Kilo alma programi ile yarisma

yokk cok yakınım dayımgil.ama cok utanndm işte.kuzende cok açtı amaa erkektı ne hazırlayacaktıki.bende kalkıp hazırlayak dıyemedım ya
hoff
dun sen:))) aksam nısanlınlamı cıktınnnnnnnnnn gece. aaah ahh hevesledmm:26::26::26::26::26::26:

Evet canım son 5 dk kala indim aşağıya o da arabaya gelmişti beraber girmiş olduk yeni yıla son dakikada :)
Hesapta onun karnı açtı ama ben yedim tıka basa

canım yemek değil tekila beni mahvetti
hala midem bulanıyor inanır mısın bişe mi kattılar naptılar anlamadım :44:
çok yoğunum afillim buraya giremiyorum kiloda alamıyorum çekiliyorum o yüzden

Geell gel inşallah düşer yolun :)

Benim de canımı çektirdin, yapcam ben de

insallah canim ya

şükür iyiyiz canım iyileştik ama sesim kısık birde kupkuru bi öksürük var oğlumla bende...
sen nasılsın canım??

hiç kıskanmadım bikere

sevindim canim iyilestiginize hastalik zor ya, bende iyiyim cok sükür bu havalarda dahada cok dikkat etmek gerekiyor
heleki cocuklar hemen kapiyor hastaligi

Son düzenleme:
canım yemek değil tekila beni mahvetti
hala midem bulanıyor inanır mısın bişe mi kattılar naptılar anlamadım :44:
çok yoğunum afillim buraya giremiyorum kiloda alamıyorum çekiliyorum o yüzden

Boş yere dememişler içki her kötülüğün anasıdır diye
Kaç shot içtin de mahvetti ki, asmalımescitte önceden gittiğimiz bir yer vardı sonradan öğrendik ki tekilayı volkanlar karıştırıp veriyorlarmış çok ucuzdu zaten shot başı 2 tl belki senin içtiğin de öyle bir şeydir :26:
Buraya girmemen tamam da yemek yemeyi bırakma sen yine de vakit buldukça yüklen mideye

Lokumum ben de kilo verdim 1 haftadır hastalıktan ağzıma bişi koyamıyordum bugün yeni yıla kilo alarak girmeye karar verdim sabah zorlaya zorlaya yedim :2:
geçmiş olsun pelincim :)
naber nasıl gidiyo. ben çok daha iyiyim allaha şükür deli gibi yiyorum deli gibi bi oturuşta çok yiyorum tatlı yiyorum ne bulursam götürüyorum ilaçlar inanılmaz yaptı beni 52-53 kiloyum 4 ay daha içicem 60ı bulurum bu gidişleee artık korkmaya başladım

biz kilo alamıyoruz diye yakınıyoruz sende 60 olacam diye korkuyorum diyorsun :) neyse

canlarım kuzularıum nasılsınız..çok özledim hepinizi...sınavlar beni yedi bitirdi...
pek gelemiyorum buralara..
inşallah 15 güne kadar geri dönüş yapıcam kilo alma tempoma..çünkü hiç gelişme yok mamayı bıraktığım içi..meğer bana kilo aldıran mamaymış...iyice belli oldu...

Ben de bugün tartıldım baktım hala 48im mamaya başladım 3 4 gündür inşallah faydası olur
Zaten topiğe de bu son yazışım gazelim özelden konuşuruz en iyisi

sağol Beyzzcim. o ilaçlar öyledir ben o ilaçları içerken 53 falandım hey gidi günler...
Yazma böyle şeyler 60 olmaktan korkuyorum falanvalla topikçe saldırırız kilolarını koparır koparır kendimize takarız
Şaka bi yana inşallah daha da iyiye gider bir an önce toparlanırsın canım.
Gazel güya konu sahibyim ama cık ben de giremiyorum buralara Tam bir buçuk kilo verdimm

canım bnde katılmak istiyorum :)

Kizlar nolduk biz boyle nolur yeniden baslayalim yeni bir sayfa acalim kendimize ve o kilolari alalim ben su an 45.5 olmusum ve boyle giderse iyice zayiflarim o yuzden birakmiyorum ve simdiden itibaren azmediyorum buraya yazmaya calisirim bir hafta daha var sinavlarim bitsin yazarim hep sizlerde devam edin opuyorum hepinizi

ben de berbat durumdayım Nute toparlanmamız şart

bende sabah az peynir 3 zeytin çay pekmez
öğle karnıyarık çorba
profiterol türk kahvesi :)
akşam yiyesim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…