• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

kizlar bende geldim dün sunumum vardi cok iyidi sükürler olsun atlattim

bibican saclar ne güzel olmus güle güle kullan :69:

birde telefondan niye begenemiyoruz smileye cözüm buldum codlarini kaydettim ama telden begenme niye yok

cnmm .. yorumunu gorunce cok sevndmm.. samimi olmasan begendıgını dıle dokme zahmetınde bulunmasdın zıraa.çok sevnndmm..tsk ederm..:44::54::54::54::54:

cnmm .. yorumunu gorunce cok sevndmm.. samimi olmasan begendıgını dıle dokme zahmetınde bulunmasdın zıraa.çok sevnndmm..tsk ederm..:44::54::54::54::54:

rica ederim canim farkli bir havasi var degisik bir renk olmus hosuma gitti :))

kilo konusunda bu hafta bende alamadim ama haftaya kararli olalim belki basaririz

tull sende masallah 1 kilomu aldin :)) ben alcagima veriyorum

kızlar bu hafta 1 kilo 200 gram aldım ve her şey anladım ki mamada bitiyor mama yiyin kızlar mama mama :)
hatta ben bu hafta gündüzleri bir kase geceleri 1 kase yedim
şimdi gidip bir kase yapacağım :56:

kızlar bu hafta 1 kilo 200 gram aldım ve her şey anladım ki mamada bitiyor mama yiyin kızlar mama mama :)
hatta ben bu hafta gündüzleri bir kase geceleri 1 kase yedim
şimdi gidip bir kase yapacağım :56:
o mamayı etı cıcı bebe ıle yıemıom ben. petıtbeure ıle yapsammmm? ck sevıom öle.oda mama oluomu annem bıze kucukken yapardıda?

alakasız olacak ama memurlar nettekı uyelıgımı silmek ıstıorum bılıomusn yada bılenınız varmı

rica ederim canim farkli bir havasi var degisik bir renk olmus hosuma gitti :))

kilo konusunda bu hafta bende alamadim ama haftaya kararli olalim belki basaririz

tull sende masallah 1 kilomu aldin :)) ben alcagima veriyorum

gecen haftayı 58,700 ile kapatmiştim bu hafta 59,900 olmuşum canım

maasllah sana tullcum. nasıl basardın pekı bu kadar almayı sırrın ne :)) :52::52:

sabahları normal kahvaltı mı yapıyorum kahvaltıdan sonra pekmez yutuyorum bir kaşık öglende genelde dışardan yıyorum akşamları evde ne yaptıysam o gun ku ogunum oluyor. aralarda genelde ya elma veya muz gunde 3 tane yiyorum gece yatarken snicker yiyorum 2 tane ballı sut içip ve bide 1 kaşık pekmez yatıyorum benim 1,5 yaşında kızım var gece ona mama hazırlamaya kalkıyorum 4 gibi felan suyu ısıtana kadar nutella kaşıklıyorum o kadar

gecen haftayı 58,700 ile kapatmiştim bu hafta 59,900 olmuşum canım

süper ya ben basta cok sıkı yedim hemen farkettim degisikligi ama bu hafta saliverdim, simdi yine sıkı yeme planima geciyorum ins, senin hedefin ne benimki 62 boyum 170

o canim masallah 1.5 yasinda kizin varmis ne tatlidir o cimcime benim icin sık onun pambus yanaklarini

Sonradan katılım oluyor mu acaba? :56:

hosgeldin canim olur tabii
kilo bildirimi konusuna kilonu yazabilirsin bizde dün yaptik bildirileri
senin boyun kilon kac, kac kilo almak istiyorsun

ananem benim yediklerimi takip ediyor dedi ki bugün sen iki gündür az yiyorsun
benim de içime dert oldu
kocaman karnıyarıkla pilav yedikten sonraaa bir tatlı hazırladım kendim
2 tane muzu ezdim çatalla
üstüne 1 tatlı kaşığı tarçın attım
25 30 tane fındık da ekledim

450 kalori falan ediyor bundan iyisi can sağlığı midemde çok yer kaplamadı da :56:

selam kızlar günlerdir yoktum ve tartılamadım bile, tartılmaya da korkuyorum kilo verdim eminim yüzüm çöktü çünkü:14: çok yoğun tempodaydım ve moralim çok bozuktu ne diyet yaptım ne doğru dürüst yemek yiyebildim napcam ben yaaa:43:

selam kızlar günlerdir yoktum ve tartılamadım bile, tartılmaya da korkuyorum kilo verdim eminim yüzüm çöktü çünkü:14: çok yoğun tempodaydım ve moralim çok bozuktu ne diyet yaptım ne doğru dürüst yemek yiyebildim napcam ben yaaa:43:

canım, artık bir haftada çok yüklenip verdiklerini de alıp önümüzdeki salı kilonu bildireceksin :34:
mamayı arttır günde 2 ya da 3 kase ye ki telafi olsun geçen günler :54:

Back