• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

Kızlar doktora gittim bugün şok üstüne şok yaşadım.
ölçülerime kadar aldılar. evdekitartımımdaboyum da yanlışmış.

kilom 45 boyum 168 çıktı
doktor çok iyisin dedi çok istiyosan 3 kilo daha al dedibu kadar çok büyük tuvalete çıktığımiçin gittim de..
bi ilaç verdi daha almadım vitamin sanırım o da
canım geçmiş olsun mu diyim yeni kilon hayırlı olsun mu diyim bilemedim :26:
doktor iyi motive etmiş aslında seni boy-kilo farkın çok değilmiş.
yine yemene dikkat et alırsan alırsın almazsan canın sağolsun stres yapma kendine

merhaba kızlar ben geldim :5:
uzun zamandır görüşemedik hepinizi çok özledim...
bazı sebeplerden dolayı giremedim nete...memlkete gittim sınavlarım için...kış sebebiyle biraz zorunlu bir gecikme oldu dönemedik...
sınavlarım da çok çok iyi geçmediği için moral bozuktu malum kiloda kaybım olmuş...:5:
pek yüzüm yok buraya gelmeye ama bağışlayın :14:
çok ilerlemiş sayfalar geçmişi okuyamadım..inşallah hepiniz afiyettesinizdir...:16:

canım geçmiş olsun mu diyim yeni kilon hayırlı olsun mu diyim bilemedim :26:
doktor iyi motive etmiş aslında seni boy-kilo farkın çok değilmiş.
yine yemene dikkat et alırsan alırsın almazsan canın sağolsun stres yapma kendine
canım bana yeni kilom kafayı yedirtti pek ısınamadık birbirimize şimdi eve burger söylemeyi planlıyorum :17:
canım bence en az 48 olmalıyım sence de öyle değil mi:26:

merhaba kızlar ben geldim :5:
uzun zamandır görüşemedik hepinizi çok özledim...
bazı sebeplerden dolayı giremedim nete...memlkete gittim sınavlarım için...kış sebebiyle biraz zorunlu bir gecikme oldu dönemedik...
sınavlarım da çok çok iyi geçmediği için moral bozuktu malum kiloda kaybım olmuş...:5:
pek yüzüm yok buraya gelmeye ama bağışlayın :14:
çok ilerlemiş sayfalar geçmişi okuyamadım..inşallah hepiniz afiyettesinizdir...:16:

nasıl istersen canım benim alabilirsen al stres yapınca hiç olmuyor.. şükür sağlıklıyız.
burger iyi giderdi şimdi bak :ssz:

canım bana yeni kilom kafayı yedirtti pek ısınamadık birbirimize şimdi eve burger söylemeyi planlıyorum :17:
canım bence en az 48 olmalıyım sence de öyle değil mi:26:
hatunlar ölçüm yapddıkkkmı

Gittim bugün eczaneye tartıldım 48,600 gram geldim
Sonra iki adım sonrakine tartıldım 48,700 gösterdi hiçbir şey yemeden eve geldim ayakkabı falan vardı onları da düşünürsek 300 400 gram farkeder diyordum evde de 48,300 çıktım yani tartım doğru kızlar içim rahatladı :31:

Gittim bugün eczaneye tartıldım 48,600 gram geldim
Sonra iki adım sonrakine tartıldım 48,700 gösterdi hiçbir şey yemeden eve geldim ayakkabı falan vardı onları da düşünürsek 300 400 gram farkeder diyordum evde de 48,300 çıktım yani tartım doğru kızlar içim rahatladı :31:

bende annemlerin tartısında 57 çıktım :53:
yok dedim imkansız..daha dün 55 dim...
aynı günün akşamı halamgilde tartıldım 56,5 çıktım :53: allah allah dedim yaa..bir tartı diğerini hiç tutmazmı??
hepsi başka başka gösteriyor...üfff

bende annemlerin tartısında 57 çıktım :53:
yok dedim imkansız..daha dün 55 dim...
aynı günün akşamı halamgilde tartıldım 56,5 çıktım :53: allah allah dedim yaa..bir tartı diğerini hiç tutmazmı??
hepsi başka başka gösteriyor...üfff

gün içinde 500 gram farkedebilir normaldir de zaten önemli olan toplamda kaç kilo aldığımız canım aynı tartıda tartılmaya devam o zaman:31:

selam kızlar ben daha biraz önce akşam yemeği yedim, gazelin önerisine uyup bugün keçiboynuzu tozu aldım onu süte katıp içecem birazdan... sonra da tartılıp kilomu yazarım... dün tartılamadım da:26:

selam kızlar ben daha biraz önce akşam yemeği yedim, gazelin önerisine uyup bugün keçiboynuzu tozu aldım onu süte katıp içecem birazdan... sonra da tartılıp kilomu yazarım... dün tartılamadım da:26:

gazelim sen keçiboynuzunu bir tatlı kaşığı koyuyordun dimi öyle kalmış aklımda:44:

canım bende de var duruyor kenarda ben de içeyim onu bari hem de kan olur can olur da üşümem :31:

süte katıp içeceksin di mi canım?

canım bende de var duruyor kenarda ben de içeyim onu bari hem de kan olur can olur da üşümem :31:

süte katıp içeceksin di mi canım?

evet tatlım süte katıp içecem:12: aktarla bayağı sohbet ettik kadın da süte katıp içiyorlar genelde dedi, tereddütte kaldım o yüzden tadına baktırdı toz halinin tadına baktım kakaoyu andırdı bana ve hafif tatlı olduğu için tadı güzel yani kakaolu süte benzeyecek tahminimce:1: daha denemedim şimdi gidip yapıyorum tadına bakıp tekrar yazayım sana:12:

evet tatlım süte katıp içecem:12: aktarla bayağı sohbet ettik kadın da süte katıp içiyorlar genelde dedi, tereddütte kaldım o yüzden tadına baktırdı toz halinin tadına baktım kakaoyu andırdı bana ve hafif tatlı olduğu için tadı güzel yani kakaolu süte benzeyecek tahminimce:1: daha denemedim şimdi gidip yapıyorum tadına bakıp tekrar yazayım sana:12:

tamam canım bekliyorum :8:

başlayayım ben de içmeye o zaman canım:56:

başlayalım bakalım denemekte fayda var:1: ben şimdi sadece karıştırıp tadına baktım sonra içecem çünkü hazırlamaya gittiğimde bi baktım annem meyve sıkıyor önce onu içeyim vitamini kaçmasın:9: biraz sindirip üstüne onu içerim, yatmadan da mama yapar yerim:56:
kilomu da yazarım yatmadan

Son düzenleme:

hayirli olsun tozun canim benim :)
:53: ben de şaşırdım şimdi pelinim yaa ben de kim bilir kaç kiloyumdur o zaman:18: sağlıklısın demesine ve kilon iyi demesine çok sevindim canım maşallah sana o zaman:nazar:

canim ben begenmiyorum ama kilomu :9:
3 kilo alicam banane :D

hayirli olsun tozun canim benim :)

canim ben begenmiyorum ama kilomu :9:
3 kilo alicam banane :D

sağol canım:1: inşallah faydası olur bakalım artık:23:

al canım 3 kilo dediğin nedir ki senden kıymetli mi:66:

bu arada yarın sunum yapacam ve ders çalışmam gerek, bense burda laklak yapıyorum yaaa yarın güzel anlatamazsam yandım:1:

Back