Kaç yaşındasın cnm ailede varmı bu zayıflık anne ya da baba daBenim son zamanlarda iyice kafaya taktığım bir konu var kilo alamamak..
5 sene önce 65 kiloydum sonra bir diyet yaptım 48 e düştüm ve o gün bugündür de kilo alamıyorum.
Gitmediğim doktor diyetisyen kalmadı uygulamadığım şey kalmadı ama 50 kiloyu hiç geçemedim, bazen aşırı iştahlı oluyorum bazen yemeden içmeden kesiliyorum, bedenime göre bişey bulamıyorum, giydikleri mi yakıstırmamaya da başladım artık.
Akrabalarımın 5 senedir ne olmuş bu kıza bi hastalığı mı var söylemlerinden de bıktım ( bu kadar zayıfladım diye amansız hastalığınmı var diyen de oldu)
Gerçekten bu konuyu çok takıyorum bütün tavsiyelerde açığım , benim durumunda olan ve kilo alanlar nasıl aldınız?
ah cnm ya benim ki genetik afedersin ayı gibi yiyorum :) bunlar benim yediklerimin yanında deve de kulak kalır tek çare spor :) yani ben o şekilde insana benzedim ki şuan 47 kiloyum ama kupkuru görünmüyorum kaslı maslıyım
Cevapp veriyorum;
Sabah kola ile baslanir, cikolatayla devam edilir,
Kahvalti borek ile edilir ,
Bol sekerli cay , oglen bir kebap , bir doner yenir , yaninda kola olsun yine. Ayran olursa ise yaramaz:)
Yas pasta ile 5 cayina devam edilir. Yas pasta 8 kisilik olsun.
Aksam ev yemeginden iki tabak yendikten sonra dondurmaya gecilir.
Dondurma mumkunse bir kiloluk olsun, nutella ile patlamis misir yenilir. Nutella biterse fistikli helvaya gecilir.
Boyle boyle insulin direnci olusturulduktan sonra, bir daha hic kilo alamama derdin olmaz.
Not : Kendimden biliyorum.
heh anlat aynen yahu yaş da önemli ama ben 25 yaşına kadar 40 kilo filandım aşırı kilo kaybı oluyordu yaş ilerleyince yine kilo almıyorum ama aşırı zayıflamıyorum eskisi kadarDaha balık etli bir gorunum istedigim icin 5 10 kilo bende almaya calisiyorum su an...165 50 kiloyum yani hemen hemen ayniyiz.. ama asla hastalikli bir zayiflik degil görüntümüz...aksine fit bir gorunum
Boyle kalmak istesem gayet kalinir
Etrafin cok sacmaliyor....
25 yaşındayım ailede öyle bi zayıflık yok, 65 kiloydum bayağı belli oluyordu kilom, bir diyet yaptım kilo verdim ve 5 senedir de kılı alamıyorum gerçekten kilo almak istiyorum, bedenine göre bişey bulamıyorum hem de giydikleri mi yakıstıramıyorumKaç yaşındasın cnm ailede varmı bu zayıflık anne ya da baba da
Sadece bu durumdan memnunum ama dediğim gibi bedenine göre kıyafet bulamıyorum giydiklerim yakışmıyor birde aile baskısı kilo al al bu ara iyice takıntı haline getirdim eski kilomda olmak istiyorumallahım ne güzel dertler var şu hayatta
ye canım ya ne güzel almıyosun yiyemediklerimi benim yerime hüplet
Çok şükür saglıgım yerinde, kilolu olduğum zamanlarda çok kilolusun biraz ver derlerdi şimdide biraz al felan diyorlar kendimizi begendiremedik gitti zaten akrabalara, zatıfım diye kötü bi hastalığı mı var diye soruyorlar artık bu durumdan çok bunaldımŞu akrabalar da ya kilo alsan kilolusun zayıflasan zayıfsın sağlığın yerindeyse hiç takma kafana zayıflık en güzeli herkes kusur arıyor zaten mutlaka diyecek şeyler bulurlar.
11 ekimde inş. oluyorumhaftaya olucaktımda dr un işi çıktı
Keşke bende şişsem:))Bende senin gbi bekarken çok zayiftim 48/49kiloydum diyetisyene gittim kilo almak için tabi ise yaramadı bende
Bana diyetisyen sunu sormuştu yemek yemeyi mi sevmiyorsun yoksa yemek hazırlayıp yemeye usendign için mi yemiyorsuntabiki ikisi de var dedm badem fındık fıstık yazmış yesem de fayda etmedi
Evlenip iki çocuk olduktan sonra da hafif toparladm sistm şimdi keşke eski halime donsem diye dua ediyorum
Ayy öyle deme kız valla sonra hiçbirşey olmuyorKeşke bende şişsem:))
senin yerine acayip heycanlandım ben taş olacaksın taşşş
Bak görersinhiç kendimi taş gibi düşunemedim
Sadece bu durumdan memnunum ama dediğim gibi bedenine göre kıyafet bulamıyorum giydiklerim yakışmıyor birde aile baskısı kilo al al bu ara iyice takıntı haline getirdim eski kilomda olmak istiyorum
Çok gittim ama hiç bişey fayda etmedi Maalsefdoktora gittin mi peki ? su içsem kg olarak döner bana
Ya endokrini önermişlerdir bana , direk randevu alamazsın dahiliye yönlendiriyo demişti danışmadakiler, dahiliye doktoru yönlendirmedi kendisi yapmıştı bütün tahlilleri ama sonuçlar normaldir en iyisi tekrar başka hastaneye gitmek teşekkür ederim..Merhaba eğer yemek yiyip kilo alamiyorsaniz endokrine görünün tsh değerinize baksınlar tiroitler e aşırı çalışıyorsa kilo alamazsiniz
Cevapp veriyorum;
Sabah kola ile baslanir, cikolatayla devam edilir,
Kahvalti borek ile edilir ,
Bol sekerli cay , oglen bir kebap , bir doner yenir , yaninda kola olsun yine. Ayran olursa ise yaramaz:)
Yas pasta ile 5 cayina devam edilir. Yas pasta 8 kisilik olsun.
Aksam ev yemeginden iki tabak yendikten sonra dondurmaya gecilir.
Dondurma mumkunse bir kiloluk olsun, nutella ile patlamis misir yenilir. Nutella biterse fistikli helvaya gecilir.
Boyle boyle insulin direnci olusturulduktan sonra, bir daha hic kilo alamama derdin olmaz.
Not : Kendimden biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?