Kilo alamamak....*

Kaç yaşındasın cnm ailede varmı bu zayıflık anne ya da baba da

ah cnm ya benim ki genetik afedersin ayı gibi yiyorum :) bunlar benim yediklerimin yanında deve de kulak kalır tek çare spor :) yani ben o şekilde insana benzedim ki şuan 47 kiloyum ama kupkuru görünmüyorum kaslı maslıyım

heh anlat aynen yahu yaş da önemli ama ben 25 yaşına kadar 40 kilo filandım aşırı kilo kaybı oluyordu yaş ilerleyince yine kilo almıyorum ama aşırı zayıflamıyorum eskisi kadar

Bende senin gbi bekarken çok zayiftim 48/49kiloydum diyetisyene gittim kilo almak için tabi ise yaramadı bende
Bana diyetisyen sunu sormuştu yemek yemeyi mi sevmiyorsun yoksa yemek hazırlayıp yemeye usendign için mi yemiyorsun tabiki ikisi de var dedm badem fındık fıstık yazmış yesem de fayda etmedi

Evlenip iki çocuk olduktan sonra da hafif toparladm sistm şimdi keşke eski halime donsem diye dua ediyorum

allahım ne güzel dertler var şu hayatta
ye canım ya ne güzel almıyosun yiyemediklerimi benim yerime hüplet

Şu akrabalar da ya kilo alsan kilolusun zayıflasan zayıfsın sağlığın yerindeyse hiç takma kafana zayıflık en güzeli herkes kusur arıyor zaten mutlaka diyecek şeyler bulurlar.

Kaç yaşındasın cnm ailede varmı bu zayıflık anne ya da baba da
25 yaşındayım ailede öyle bi zayıflık yok, 65 kiloydum bayağı belli oluyordu kilom, bir diyet yaptım kilo verdim ve 5 senedir de kılı alamıyorum gerçekten kilo almak istiyorum, bedenine göre bişey bulamıyorum hem de giydikleri mi yakıstıramıyorum

allahım ne güzel dertler var şu hayatta
ye canım ya ne güzel almıyosun yiyemediklerimi benim yerime hüplet
Sadece bu durumdan memnunum ama dediğim gibi bedenine göre kıyafet bulamıyorum giydiklerim yakışmıyor birde aile baskısı kilo al al bu ara iyice takıntı haline getirdim eski kilomda olmak istiyorum

Şu akrabalar da ya kilo alsan kilolusun zayıflasan zayıfsın sağlığın yerindeyse hiç takma kafana zayıflık en güzeli herkes kusur arıyor zaten mutlaka diyecek şeyler bulurlar.
Çok şükür saglıgım yerinde, kilolu olduğum zamanlarda çok kilolusun biraz ver derlerdi şimdide biraz al felan diyorlar kendimizi begendiremedik gitti zaten akrabalara, zatıfım diye kötü bi hastalığı mı var diye soruyorlar artık bu durumdan çok bunaldım

Keşke bende şişsem:))

Sadece bu durumdan memnunum ama dediğim gibi bedenine göre kıyafet bulamıyorum giydiklerim yakışmıyor birde aile baskısı kilo al al bu ara iyice takıntı haline getirdim eski kilomda olmak istiyorum

doktora gittin mi peki ? su içsem kg olarak döner bana

Merhaba eğer yemek yiyip kilo alamiyorsaniz endokrine görünün tsh değerinize baksınlar tiroitler e aşırı çalışıyorsa kilo alamazsiniz

Merhaba eğer yemek yiyip kilo alamiyorsaniz endokrine görünün tsh değerinize baksınlar tiroitler e aşırı çalışıyorsa kilo alamazsiniz
Ya endokrini önermişlerdir bana , direk randevu alamazsın dahiliye yönlendiriyo demişti danışmadakiler, dahiliye doktoru yönlendirmedi kendisi yapmıştı bütün tahlilleri ama sonuçlar normaldir en iyisi tekrar başka hastaneye gitmek teşekkür ederim..

Rica ederim aynı şey başıma geldi endokrine gidiyorum hipertiroit çıktı kilo alamıyordum ameliyat oldum tiroitten 10 kilo aldım 4 senede çok yavaş kilo alıyorum inşallah sizde en yakın zamanda kilo alırsınız

Senelerce kilo almaya çalıştım,hayatımda hic 50 kg olmadım:) en son diyetisyenle kilo aldim ve 2 ay evvel gittiğim doktor bana sakın kilo alma insulin direnci oluşur diyip onume bir guzel listeyi dayadi. Hem pco hem hipotiroidi var. Demekki kilo almamakta bir hayır varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…