• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

Selam kizlar 500gr ilac gibi geldi guzel oldu :21: dersin birnden 34almisim ya cok da guzel yazmistim hic vermemis hoca ah kizlar ahh :'(

Sağolasın sana da kan olsun can olsun:) ben kaçım acaba canım tartılara güvenim kalmadı :9:

Sorma canim sorma sudan cikmis balik gibiyim 47 lerdeyim diye aylak aylak dolasiyordum oysa ki:49:

Selam kizlar 500gr ilac gibi geldi guzel oldu :21: dersin birnden 34almisim ya cok da guzel yazmistim hic vermemis hoca ah kizlar ahh :'(

Cok sevindim Nute cum kilo almana darisi benim basima, wc ye gitme durumum 1 haftadir surdugu icin bugun doktora gittim ilac verdi simdi de hic yapamiyomusum icimde patliyomus:9: Haftada 5 kilo aliyormusum :)
Umut fakirin ekmegi :D

Bu arada sana 34 veren hocanin alnini karislarim:47:

Cok sevindim Nute cum kilo almana darisi benim basima, wc ye gitme durumum 1 haftadir surdugu icin bugun doktora gittim ilac verdi simdi de hic yapamiyomusum icimde patliyomus:9: Haftada 5 kilo aliyormusum :)
Umut fakirin ekmegi :D

Bu arada sana 34 veren hocanin alnini karislarim:47:
Iyiki gitmissin doktora canim umarim faydasi olur bu durumda bile espri yapiyon ya :9: umutsuz da yasanmaz be guzelim napacan :9:
Sorma ya gitmedim bugun dersine yuzunu goresim bile gelmedi :19:

Iyiki gitmissin doktora canim umarim faydasi olur bu durumda bile espri yapiyon ya :9: umutsuz da yasanmaz be guzelim napacan :9:
Sorma ya gitmedim bugun dersine yuzunu goresim bile gelmedi :19:

Canim aslinda yok bisiyin dedi kilo almayi kafana coktakiyorsan alamazsin cikma bir sure tartiya dedi :)
boyumu kilomu olculerimi bile aldi yanindaki hemsiresi :)

gorsen evlenince alican zaten falan dedi, ben de annemin kahve gunundeki teyzeler gibi yorum yaptiniz vallahi dedim gorsen nasil kahkaha atiyor doktorla hemsire :D

Iyi yapmissin,seytanlar isesin suratina onun :D

Canim aslinda yok bisiyin dedi kilo almayi kafana coktakiyorsan alamazsin cikma bir sure tartiya dedi :)

gorsen evlenince alican zaten falan dedi, ben de annemin kahve gunundeki teyzeler gibi yorum yaptiniz vallahi dedim gorsen nasil kahkaha atiyor doktorla hemsire :D

Beni de çok güldürdün peliiiinnnn :9::9::9::9:

Cok iyi olmus bende mi gitsem kafaya takinca cok olmuyor cidden stres mi oluyoe vucut noluyosa :) dogru demissin onemli olan evlenmeden almak evlenince alsak ne almasak ne begenen begenmis oluyor zaten :9:

O ne be iyyyy igrenc isesin tabi kediler de kovalasin hatta :9:

Cok iyi olmus bende mi gitsem kafaya takinca cok olmuyor cidden stres mi oluyoe vucut noluyosa :) dogru demissin onemli olan evlenmeden almak evlenince alsak ne almasak ne begenen begenmis oluyor zaten :9:

Aynen canim stres yapiyoruz alamiyoruz diye ondan olabilir, canim begenen her halinle begenir de 'yegen asil mesele insanin kendini begenmesi' :9:

Öyle valla şimdi benimki havalara uçuyor kilo aldığımı duydukça, sonuçta almasam da beni alacak kaçış yok :37:

Back