kilo alma konusunda 10 yıllık bir deneyim ve önerilerim :)

canım hç blmiyorum yanlış yönlendrmekt istemem ama kol ve omuz egzerszleri mutlaka vardır netten br arama yapmalısın sanırım

Bende kilo almak için spor salonuna yazıldım haftada 3 gün gidicem.pazartesi başladım bugünde 2.günüm boyum 168 kilom 52 şuan ama 4-5 kilo istiyorum inşallah işe yarar bol bol acıkırımda spordan sonra :))) bacaklarımda ince bacak egzersileri yapıcam:))

bende istiyodum spor salonuna yazılmak mecbur yapıyosun orda bugünde yapmıyım diyemiyosun ama malesef erkek arkadaşım çok ama çok kıskanç kamera koyarlarmış nete verirlermiş

scareface cim faydasini sporun kacinci gununden itibaren gordun ben cok sabirsizim da daha dun ilk kez yaptim:)

scareface cim faydasini sporun kacinci gununden itibaren gordun ben cok sabirsizim da daha dun ilk kez yaptim:)

ilk farketmedim açıkçası hatta yemeğede hiç dikkat etmedim tartıya çıkınca şaşırdım . ilk hafta çok ağrım oldu malum hamım 2 haftadan yavaş yavaş bacaklarım birbirine yaklaştı. şimdi 3 haftadayım gitgide bi artış var ancak program çok uzun çok sabırsız olmamak lazım olumlu sonuç için 6 ay öneriyorlar. benim pantolonlar oturmaya başladı bile. bu kadar çabuk sonuç alacağımı hiç ummazdım. biliyosun ki her bünye aynı değil bide kaslar daha az hacim kaplar bu yüzden başta bir sıkılaşma bekleyin demişlerdi bana. daha sonra artış oluyor.

kazlar, bende kilo alma çabasındayım yüz bel karın falan bu bölgelerimde sorun yok ama kollarım bacaklarım kalınlaşsın istiyorum bu aralar yemeğe yükledim kiloda almaya başladım ama direk göbek olacak böyle giderse ,kollarım ve bacaklarım hala zayıf ben skinny pantolon giyince doldurmak, ve biraz etli kalın bacaklı gibi durmak istiyorum popom dik ve dolgun orada sorun yok ama dediğim gibi bacaklarım zayıf bu hareketler bacaklarımı kalınlaştırır mı? valla sporla bacak kalınlaştırma egzersizlerini daha çok incelir diye yapmaya korktum bunca zaman

Öerilerin harika scarface çok teşekkürler seninle aynı problemler bendede vardı bu akşam egzersizlere başlıyorum şuan 1.66 boy 47 kiloyum
durumu burdan bildiricem

kızlar bende kilo almaya çalışıyorum boyum 1.60 kilom 47idi. 25 mayıs cumartesi günü günlük 6 öğün yemek yemeye başadım.şuanda 48 kilo oldum bakalım azim ve gayretle yemek yiyorum...

sevgili scareface,bu egzersizler çok güzel ama neden aralıklarla yapıyoruz her gün yapsak daha çabuk sonuç almaz mıyız???

Scareface cnm bn bugun basladm da bi sorum var yarim saatimi aldi bnm bu egzersizler az mi ck mu bnde bilemedm senn kac saatini aliyo.. ?

Slm arkadasim verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim.bende dun basladim daha...sana bir sorum olacakti.basta isinma hareketleri yaparak bu egzersizleri hergun yapsak nasil olur.vucut icin bir sakincasi olur mu.bir fikrin var mi.hoscakal..

Canmm bu hareketleri, yemek yemeden önce mi sonra mı yapıyorsun:44:? mesela ben kahvaltıyı 11e doğru yapıyorum yatağımdan kalkar kalkmaz mı yapmalıyımm.? smdıden çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…