• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

kızlar bugün teyzem geldi
elbise giydim göstermelik o kadar göbeklenmişim ki şok oldu teyzem, derhal her gün mekik çekmeye başlıyorsun dedi
tibeti bırakmıştım 2. defa
sabaha tekrar başlayacağım gazelim epey övmüştü göbek konusunda iyi olduğunu
ama kilo aldığımın görülmesi çok güzel :8::8::8:

kızlar bugün teyzem geldi
elbise giydim göstermelik o kadar göbeklenmişim ki şok oldu teyzem, derhal her gün mekik çekmeye başlıyorsun dedi
tibeti bırakmıştım 2. defa
sabaha tekrar başlayacağım gazelim epey övmüştü göbek konusunda iyi olduğunu
ama kilo aldığımın görülmesi çok güzel :8::8::8:
canım çok sevindim:52:
ben de tibeti bıraktım çünkü iş yerinde çarpı 3 tibet yapıyorum:31:

bisküvilerim de bitmiş zaten yarın alcm hemen başlamam gerek çok saldım kendimi eski halime dönmek istemiyorum:5:

canım ben bir 9 10 kilo daha alırım diyodum ama teyzem öyle bir kızdı ki 3 kilo daha almama izin verdi daha da alma çirkin olcan dedi :9:
sırf mama sayesinde aldım son zamanlarda mama çok önemli canım al hemen bisküvini

süper ya ben basta cok sıkı yedim hemen farkettim degisikligi ama bu hafta saliverdim, simdi yine sıkı yeme planima geciyorum ins, senin hedefin ne benimki 62 boyum 170

o canim masallah 1.5 yasinda kizin varmis ne tatlidir o cimcime benim icin sık onun pambus yanaklarini

hosgeldin canim olur tabii
kilo bildirimi konusuna kilonu yazabilirsin bizde dün yaptik bildirileri
senin boyun kilon kac, kac kilo almak istiyorsun

Saol canim skarım tabi benim boyum 173 hadefim 65 ins bakalim olur bende oyleyim canim bir hafta cok aliyorum bir hafta az

65 balıkett olmazmı cnm ya:26::26::26::26:

olcagini zannetmiyorum canim ideal kilo boydan 6 kilo aziymis benim bildigim
bizde 8 kilo azi olmak istiyoruz :52:

tull tamda ayni boyumuzdan 8 kilo az olmak istiyoruz o zaman
bencede tam kivami öyle daha hic o kadar almadim merak ediyorum nasil olcagini

bu sabah ac karinla 57,9 um sasirdim ya o kadarda yemiyorum acaba
yiye yiye almaya musaitmi oldum ne, cuma ailemin yanina gidiyorum ins,
fark ediceklermi merak ediyorum basladigimda 55-56dim
umarim fark ediliyordur :1:

kizlar tibeti bende salidan beri yapiyorum cok sevdim bende
hem yorulmuyorsun hemde spor yapiyorsun
ama gercekten sIKIlastirirmi ya umarim ise yariyordur :31:

canım ben bir 9 10 kilo daha alırım diyodum ama teyzem öyle bir kızdı ki 3 kilo daha almama izin verdi daha da alma çirkin olcan dedi :9:
sırf mama sayesinde aldım son zamanlarda mama çok önemli canım al hemen bisküvini

:9: demekki fiziğine o kadar kilo yeterliymiş canım her kilo herkeste aynı durmuyor sen bi üç kilo daha al bakalım nasıl olacak sonrasına o zaman bakarız:23:
şimdi annem markete gitti bana bebe bisküvisi de al gitmişken dedim tekrar başlıyorum mamaya inşallah:12: yaa 2 gündür evdeyim ve bu 2 günde bile yüzümün rengi değişti. ben yoğun tempomdan dolayı kilo alamıyorum demek ki çok kalori harcıyorum:14:

:9: demekki fiziğine o kadar kilo yeterliymiş canım her kilo herkeste aynı durmuyor sen bi üç kilo daha al bakalım nasıl olacak sonrasına o zaman bakarız:23:
şimdi annem markete gitti bana bebe bisküvisi de al gitmişken dedim tekrar başlıyorum mamaya inşallah:12: yaa 2 gündür evdeyim ve bu 2 günde bile yüzümün rengi değişti. ben yoğun tempomdan dolayı kilo alamıyorum demek ki çok kalori harcıyorum:14:

doğrudur canım, yoğun tempoda zor :31:
artık evde olduğun günlerde iki katı yüklenerek telafi etmeye çalışcan :56:

doğrudur canım, yoğun tempoda zor :31:
artık evde olduğun günlerde iki katı yüklenerek telafi etmeye çalışcan :56:

aynen canım evde olduğum sürenin yarısı uyuyarak yarısı ders çalışarak geçiyor, kalanında işte ve okuldayım... ders çalışırken çenem de boş durmamalı o zaman bundan sonra:12:
yemeğin pişmesine az kaldı gidip afiyetle mideye indirmeyi planlıyorum yiyebildiğim kadar çok yiycemmmm:56:

aynen canım evde olduğum sürenin yarısı uyuyarak yarısı ders çalışarak geçiyor, kalanında işte ve okuldayım... ders çalışırken çenem de boş durmamalı o zaman bundan sonra:12:
yemeğin pişmesine az kaldı gidip afiyetle mideye indirmeyi planlıyorum yiyebildiğim kadar çok yiycemmmm:56:

annemlerden balık yağım bitti diye balık yağı istemiştim onlar da gitmişler bana şundan almışlar;
$images.jpg

başta çok güldüm sonra ziyan olmasın dedim içmeye başladım
inanılmaz açtı iştahımı midem sanki hep boş sürekli yemek yiyorum görsen :52:
bi daha almam bundan ama çok iştahımı açtı sağolsun

annemlerden balık yağım bitti diye balık yağı istemiştim onlar da gitmişler bana şundan almışlar;
Eki Görüntüle 895792

başta çok güldüm sonra ziyan olmasın dedim içmeye başladım
inanılmaz açtı iştahımı midem sanki hep boş sürekli yemek yiyorum görsen :52:
bi daha almam bundan ama çok iştahımı açtı sağolsun

amaç iştah açmak zaten iç gitsin hatta o kadar iyiyse ben de alayım:9::9::9:

sabah ulker cıkolatalı gofret
sonra cay
patates kızartması ekmekle bırazcık
öğlen karnıbahar yemegı ekmekle ve oralet
eti kombo
sımdı aksam oldu bı hayıt tohumu cayı ıctım kurabıye yapıyor ablam yıcemm:))bisürü
ve kılo aldırıcı macun mtlaka

evet canim haklisin zaten -PO Training- kalcayi diyor yani özel kalca icin yapilmis bisey
yapmak istiyorum zaten o kadar övdünüz ki bende dün denedim acaip garip görüntüler ortaya cikti :52:
belki de ikisini yaparim bu beden buna dayanirsa :50: :24:

meraba canım tibet hareketi nasıl yapılıyor bana bilgi verir misiniz benim de göbeğim var

kızlar ben eminim kilo verdim iş çok yoğun sürekli koştur derste dans ettir vs kötü mü yiyiyorum normal insandan fazla ama yok olmuyor:50:

Şimdi bi büyük lahmacun yedim bol yeşillikle üstüne çikolata, kola havuçlu tarçınlı dankek, biravu. da leblebi:31: ama yaramıyor biliyorum yediklerim:36:

Back