Kilo alma programi ile yarisma

Kızlar günaydın, benden bu saatte hiç günaydın duymadınız bilenler bilir erkenden kalkarım:9:
Ama dün gece öyle çok wc ye çıktım ki anlamadım tabi uyku o kadar bölününce bu saati buluyor kahvaltım da...nedenböyle yediklerim gidiyor:26:
Bakın dün yediklerimi sayayım
Kahvaltı: Yarım ekmek kaşarlı tost, pekmez 2 kaşık, mandalin
Ara: iki tahinli kurabiye, popkek, bir bardak çay
Öğle: İkikoca tabak yoğurtlu tereyağı soslu mantı, 2 dilim ekmek, salata
Ara: Bir gofret, çay, balık kraker
Akşam: Yarıma yakın ekmek, kuru fasulye pilav, turşu
Ara: 3 mandalin
Yatmadan önce 3 büyük patatesten kızartma ( koca tabak dolusu)

bu sabah da kalktım yarım ekmek kaşarlı tostdomates çay ama şimdi açım :26: demin kalktım sofradan
aralarda ne yaptın derseniz hep wc:44:
Circirovski mi var yine yoksa :26:

Ben de sabah 3 yumurta bol peynir kaşarlı peynir yarım domates 2 sivri biber 5 dilim ekmek
Şimdi sıcak çikolata içiyorum:31:

Circirovski mi var yine yoksa :26:

Ben de sabah 3 yumurta bol peynir kaşarlı peynir yarım domates 2 sivri biber 5 dilim ekmek
Şimdi sıcak çikolata içiyorum:31:

yok canım gayet Normalovski:9:
iyi yemişssin canım sen de:21:
benim yediklerim de hiç fena dwğil gibi ama yediğim kadar da gitmeye başladı:50:
Ben dekuru incir indirdim mideye birazdan öğle yemeği yicem:51:

yok canım gayet Normalovski:9:
iyi yemişssin canım sen de:21:
benim yediklerim de hiç fena dwğil gibi ama yediğim kadar da gitmeye başladı:50:
Ben dekuru incir indirdim mideye birazdan öğle yemeği yicem:51:

Niye acaba sık çıkıyorsun bir rahatsızlık yok inşallah
Bakalım kilolar ne alemde bu hafta, kalabalık olduk senin de yükün arttı zor oluyor mu :26:

Niye acaba sık çıkıyorsun bir rahatsızlık yok inşallah
Bakalım kilolar ne alemde bu hafta, kalabalık olduk senin de yükün arttı zor oluyor mu :26:
inşallah yoktur canım ocakta tiroid kontrolüm olucak nodül falan ne alemde büyüme olup olmadığı kontrol edilicek:49:
canım işteo gün Nutevardı burda sağolsun istedim bildirim konusu açtı o rahatlattı yoksa burdaki konuşmalardan bulamıyordum kiloları:9:
Elimden geldiğince yapıyorum işte atladığım varsa yine özür dilerim:26:
Salı günleri de şansıma izinliyim bi aksilik çıkmazsa inşallah daha iyi olur:15:

inşallah yoktur canım ocakta tiroid kontrolüm olucak nodül falan ne alemde büyüme olup olmadığı kontrol edilicek:49:
canım işteo gün Nutevardı burda sağolsun istedim bildirim konusu açtı o rahatlattı yoksa burdaki konuşmalardan bulamıyordum kiloları:9:
Elimden geldiğince yapıyorum işte atladığım varsa yine özür dilerim:26:
Salı günleri de şansıma izinliyim bi aksilik çıkmazsa inşallah daha iyi olur:15:

Iyi oldu nute un açtığı konu derli toplu en azından :)
Nodül mü vardı boğazında canım :26:

Son düzenleme:
o kadar şey denedim ama hiçbiri cicibebe kadar etkili olmadı. ekimde 35 kilo idim, şimdi 41 kiloya çıktım. Umarım bu şekilde devam eder..

Iyi oldu nute un açtığı konu derli toplu en azından :)
Nodül mü vardı boğazında canım :26:
evet canım ağustosta ilk kez ultrasona girmiştim o zaman çıktıdurumuna göreilaç vericekler. kanda bi sıkıntı görünmüyor yani tiroid hormonunun çalışmasını etkileyecek düzeyde değilmiş nodül, belki de etkiliyordur biz yakalayamıyoruzdur kanda dedi doktor:31:

sabah kahvaltısı zeytınn ekmek peynır:)) cok sadeee ve bıkac konya sekeri.

oğle yemegı pırasa ... ekmekle :)) bandıra bandıra
kızlar 48 ıle katıldım aranıza 3 hafta oldu sanırım.. 50 yım bu hafta artısım olmadı...:14::14::14::14::14:

evet canım ağustosta ilk kez ultrasona girmiştim o zaman çıktıdurumuna göreilaç vericekler. kanda bi sıkıntı görünmüyor yani tiroid hormonunun çalışmasını etkileyecek düzeyde değilmiş nodül, belki de etkiliyordur biz yakalayamıyoruzdur kanda dedi doktor:31:

Inşallah canım ilaç ya da tedavi görmelik kadar değildir :26: kilo almana engel falan değildir di mi?

sabah kahvaltısı zeytınn ekmek peynır:)) cok sadeee ve bıkac konya sekeri.

oğle yemegı pırasa ... ekmekle :)) bandıra bandıra
kızlar 48 ıle katıldım aranıza 3 hafta oldu sanırım.. 50 yım bu hafta artısım olmadı...:14::14::14::14::14:

Daha dur bibican akşam yemeğinden sonra tartılıyoruz:40:

Inşallah canım ilaç ya da tedavi görmelik kadar değildir :26: kilo almana engel falan değildir di mi?
canım zaten tüm bu tiroit kontrollerini iyi yememe rağmen kilo alamadığım için yapılmıştı, annem de tiroit hastası olma ihtimaliö yüksekmiş öyle demişti doktor amca:9:
tamam rapunzel adayı :))))))))))) aksam tartarız zaten smdıde kompossto ıctım sısko olcam :) sonrada sarısın olcam:D

evet hepimiz şişko olucaz bibican ama doğal ol boşver sarışın olmayı değil mi Afillim:12:

tamam rapunzel adayı :))))))))))) aksam tartarız zaten smdıde kompossto ıctım sısko olcam :) sonrada sarısın olcam:D

Boşver sarışın olmayı 2 sene sonra pişman olup keşke hiç bulaşmasaydım dersin, gerçi sen boya kullanmıyorsun papatya ile açıyorsun di mi :44:
Peki açıyor mu canım

canım zaten tüm bu tiroit kontrollerini iyi yememe rağmen kilo alamadığım için yapılmıştı, annem de tiroit hastası olma ihtimaliö yüksekmiş öyle demişti doktor amca:9:

evet hepimiz şişko olucaz bibican ama doğal ol boşver sarışın olmayı değil mi Afillim:12:

Çıkmasın hastalık falan :43:

Aynen öyle doğallık en güzeli, tam da ben boyaya bulaşma demiştim :23:

Çıkmasın hastalık falan :43:

Aynen öyle doğallık en güzeli, tam da ben boyaya bulaşma demiştim :23:
valla canım bu kadar yemeğe gına geldi kilo alamamaktan artık çıksın da ilaçla metabolizmam hormonu düzgün çalıştırsın demeye başlıcam az kaldı:15:

evet gerek yok boyaya falan dediğin doğru canm:6:

saç bakımı yaptım uçlarına yağ karışımımdan sürdüm kış geldi neme ihtiyacı var değil mi:21:
duşa gireyim bari:21:

actı tatlım resım atıyım ıstersenız
aç bakalım canım :)
valla canım bu kadar yemeğe gına geldi kilo alamamaktan artık çıksın da ilaçla metabolizmam hormonu düzgün çalıştırsın demeye başlıcam az kaldı:15:

evet gerek yok boyaya falan dediğin doğru canm:6:

saç bakımı yaptım uçlarına yağ karışımımdan sürdüm kış geldi neme ihtiyacı var değil mi:21:
duşa gireyim bari:21:

hadi sıhhatler olsun şimdiden o zamaann :16:

Back