- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #3.041
bamya denilince iç anadolu gelir aklaçünkü bende iç anadoludanım ve çok severim bamyayı...konya'lıyım....
evet evliyim canım, 3 yaşında da bi oğlum var...
26 yaşımı doldurdum 27 oldum canım
sen kaç yaşındasın
slmlar kızlar...
sabah ekmek arası peynır ve taze nane . cay
öğlen tarhana ıcıodum vazgectım .macunu yedım ama.
sonra benımo
aksam bamya yedım ekmekle
7 gıbı salata ve yıne bamya(cok sevıom) ekmekle yedım
sonra bıkac bardak cay ve macunumdan.
sımdı de kakaolu ıkram ve süt
canim götürmüssün yine yemekleri, bu performansinla devam et
bende simdi son ögünümü balli sütümü icicem
kizlar masallah cok hamaratsiniz ya elleriniz dert görmesin ne diyem
bızım sevgılımızde uzaklardaKızlaar sabah tam kahvaltı edemedim geç kaldım diye üzülüyordum kiii, kahraman sevgili beni börekçiye götürdü,ilk dersi ektik ama değdii2.5 adet bool şekerli börek,2 şekerli çay. arada bi dankek,yarım çokonat yedim. Az önce de eve geldim 2 tabak kuru fasulye bi bardak kola tükettim ama ekmek yiyemedim..
Kızlaar sabah tam kahvaltı edemedim geç kaldım diye üzülüyordum kiii, kahraman sevgili beni börekçiye götürdü,ilk dersi ektik ama değdii2.5 adet bool şekerli börek,2 şekerli çay. arada bi dankek,yarım çokonat yedim. Az önce de eve geldim 2 tabak kuru fasulye bi bardak kola tükettim ama ekmek yiyemedim..
bızım sevgılımızde uzaklardahöff höff :))))
uzakta.. ben ankara o istanbul ..bibican senın de mı uzakta sevgilin ama emınım benımkı kadar uzakta degıldr :)) 3 hafta sonra gelecek ınsallah yanıma 10 gunlugune onun icin acılınden ıyıce bı kilo almam lazımm :)) sınavlarım da btti cokk sukurrr 1 hafta da yalnız olacam evde kız arkadaslarım memleketlerıne gıttı ben ev kedisiyim ayrılmıyorum evdenn :))
uzakta.. ben ankara o istanbul ..
ben de hatayda o almanya da :2::2::2:
anammmmmmmmmmmmmmmmmm(((
daha cok var beraber olmamıza ama yaza sozumuz olacak insallah sonra benım okulum bitecek onun yanına gıııdıcem almanyaya :))
bızde bı evlılık planı yok gibi:)
hayırlısı olsun canımm .. kısmet bu isler
Kizlarr benim sevgilimde uzaktaal bi dahaki görüşmemze kilo almus olarak gitmek istiyorumm. Ben dun katılmıstm araniza.
Bugun sabah sosis 2 dilim ekmek ustune meyve yedim. Oglen burger king menu bi de sogan halkasi yedim 3 parca. Biraxdan cici bebe paketinin yarisini yiyip aksam yemegi yicem paketin diğer yarisini da yatmadan yicem. Gunde 1 paket yersek kilo aliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?