- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.421
pekalaolcagini zannetmiyorum canim ideal kilo boydan 6 kilo aziymis benim bildigim
bizde 8 kilo azi olmak istiyoruz
tull tamda ayni boyumuzdan 8 kilo az olmak istiyoruz o zaman
bencede tam kivami öyle daha hic o kadar almadim merak ediyorum nasil olcagini
bu sabah ac karinla 57,9 um sasirdim ya o kadarda yemiyorum acaba
yiye yiye almaya musaitmi oldum ne, cuma ailemin yanina gidiyorum ins,
fark ediceklermi merak ediyorum basladigimda 55-56dim
umarim fark ediliyordur
kizlar tibeti bende salidan beri yapiyorum cok sevdim bende
hem yorulmuyorsun hemde spor yapiyorsun
ama gercekten sIKIlastirirmi ya umarim ise yariyordur
ben varm cnm ugruorum yazıorm da pek ses yok evetHic begenmedim kimse ugramaz olmus buralara
Hic begenmedim kimse ugramaz olmus buralara
ben fazla yiyemiyorum sizinde motivasyonu düşürmemek için yazmıyorum canımcım
Ee lokum oluyor mu öyle gelsen de biz seni motive etsek
günümün yarısı kitap başında geçiyor valla canım yemek aklıma gelmiyor bile
Kızlar doktora gittim bugün şok üstüne şok yaşadım.
ölçülerime kadar aldılar. evdekitartımımdaboyum da yanlışmış.
kilom 45 boyum 168 çıktı
doktor çok iyisin dedi çok istiyosan 3 kilo daha al dedibu kadar çok büyük tuvalete çıktığımiçin gittim de..
bi ilaç verdi daha almadım vitamin sanırım o da
bugün şöyle bi baktım 46 kiloya düştüğüm zaman ki fotoğraflarımaa aman Allahım!!! neyseki çok şükürr 58 i gördüm bugün itibariyle
Selülit vs gibi bir sıkıntın oldu mu canım kilo aldığında ne kadar sürede aldın bu kiloyu?
hayır canım olmadı..bu kiloyu yaklaşık olarak 1 yılda aldım
Anladım...
Ben 6 kilo aldım da, çok kısa sürede aldım 1,5 ay falan genel olarak kalça bacak oldu kilolarım, gerçi şikayetçi değilim ama selülit problemi yaşıyorum su tüketmiyorum pek ondan sanıyorum ki soracaktım nasıl baş ettin diye:)
haklısın su tüketmeyince olur ben çok aşırı su içiyorum dabide banyoda devamlı kese tavsiye ederim..
canım doktor maşallahon var dedi yanaklarım al almış sıfır makyaj gittim bu arada.. Kanlı cannlısın derdin ne dediCiddi bir sorun yoktur inşallah canım
Ben de kendimi 160 sanırdım ya 158 mişim:)
Kilo 2 kilo falan farketti yani öyle mi ben de mi gitsem bir dahiliyeye falan da kilomu boyumu ölçse adam gibi, kilom için zaten şüphedeyim hep bugün tartılacağız zaten, yarın da bir eczaneye uğrayıp tattırmayın düşünüyorum kıyaslamak amaçlı
canım doktor maşallahon var dedi yanaklarım al almış sıfır makyaj gittim bu arada.. Kanlı cannlısın derdin ne dedi
çok içime sinsin diyorsan hemogramına bakalım dedi. artık haftaya alırım haberini bugün çıkmazmış haftaya izin günümd kaldı.
bağırsak enfeksiyonu vardır diye bi ilaç vermişben vitamin sanıyodum :)
Sağol canım aynen sen kilo alamadığını düşündüğün sürece alamazsın dedi bırak kendi haline tartıya çıkma bak nasıl kilo alıyorsun dedi 45 kilo olmama hala şok içindeyim 2 kilo farketti...Çok geçmiş olsun canım bana da öyle demişti doktor kilon iyi bir şeyin yok boş ver dedi ama işte biz rahat durmuyoruz ki durduğumuz yerde :26:
Sağol canım aynen sen kilo alamadığını düşündüğün sürece alamazsın dedi bırak kendi haline tartıya çıkma bak nasıl kilo alıyorsun dedi 45 kilo olmama hala şok içindeyim 2 kilo farketti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?