• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

mamamı da yiyorum tibetimi de yapıyorum oooh sefam olsun :9:

sana hiç yakıştıramadım Tironto silkelen ve kendine gel :27:

bende lokum yedim birazdan da meyvemi yerim yetti gari :41:

Bak ya bir de nispet yapiyor:27:

Bana da yetti gari onceki sayfalarda gordun mu bilmiyorum, dunyayi yedim ki gunlerdir oyle yiyiyorum ama bir o kadar da ayak yolu:9:

yapıyosun da noluyo desene :9:

of işte o kötü geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda geçer :34:

Canim is mamada degil ki sadece normal ogunlerini yedikten sonra yedigin mamada ;)

canim yok bu sefer circirovski degil, hatta gayet Normalovski ama anlamadim gunde 3-4 kere hic de iyi olmuyor :17:

Canim is mamada degil ki sadece normal ogunlerini yedikten sonra yedigin mamada ;)

canim yok bu sefer circirovski degil, hatta gayet Normalovski ama anlamadim gunde 3-4 kere hic de iyi olmuyor :17:

doğru benim normal öğünüm pek iyi sayılmaz ondandır kesin :6:

metabolizman hızlı desene bu aralar :10:

doğru benim normal öğünüm pek iyi sayılmaz ondandır kesin :6:

metabolizman hızlı desene bu aralar :10:

Evet ogunlerine ceki duzen vermen bence sart, kahvalti aliskanligi sart!!!!!!!

Evet canim sorma, dun mama saatinde tabi 12 olmustu saat, patates kizarttim koca tepeleme tabak dolusu yedim:23:

Evet canim sorma, dun mama saatinde tabi 12 olmustu saat, patates kizarttim koca tepeleme tabak dolusu yedim:23:

ah o kahvaltı yiycem diyorum sabah erkenden de yiyesim gelmiyo :50:

vuuuu tebrikler böyle devamm :13:

senin bıcırıklar napıyo :emir_bebek:

Evet kahvaltı şart kahvaltıyı atlamıyorum hiç, hem dinç olabilmek için hem de kilo alımında çok etkili kahvaltı yapınca iştah daha da açık oluyor gün içindeeee:52:

Kızlaaaaar projem bitti bugün hocaya ön gösterim yaptım çok beğendi :32: hatırlatta sana AA verim dedi :17::12:
hatta geçen hafta bir şirket mail atmış proje yöneticisi önerir misiniz diye beni önerecekmiş :66::66:
ama ancak bu sene bitince olur dedi :31:hayırlısı olsun :nazar:
yarında gerçek sunum var bana şans dileyin :21:
çok mutluyum paylaşmak istedim :16::16:

ah o kahvaltı yiycem diyorum sabah erkenden de yiyesim gelmiyo :50:

vuuuu tebrikler böyle devamm :13:

senin bıcırıklar napıyo :emir_bebek:

Canim acicik erken kalk tibet yap evde gez dolas bak nasil acikiyorsun:23:
offf o biciriklari gormen lazim favorim var 4-5 tane reklam cocuklari gibiler gormeniz lazim 4 yas grubunda bunlar ye ye hepsini:21:

Evet kahvaltı şart kahvaltıyı atlamıyorum hiç, hem dinç olabilmek için hem de kilo alımında çok etkili kahvaltı yapınca iştah daha da açık oluyor gün içindeeee:52:

Dedigin gibi canim gun icinde istah daha fazla oluyor:52:

Kızlaaaaar projem bitti bugün hocaya ön gösterim yaptım çok beğendi :32: hatırlatta sana AA verim dedi :17::12:
hatta geçen hafta bir şirket mail atmış proje yöneticisi önerir misiniz diye beni önerecekmiş :66::66:

çok sevindim canım senin adına o zaman haydin halaya :64::66::66::66::66::66:

hatta geçen hafta bir şirket mail atmış proje yöneticisi önerir misiniz diye beni önerecekmiş :66:

Lokumum cok sevindim insallah hakkinda hayirlisi olur:66::66::66::66:

Canim acicik erken kalk tibet yap evde gez dolas bak nasil acikiyorsun:23:
offf o biciriklari gormen lazim favorim var 4-5 tane reklam cocuklari gibiler gormeniz lazim 4 yas grubunda bunlar ye ye hepsini:21:

ben tibeti hep akşamları yapıyorum ama yrn kalkar kalkmaz yapayım bakalım bu sefer nasıl olacak :32:

aman :nazar::nazar: burdan yiyesim geldi tütütütü :9:

kizlar bende geldim dün sunumum vardi cok iyidi sükürler olsun atlattim

gazel tebrikler cok sevindim ama gidisattan belliydi zaten :16:

tiramisu gecmis olsun ins birseycigin yoktur, farkettimde sen kahvalti da yarim tost mu yiyorsun, bence acil o tostlarin sayisini artir yavas yavas :56:

bibican saclar ne güzel olmus güle güle kullan :69:

nute kilo verince 100g bile degerli oluyormus onu anladim :43:

kizlar bu hafta kilo vermisim bastaki motivasyon yok herhalde, basta girismistim yemeklere, simdi 6 ögün 2 oldu nerdeyse toparlamam lazim :41:

birde telefondan niye begenemiyoruz smileye cözüm buldum codlarini kaydettim ama telden begenme niye yok

Back