- 14 Aralık 2012
- 1.223
- 4
- 158
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.081
hem çok severim hemde acaip dokunuyr bana kuru fasülye canım yaa
yediğim zaman midem kavruluyor...gece bile uyutmuyor...
o yüzden pek sık yapmam evde...eşime de dokunuyor o yüzden pek sık yemeyiz...
sen şimdi fasülye deyince ağzımın kenarlarını yaladım
benimkisi de alayım istiyor, ben kendime yakıştırsam zayıflığı mutlu olsam ona da öyle alıştırırdım ama ben hep kilo alsam kilo alsam alamıyorum dedikçe o da kilo alsan aslında demeye başladışimdi mesela 5 kilo aldım her konuştuğumuzda diyorum ay sevdiğim ne çok kilo aldım şöyle kilo aldım şöyle çok yedim falan baktım kilo aldın yakıştı hee diyor:
cicibebem ve sütüm hazır siz nerelerdesinizz
abur cubur yemeye ne dersiniz gecenin köründeeeee
hepsini bitiremem ama hepsinden yicem
Eki Görüntüle 878134 Eki Görüntüle 878135
abur cubur degıl de o makarna olsaydı cok ıyı oolurdu ya gazelimmm :)))
anam herkesınde manıtası uzakta. ıyı ıyı sorun etmeme gerek kalmadı bı benmıyım lan dıe ısyana gırıodum bazen deof zaten cok sevıom ya allam yarabbım.
BENIM SEVGILIM KILO ALMAMDAN YANA DEIL 48 KILOYUM. BEN SIFIR BEDEN SEVIOM'A TAKTI. aldırıs etmıorum 56 olmam sart:18:
kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılız bugun
canim zaten boyun 171di dimi, 56 kiloylada normal olursun yani sorun etme yakisir sana sevgilinde beyenir bence:87:
ben bugün yemeklerimi biraz aksattim ama eve gelince toparlamaya calistim daha bu saatte balli süt icicem son ögünüm
birde ben sabahlari ac karinla tartilip yaziyorum iki gündür kontrol ediyorum durumu, mesela bu sabah dünden 300 gram daha
azdim ona göre dengelemeye calisicam yemeklerimi, bakalim ise yarayacakmi
sen nasilsin canim
Oh iyi yapmissin Nute cum :) Ben de Dun 7 ye geldim :) bakalim :) ama bacaklarim surekli kilo alip vermekten lambir lumburdu ust bacak, su an bi sikilasma soz konusu, ayni sekilde gobegim de dumduz :)tiroş tibet amcamıza ben de katıldım :119:
Kızlar geçmiş sayfaları anca okudum ne çene varmış sizde
bişe sorulduysa atladıysam kusura bakmayın :26:
zeytinagacı: ben bilgisayar örtmeni olacam hocam son sınıfım. senin ne branşın
arkadaşlar bende 23 yaşındayım boym 164 kilom da 51 5 kilo alsam yeter sanırım nasıl kilo alıyorsunuz bide cicibebeyi nasıl uyguluyorsunuz ben aslında çok zayıftam 46 kiloydum ramazanda ramazandan sonra bukadar kilo almamın sebebini size yazıcam...
bunu uygulayın ben bu aralar biraz savsakladım ben çalışyorum çalştığım için sabah erken çıkıyorum kahvaltı yapamıyorum evde iş yerinde bir tane tost yiyorum yada iki tane küçük sandiviç ekmekleriyle sandiviç saat 10 gibi bi tane çokanat yiyorum sonra 12 de öğle yemeğim 3 gibi tekrar bi çokanat kuruyemiş eve geliyorum yemek hazırlıyorum evli olduğum içn hazır yemeğe gelmiyorum :) sonra akşam yatarken mutlaka bi bardak nesguikli süt ile birlikte bi tane sandiviç yiyorum ben bunu düzenli olarak yapmaya çalıştım ve şuan bu kilodayım zayıfım ama aşırı değilim yine uygulamaya başlıcam sizin dediğiniz bebe bisküvisi nasıl oluyor merak ettim...
arkadaşlar bende 23 yaşındayım boym 164 kilom da 51 5 kilo alsam yeter sanırım nasıl kilo alıyorsunuz bide cicibebeyi nasıl uyguluyorsunuz ben aslında çok zayıftam 46 kiloydum ramazanda ramazandan sonra bukadar kilo almamın sebebini size yazıcam...
bunu uygulayın ben bu aralar biraz savsakladım ben çalışyorum çalştığım için sabah erken çıkıyorum kahvaltı yapamıyorum evde iş yerinde bir tane tost yiyorum yada iki tane küçük sandiviç ekmekleriyle sandiviç saat 10 gibi bi tane çokanat yiyorum sonra 12 de öğle yemeğim 3 gibi tekrar bi çokanat kuruyemiş eve geliyorum yemek hazırlıyorum evli olduğum içn hazır yemeğe gelmiyorum :) sonra akşam yatarken mutlaka bi bardak nesguikli süt ile birlikte bi tane sandiviç yiyorum ben bunu düzenli olarak yapmaya çalıştım ve şuan bu kilodayım zayıfım ama aşırı değilim yine uygulamaya başlıcam sizin dediğiniz bebe bisküvisi nasıl oluyor merak ettim...
Oh iyi yapmissin Nute cum :) Ben de Dun 7 ye geldim :) bakalim :) ama bacaklarim surekli kilo alip vermekten lambir lumburdu ust bacak, su an bi sikilasma soz konusu, ayni sekilde gobegim de dumduz :)
canım iyiyim bu aralar derslere yoğunlaştım fazla girmiyorum siteye. kilo bildirimi yapıcam ama düzenli
Bebik nasilsin?
Sen de sordunsa ben de onu bulamadim, yetisemiyorum buranin hizina
canım iyiyim bu aralar derslere yoğunlaştım fazla girmiyorum siteye. kilo bildirimi yapıcam ama düzenli
sen nasılsın yeni işine alıştın mı?
canim sanirim alistim gibi, ama yarindan diger pazara kadar hic tatilim olmayacak bakalim yogun bir tempo beni bekliyor:18::18:
Bu arada kpss isi yalan oldu calismam gerek ama yok icimden gelmiyor, senin gonderdiklerini de daha mailden baktim tam indiremedim de guraya diyicemo indirsin, benim pc sorunlu
Insallah canimcanım alışırsın zamanla..
şimdilik erken zaten tempoya alıştır kendini başlarsın elbet. sadece lisanstan gireceksin nasıl olsa yetiştirirsin.
tamam canım çalışacağın zaman söyle yollarım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?