Kilo alma programi ile yarisma

canim götürmüssün yine yemekleri, bu performansinla devam et
bende simdi son ögünümü balli sütümü icicem

kizlar masallah cok hamaratsiniz ya elleriniz dert görmesin ne diyem

kahvaltıda tam tahıllı ekmeğimden tost yaptım zeytin domates meyve suyu vs.
az önce çikolatalı puding yedim
okula gitmeden erişte çorbası yiciiiim
akşamada bakalım annem ne yaparsa

Kızlaar sabah tam kahvaltı edemedim geç kaldım diye üzülüyordum kiii, kahraman sevgili beni börekçiye götürdü,ilk dersi ektik ama değdii 2.5 adet bool şekerli börek,2 şekerli çay. arada bi dankek,yarım çokonat yedim. Az önce de eve geldim 2 tabak kuru fasulye bi bardak kola tükettim ama ekmek yiyemedim..

bızım sevgılımızde uzaklarda höff höff :))))

2,5 adet azmış kuzum benimkisi beni 5 tane yemeden bırakmıyor, o yüzden gitmek istemiyorum börekçiye, geçen gittik resmen sonuncuyu çiğnemeden yuttum o kadar şişmiştim ki onlar bitmeden kalkmak yok burdan dedi

bızım sevgılımızde uzaklarda höff höff :))))

bibican senın de mı uzakta sevgilin ama emınım benımkı kadar uzakta degıldr :)) 3 hafta sonra gelecek ınsallah yanıma 10 gunlugune onun icin acılınden ıyıce bı kilo almam lazımm :)) sınavlarım da btti cokk sukurrr 1 hafta da yalnız olacam evde kız arkadaslarım memleketlerıne gıttı ben ev kedisiyim ayrılmıyorum evdenn :))

uzakta.. ben ankara o istanbul ..

Kizlarr benim sevgilimde uzaktaa l bi dahaki görüşmemze kilo almus olarak gitmek istiyorumm. Ben dun katılmıstm araniza.
Bugun sabah sosis 2 dilim ekmek ustune meyve yedim. Oglen burger king menu bi de sogan halkasi yedim 3 parca. Biraxdan cici bebe paketinin yarisini yiyip aksam yemegi yicem paketin diğer yarisini da yatmadan yicem. Gunde 1 paket yersek kilo aliriz :)

anam herkesınde manıtası uzakta. ıyı ıyı sorun etmeme gerek kalmadı bı benmıyım lan dıe ısyana gırıodum bazen de of zaten cok sevıom ya allam yarabbım.
BENIM SEVGILIM KILO ALMAMDAN YANA DEIL 48 KILOYUM. BEN SIFIR BEDEN SEVIOM'A TAKTI. aldırıs etmıorum 56 olmam sart:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…