evet egzersizleri yazalım o zaman. yanlız önemli uyarı bu kilolar kalıcdır haberiniz olsun.
bi kere başlarken bu sporu bir gün yapıp bir gün yapmıcaksınız. yani :
1 gün = spor yap
2 gün = spor yok
3 gün = spor yap
4 gün = spor yok
5 gün = spor yap
6 gün = spor yok
7 gün = spor yap
8 gün = spor yok
9 gün = spor yap
10 gün = spor yok ( artık araları 2 güne çıkaracağız )
11 gün = spor yok
12 gün = spor yap
13 gün = spor yok
14 gün = spor yok
.
.
ilk olarak squat egzersizi yapıyoruz( çömelme ) yarım çömelip kalkıyorsunuz toplamda 30 kez yapıyorum bunu.
ikinci olarak lunge egzersizi yapıyorum bir bacağımı öne atıyorum diğerini kırıyorum . her bir bacak için 15 kez yapıyorum
üçüncü egzersizim leg kick back agzersizi. yüksek bir yere ellerimi koyuyorum ve bacaklarımı olabildiğince yukarı geriye kaldırıyorum bunuda her bacak için 15 kere yapıyorum
dördüncü egzersizim merdiven çıkma yaklaşık olarak 5 kat çıkıp iniyorum
beşinci egzersizim lying hip abduction yatağa yan uzanıyorum bacağımı kaldırıp indiriyorum her bacak için 30 kez yapıyorum.
altıncı egzersizim lying hip thrust. düm düz yatıyorum ve popomu kaldırıyorum. gövdemin ortası yükseliyor yani. bunuda 15 kez yapıyorum.
yedinci egzersizim reserve lunga. düm düz ayakta duruyorum ve ayağımı olabildince geriye götürüyorum. bunuda her bacak için 15 kez yapıyorum.
sekizinci egzersizim squat jump egzersizi çömelip havaya zıplıyorum bunuda 30 kere yapıyorum.
bi kaç linkle onlamadığınız egzersizlere bakabilrsiniz ve ekleyebilrsiniz :)
Big Sexy BOOTY Building Butt Workout! - YouTube BIG Booty Butt Workout!! WOW!! - YouTube Super SEXy Big BOOTY Girl's Home Workout! 3 Workouts Featuring Fitness Model Michelle Jacot! - YouTube Sexy Brazilian Bikini Butt Lift and Legs Workout!! - YouTube arkadaşlar ben sadece kalça ve bacak egzersizleri yapıyorum ama siz ihtiyacınıza göre ekleyin bunlar benm ihtiyacımdı :) ayrıca hiç kendimi zorlamıyorum yemek konusunda. yiyebildiğim kadar yiyorum . hiç bişey yememezlikte yapmıyorum tabi. bunun yanında 1 hafta geçmedi ama 50 yi gördüm hala inanamıyorum. umarım size kilo alırsınız.şimdiden kolay gelsin.