

xannemx, cidden spor faydalı oldu mu ya, ben de başlayacağım inşallah ramazandan sonra:8:

kızlaaaar
nasılsınız neler yapıyorsunuz

benim ramazan nevrimi döndürdü
çok şükür elhamdülillah dayanabiliyorum bu kadar uzun saatler sürücü kursuna gidicem diye hiç uyumadım artık gelince yatarım iftara kadar :1:

ben ramazan dolayısıyla korkarım ki 47lere düştüm tartılmaya korkuyorum :14: ramazan bitince başlayacağım hızlıca

xannemx, cidden spor faydalı oldu mu ya, ben de başlayacağım inşallah ramazandan sonra:8:

hem de nasıl canım ya o kadar faydasını gordumkı ve hala da gormeye devam edıyorum :))
kpss yi ne yaptınız kızlar puanlar nasıldı bakalım :3: :3:

hem de nasıl canım ya o kadar faydasını gordumkı ve hala da gormeye devam edıyorum :))
kpss yi ne yaptınız kızlar puanlar nasıldı bakalım :3: :3:

ben de başlayacağım şu ramazan Allah'ın izniyle bir çıksın:)

ben ygs lys ye girmiştim kpss ye girmedim canım fena değil bakalım tercih sonuçları açıklanacak bekliyorum:)

Kızlar merhaba ben oldum olası zayıfım. Boyum 157 kilomda49,50 arasındaydı geçen yil romotolojik bi hastalık gecırdm her atakta kilo verdim. Sonuçta 46 kiloya düştüm. 2ay önce istenen tahlillerde d vitamini çok düşük çıktı vitamin kullandim 52bucuk oldum umarım böyle kalır.

kızlar bira mayasıda işe yarıyomuş nerde satılıyo bilmiyorum ama son çare onu denicem ben isterseniz sizde bir araştırın ya da kullanan varsa yorumlarını yazabilirse çok iyi olur

Kızlar yıllar önce diyetisyene gitmiştim verdiği listeyi buldum belki ilgilenen olursa baksın...

Ama benim tüm kan değerlerim vs hepsine bakılmıştı dahiliyede bir sıkıntı çıkmamıştı öbce doktor kontrolü şart.
$image.jpg

Gittiğimde kilom 46 boy 168 idi

Son düzenleme:
Kızlar yıllar önce diyetisyene gitmiştim verdiği listeyi buldum belki ilgilenen olursa baksın...

Ama benim tüm kan değerlerim vs hepsine bakılmıştı dahiliyede bir sıkıntı çıkmamıştı öbce doktor kontrolü şart.
Eki Görüntüle 1205259

Gittiğimde kilom 46 boy 168 idi
Canım bu liste iyiymis ama bizim eve uymuyor sebzeyle et yemeği aynı anda pişmez bizde bigun biri bigun biri :)
kendi evim olursa uygulamaya çalışırım bu programı iyiymis baya. Meyveyi hep unutuyorum :31:

Canım bu liste iyiymis ama bizim eve uymuyor sebzeyle et yemeği aynı anda pişmez bizde bigun biri bigun biri :)
kendi evim olursa uygulamaya çalışırım bu programı iyiymis baya. Meyveyi hep unutuyorum :31:

al benden de o kadar bi et bi zeytinyağlı pişer bizde de :))
yok canım ben meyvesiz hayat düşünemiyorum hatta şu yaz mevsiminde kavun üstü maraş usulü dondurma yeme de yanında yat :23:

bir de bir kaç gündür kendime günde iki kase bi karışım yapıyorum iyi gidiyor gibi :27:istersen yazabilirim belki sen de seversin:49:

al benden de o kadar bi et bi zeytinyağlı pişer bizde de :))
yok canım ben meyvesiz hayat düşünemiyorum hatta şu yaz mevsiminde kavun üstü maraş usulü dondurma yeme de yanında yat :23:

bir de bir kaç gündür kendime günde iki kase bi karışım yapıyorum iyi gidiyor gibi :27:istersen yazabilirim belki sen de seversin:49:
Yaz canım yaz denemedik bise bırakmayalım :27:

Yaz canım yaz denemedik bise bırakmayalım :27:

Ben bunu öğle ve akşam yemeğinden hemen sonra yapıyorum bir muzu orta kalınlıkta doğruyorum üzerine bi yemek kaşığı bal üzerine ya da yanına bir avuç ceviz :23: çok güzel gidiyor hem kalorice zengin hem de midemde çok yer kapladığını düşünmüyorum:)
Akşamları da yatmadan bir bardk ballı süt içiyorum :21:

Selam bizim kizlar :) eridim bittim ya 48 den 41 kiloya dustum simdi nasil alcam gene basa sardim ya cicibebeden de biktim ha

Back