• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo alma konusunda 10 yıllık bir deneyim ve önerilerim :)

canim ben yaptim hareketleri simdi yarim ekmek arasi yaptim geldim:) yariladim:)
benim poponun dikligi falan yerinde de daha buusun istiyorum dolgun diri dursun, bi de bacaklar dolsun istiyorum
kollarim da cok zayif onlara hangi hareketi yapsam bilemedim??

canım hç blmiyorum yanlış yönlendrmekt istemem ama kol ve omuz egzerszleri mutlaka vardır netten br arama yapmalısın sanırım

Bende kilo almak için spor salonuna yazıldım haftada 3 gün gidicem.pazartesi başladım bugünde 2.günüm boyum 168 kilom 52 şuan ama 4-5 kilo istiyorum inşallah işe yarar bol bol acıkırımda spordan sonra :))) bacaklarımda ince bacak egzersileri yapıcam:))

Bende kilo almak için spor salonuna yazıldım haftada 3 gün gidicem.pazartesi başladım bugünde 2.günüm boyum 168 kilom 52 şuan ama 4-5 kilo istiyorum inşallah işe yarar bol bol acıkırımda spordan sonra :))) bacaklarımda ince bacak egzersileri yapıcam:))

bende istiyodum spor salonuna yazılmak mecbur yapıyosun orda bugünde yapmıyım diyemiyosun ama malesef erkek arkadaşım çok ama çok kıskanç kamera koyarlarmış nete verirlermiş :(

scareface cim faydasini sporun kacinci gununden itibaren gordun ben cok sabirsizim da daha dun ilk kez yaptim:)

scareface cim faydasini sporun kacinci gununden itibaren gordun ben cok sabirsizim da daha dun ilk kez yaptim:)

ilk farketmedim açıkçası hatta yemeğede hiç dikkat etmedim tartıya çıkınca şaşırdım . ilk hafta çok ağrım oldu malum hamım 2 haftadan yavaş yavaş bacaklarım birbirine yaklaştı. şimdi 3 haftadayım gitgide bi artış var ancak program çok uzun çok sabırsız olmamak lazım olumlu sonuç için 6 ay öneriyorlar. benim pantolonlar oturmaya başladı bile. bu kadar çabuk sonuç alacağımı hiç ummazdım. biliyosun ki her bünye aynı değil bide kaslar daha az hacim kaplar bu yüzden başta bir sıkılaşma bekleyin demişlerdi bana. daha sonra artış oluyor.

ilk farketmedim açıkçası hatta yemeğede hiç dikkat etmedim tartıya çıkınca şaşırdım . ilk hafta çok ağrım oldu malum hamım 2 haftadan yavaş yavaş bacaklarım birbirine yaklaştı. şimdi 3 haftadayım gitgide bi artış var ancak program çok uzun çok sabırsız olmamak lazım olumlu sonuç için 6 ay öneriyorlar. benim pantolonlar oturmaya başladı bile. bu kadar çabuk sonuç alacağımı hiç ummazdım. biliyosun ki her bünye aynı değil bide kaslar daha az hacim kaplar bu yüzden başta bir sıkılaşma bekleyin demişlerdi bana. daha sonra artış oluyor.

kazlar, bende kilo alma çabasındayım yüz bel karın falan bu bölgelerimde sorun yok ama kollarım bacaklarım kalınlaşsın istiyorum bu aralar yemeğe yükledim kiloda almaya başladım ama direk göbek olacak böyle giderse ,kollarım ve bacaklarım hala zayıf ben skinny pantolon giyince doldurmak, ve biraz etli kalın bacaklı gibi durmak istiyorum popom dik ve dolgun :17:orada sorun yok ama dediğim gibi bacaklarım zayıf bu hareketler bacaklarımı kalınlaştırır mı? valla sporla bacak kalınlaştırma egzersizlerini daha çok incelir diye yapmaya korktum bunca zaman

Öerilerin harika scarface çok teşekkürler seninle aynı problemler bendede vardı bu akşam egzersizlere başlıyorum şuan 1.66 boy 47 kiloyum
durumu burdan bildiricem

kızlar bende kilo almaya çalışıyorum boyum 1.60 kilom 47idi. 25 mayıs cumartesi günü günlük 6 öğün yemek yemeye başadım.şuanda 48 kilo oldum bakalım azim ve gayretle yemek yiyorum...

sevgili scareface,bu egzersizler çok güzel ama neden aralıklarla yapıyoruz her gün yapsak daha çabuk sonuç almaz mıyız???

Scareface cnm bn bugun basladm da bi sorum var yarim saatimi aldi bnm bu egzersizler az mi ck mu bnde bilemedm senn kac saatini aliyo.. ?

evet egzersizleri yazalım o zaman. yanlız önemli uyarı bu kilolar kalıcdır haberiniz olsun.
bi kere başlarken bu sporu bir gün yapıp bir gün yapmıcaksınız. yani :
1 gün = spor yap
2 gün = spor yok
3 gün = spor yap
4 gün = spor yok
5 gün = spor yap
6 gün = spor yok
7 gün = spor yap
8 gün = spor yok
9 gün = spor yap
10 gün = spor yok ( artık araları 2 güne çıkaracağız )
11 gün = spor yok
12 gün = spor yap
13 gün = spor yok
14 gün = spor yok
.
.
ilk olarak squat egzersizi yapıyoruz( çömelme ) yarım çömelip kalkıyorsunuz toplamda 30 kez yapıyorum bunu.
ikinci olarak lunge egzersizi yapıyorum bir bacağımı öne atıyorum diğerini kırıyorum . her bir bacak için 15 kez yapıyorum
üçüncü egzersizim leg kick back agzersizi. yüksek bir yere ellerimi koyuyorum ve bacaklarımı olabildiğince yukarı geriye kaldırıyorum bunuda her bacak için 15 kere yapıyorum
dördüncü egzersizim merdiven çıkma yaklaşık olarak 5 kat çıkıp iniyorum
beşinci egzersizim lying hip abduction yatağa yan uzanıyorum bacağımı kaldırıp indiriyorum her bacak için 30 kez yapıyorum.
altıncı egzersizim lying hip thrust. düm düz yatıyorum ve popomu kaldırıyorum. gövdemin ortası yükseliyor yani. bunuda 15 kez yapıyorum.
yedinci egzersizim reserve lunga. düm düz ayakta duruyorum ve ayağımı olabildince geriye götürüyorum. bunuda her bacak için 15 kez yapıyorum.
sekizinci egzersizim squat jump egzersizi çömelip havaya zıplıyorum bunuda 30 kere yapıyorum.

bi kaç linkle onlamadığınız egzersizlere bakabilrsiniz ve ekleyebilrsiniz :)

Big Sexy BOOTY Building Butt Workout! - YouTube
BIG Booty Butt Workout!! WOW!! - YouTube
Super SEXy Big BOOTY Girl's Home Workout! 3 Workouts Featuring Fitness Model Michelle Jacot! - YouTube
Sexy Brazilian Bikini Butt Lift and Legs Workout!! - YouTube

arkadaşlar ben sadece kalça ve bacak egzersizleri yapıyorum ama siz ihtiyacınıza göre ekleyin bunlar benm ihtiyacımdı :) ayrıca hiç kendimi zorlamıyorum yemek konusunda. yiyebildiğim kadar yiyorum . hiç bişey yememezlikte yapmıyorum tabi. bunun yanında 1 hafta geçmedi ama 50 yi gördüm hala inanamıyorum. umarım size kilo alırsınız.şimdiden kolay gelsin.

Slm arkadasim verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim.bende dun basladim daha...sana bir sorum olacakti.basta isinma hareketleri yaparak bu egzersizleri hergun yapsak nasil olur.vucut icin bir sakincasi olur mu.bir fikrin var mi.hoscakal..

evet egzersizleri yazalım o zaman. yanlız önemli uyarı bu kilolar kalıcdır haberiniz olsun.
bi kere başlarken bu sporu bir gün yapıp bir gün yapmıcaksınız. yani :
1 gün = spor yap
2 gün = spor yok
3 gün = spor yap
4 gün = spor yok
5 gün = spor yap
6 gün = spor yok
7 gün = spor yap
8 gün = spor yok
9 gün = spor yap
10 gün = spor yok ( artık araları 2 güne çıkaracağız )
11 gün = spor yok
12 gün = spor yap
13 gün = spor yok
14 gün = spor yok
.
.
ilk olarak squat egzersizi yapıyoruz( çömelme ) yarım çömelip kalkıyorsunuz toplamda 30 kez yapıyorum bunu.
ikinci olarak lunge egzersizi yapıyorum bir bacağımı öne atıyorum diğerini kırıyorum . her bir bacak için 15 kez yapıyorum
üçüncü egzersizim leg kick back agzersizi. yüksek bir yere ellerimi koyuyorum ve bacaklarımı olabildiğince yukarı geriye kaldırıyorum bunuda her bacak için 15 kere yapıyorum
dördüncü egzersizim merdiven çıkma yaklaşık olarak 5 kat çıkıp iniyorum
beşinci egzersizim lying hip abduction yatağa yan uzanıyorum bacağımı kaldırıp indiriyorum her bacak için 30 kez yapıyorum.
altıncı egzersizim lying hip thrust. düm düz yatıyorum ve popomu kaldırıyorum. gövdemin ortası yükseliyor yani. bunuda 15 kez yapıyorum.
yedinci egzersizim reserve lunga. düm düz ayakta duruyorum ve ayağımı olabildince geriye götürüyorum. bunuda her bacak için 15 kez yapıyorum.
sekizinci egzersizim squat jump egzersizi çömelip havaya zıplıyorum bunuda 30 kere yapıyorum.

bi kaç linkle onlamadığınız egzersizlere bakabilrsiniz ve ekleyebilrsiniz :)

Big Sexy BOOTY Building Butt Workout! - YouTube
BIG Booty Butt Workout!! WOW!! - YouTube
Super SEXy Big BOOTY Girl's Home Workout! 3 Workouts Featuring Fitness Model Michelle Jacot! - YouTube
Sexy Brazilian Bikini Butt Lift and Legs Workout!! - YouTube

arkadaşlar ben sadece kalça ve bacak egzersizleri yapıyorum ama siz ihtiyacınıza göre ekleyin bunlar benm ihtiyacımdı :) ayrıca hiç kendimi zorlamıyorum yemek konusunda. yiyebildiğim kadar yiyorum . hiç bişey yememezlikte yapmıyorum tabi. bunun yanında 1 hafta geçmedi ama 50 yi gördüm hala inanamıyorum. umarım size kilo alırsınız.şimdiden kolay gelsin.

Canmm bu hareketleri, yemek yemeden önce mi sonra mı yapıyorsun:44:? mesela ben kahvaltıyı 11e doğru yapıyorum yatağımdan kalkar kalkmaz mı yapmalıyımm.? smdıden çok teşekkür ederim:1:

Back