Kilo alma programi ile yarisma

pekala
Hic begenmedim kimse ugramaz olmus buralara
ben varm cnm ugruorum yazıorm da pek ses yok evet

been hep bakıyorum sessiz ne gazel geliyor ne diğer kızlar

yarın tartı günü ama onda da konuşamıyoruz adam gibi herkes farklı zamanda bildiriyor ertesi gün bildiren bile var :26:

Kızlar doktora gittim bugün şok üstüne şok yaşadım.
ölçülerime kadar aldılar. evdekitartımımdaboyum da yanlışmış.

kilom 45 boyum 168 çıktı
doktor çok iyisin dedi çok istiyosan 3 kilo daha al dedibu kadar çok büyük tuvalete çıktığımiçin gittim de..
bi ilaç verdi daha almadım vitamin sanırım o da

Ciddi bir sorun yoktur inşallah canım
Ben de kendimi 160 sanırdım ya 158 mişim:)
Kilo 2 kilo falan farketti yani öyle mi ben de mi gitsem bir dahiliyeye falan da kilomu boyumu ölçse adam gibi, kilom için zaten şüphedeyim hep bugün tartılacağız zaten, yarın da bir eczaneye uğrayıp tattırmayın düşünüyorum kıyaslamak amaçlı

eveeet kımseler buralara ugramaz olmus . ben bı hortlatıyım burayı .... aksama kılo sayımı var kızlar.. toplanalım...
bugun neler yedimm
sabah cay peynır helva :) ekmekle . az yedım ama vaktım yoktu..
sonra ezogelın corbası ıkı kase :))
cıg koftee...
bırazdanda ıkram yıcem kakaolu..
oralette ıcerm kalori olsun..
sonra kılo aldırma macunumu yıcem
aksama gorusurus...

bugün şöyle bi baktım 46 kiloya düştüğüm zaman ki fotoğraflarımaa aman Allahım!!! neyseki çok şükürr 58 i gördüm bugün itibariyle

hayır canım olmadı..bu kiloyu yaklaşık olarak 1 yılda aldım

Anladım...
Ben 6 kilo aldım da, çok kısa sürede aldım 1,5 ay falan genel olarak kalça bacak oldu kilolarım, gerçi şikayetçi değilim ama selülit problemi yaşıyorum su tüketmiyorum pek ondan sanıyorum ki soracaktım nasıl baş ettin diye:)

haklısın su tüketmeyince olur ben çok aşırı su içiyorum da bide banyoda devamlı kese tavsiye ederim..

Son düzenleme:
haklısın su tüketmeyince olur ben çok aşırı su içiyorum da bide banyoda devamlı kese tavsiye ederim..

Teşekkürler canım benim de önceki kilomda fotoğrafım var 50 olayım deneyip aynı elbiseyi çekeceğim yine bakalım neler farketmiş diye :)

Son düzenleme:
canım doktor maşallahon var dedi yanaklarım al almış sıfır makyaj gittim bu arada.. Kanlı cannlısın derdin ne dedi
çok içime sinsin diyorsan hemogramına bakalım dedi. artık haftaya alırım haberini bugün çıkmazmış haftaya izin günümd kaldı.

bağırsak enfeksiyonu vardır diye bi ilaç vermişben vitamin sanıyodum :)

Çok geçmiş olsun canım bana da öyle demişti doktor kilon iyi bir şeyin yok boş ver dedi ama işte biz rahat durmuyoruz ki durduğumuz yerde :26:

Çok geçmiş olsun canım bana da öyle demişti doktor kilon iyi bir şeyin yok boş ver dedi ama işte biz rahat durmuyoruz ki durduğumuz yerde :26:
Sağol canım aynen sen kilo alamadığını düşündüğün sürece alamazsın dedi bırak kendi haline tartıya çıkma bak nasıl kilo alıyorsun dedi 45 kilo olmama hala şok içindeyim 2 kilo farketti...

Nasıl da farketmiş hakikaten... Ben de merak ettim valla acaba benimki de yanlış mı tartıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…