Kilo alma programi ile yarisma

mamamı da yiyorum tibetimi de yapıyorum oooh sefam olsun

sana hiç yakıştıramadım Tironto silkelen ve kendine gel

bende lokum yedim birazdan da meyvemi yerim yetti gari

Bak ya bir de nispet yapiyor

Bana da yetti gari onceki sayfalarda gordun mu bilmiyorum, dunyayi yedim ki gunlerdir oyle yiyiyorum ama bir o kadar da ayak yolu

yapıyosun da noluyo desene

of işte o kötü geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda geçer

Canim is mamada degil ki sadece normal ogunlerini yedikten sonra yedigin mamada

canim yok bu sefer circirovski degil, hatta gayet Normalovski ama anlamadim gunde 3-4 kere hic de iyi olmuyor

Canim is mamada degil ki sadece normal ogunlerini yedikten sonra yedigin mamada

canim yok bu sefer circirovski degil, hatta gayet Normalovski ama anlamadim gunde 3-4 kere hic de iyi olmuyor

doğru benim normal öğünüm pek iyi sayılmaz ondandır kesin

metabolizman hızlı desene bu aralar

doğru benim normal öğünüm pek iyi sayılmaz ondandır kesin

metabolizman hızlı desene bu aralar

Evet ogunlerine ceki duzen vermen bence sart, kahvalti aliskanligi sart!!!!!!!

Evet canim sorma, dun mama saatinde tabi 12 olmustu saat, patates kizarttim koca tepeleme tabak dolusu yedim

Evet canim sorma, dun mama saatinde tabi 12 olmustu saat, patates kizarttim koca tepeleme tabak dolusu yedim

ah o kahvaltı yiycem diyorum sabah erkenden de yiyesim gelmiyo

vuuuu tebrikler böyle devamm :13:

senin bıcırıklar napıyo

Evet kahvaltı şart kahvaltıyı atlamıyorum hiç, hem dinç olabilmek için hem de kilo alımında çok etkili kahvaltı yapınca iştah daha da açık oluyor gün içindeeee

Kızlaaaaar projem bitti bugün hocaya ön gösterim yaptım çok beğendi hatırlatta sana AA verim dedi
hatta geçen hafta bir şirket mail atmış proje yöneticisi önerir misiniz diye beni önerecekmiş
ama ancak bu sene bitince olur dedi hayırlısı olsun
yarında gerçek sunum var bana şans dileyin
çok mutluyum paylaşmak istedim

ah o kahvaltı yiycem diyorum sabah erkenden de yiyesim gelmiyo

vuuuu tebrikler böyle devamm :13:

senin bıcırıklar napıyo

Canim acicik erken kalk tibet yap evde gez dolas bak nasil acikiyorsun
offf o biciriklari gormen lazim favorim var 4-5 tane reklam cocuklari gibiler gormeniz lazim 4 yas grubunda bunlar ye ye hepsini

Evet kahvaltı şart kahvaltıyı atlamıyorum hiç, hem dinç olabilmek için hem de kilo alımında çok etkili kahvaltı yapınca iştah daha da açık oluyor gün içindeeee

Dedigin gibi canim gun icinde istah daha fazla oluyor

çok sevindim canım senin adına o zaman haydin halaya

Lokumum cok sevindim insallah hakkinda hayirlisi olur

Canim acicik erken kalk tibet yap evde gez dolas bak nasil acikiyorsun
offf o biciriklari gormen lazim favorim var 4-5 tane reklam cocuklari gibiler gormeniz lazim 4 yas grubunda bunlar ye ye hepsini

ben tibeti hep akşamları yapıyorum ama yrn kalkar kalkmaz yapayım bakalım bu sefer nasıl olacak

aman burdan yiyesim geldi tütütütü

kizlar bende geldim dün sunumum vardi cok iyidi sükürler olsun atlattim

gazel tebrikler cok sevindim ama gidisattan belliydi zaten

tiramisu gecmis olsun ins birseycigin yoktur, farkettimde sen kahvalti da yarim tost mu yiyorsun, bence acil o tostlarin sayisini artir yavas yavas

bibican saclar ne güzel olmus güle güle kullan

nute kilo verince 100g bile degerli oluyormus onu anladim

kizlar bu hafta kilo vermisim bastaki motivasyon yok herhalde, basta girismistim yemeklere, simdi 6 ögün 2 oldu nerdeyse toparlamam lazim

birde telefondan niye begenemiyoruz smileye cözüm buldum codlarini kaydettim ama telden begenme niye yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…