- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.508
- 53
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya Bibii, geçen kardeşim bu yüzden vefat eden gencecik bir kızın cenazesindeydi...onu geçtim, sonrasında pişman olan çok var. Bir sürü komplikasyon çıkabiliyor çünkü.Evet canım tarih için bekliyorum artık yetti![]()
Evet canım baya araştirdım bende riskleri biliyorumda işte insan son raddeye gelince olucam ne olursa olsun diyor :/ 115 120 kilo arasıyım hep ve 1,5 aydır belim düzelmiyor dizlerimden de bahsetmiyim hiçYa Bibii, geçen kardeşim bu yüzden vefat eden gencecik bir kızın cenazesindeydi...onu geçtim, sonrasında pişman olan çok var. Bir sürü komplikasyon çıkabiliyor çünkü.
Eminim sen çok araştırmışsındır, bana da kızıyorsun şimdi belki...ama kilo hayati tehlike yaratmıyorsa, kimse böyle bir risk almamalı, yazamadan edemedim![]()
:)) inanın benim için çok büyük bir sorun bu konuyu çok önceden açmayı düşğnydm ama bu da dertmi derler diye acmamıstım ama artık dayanamadım:) hayırlı cumalarYüce mevlam ne güzel dertler veriyor :) Hayırlı cumalar :)
Evet canım baya araştirdım bende riskleri biliyorumda işte insan son raddeye gelince olucam ne olursa olsun diyor :/ 115 120 kilo arasıyım hep ve 1,5 aydır belim düzelmiyor dizlerimden de bahsetmiyim hiçtabi birçok hastalığın sonucu bu kilolardayım devlet o yüzden ameliyata onay veriyor
![]()
burası özgür bir platform istediğim konuda istediğim kişiye üslubumu bozmadığım sürece yorum yapabilirim ,ayrıca diğer mesajları okumak gibi bir zorunluluğum yok .Ben de bu butun mesajlarimi okumadan bu mesaji yazmanizi dogru bulmadim.
Ayrica sizin fikriniz sizi , benim fikrim beni baglar.
Konu sahibine bir oneriniz varsa bunu benim yorumum uzerinden degil , kendi yorumunuz uzerinden yapiniz !
Okumayinca sizinki gibi mantiksiz ve traji-komik bir yorum cikiyor ortaya.burası özgür bir platform istediğim konuda istediğim kişiye üslubumu bozmadığım sürece yorum yapabilirim ,ayrıca diğer mesajları okumak gibi bir zorunluluğum yok .
pekiOkumayinca sizinki gibi mantiksiz ve traji-komik bir yorum cikiyor ortaya.
Tekrar okumanizi tavsiye ederim. Okumaktan zarar gelmez.![]()
Yaa midem bulandi okuyunca :)
Cevapp veriyorum;
Sabah kola ile baslanir, cikolatayla devam edilir,
Kahvalti borek ile edilir ,
Bol sekerli cay , oglen bir kebap , bir doner yenir , yaninda kola olsun yine. Ayran olursa ise yaramaz:)
Yas pasta ile 5 cayina devam edilir. Yas pasta 8 kisilik olsun.
Aksam ev yemeginden iki tabak yendikten sonra dondurmaya gecilir.
Dondurma mumkunse bir kiloluk olsun, nutella ile patlamis misir yenilir. Nutella biterse fistikli helvaya gecilir.
Boyle boyle insulin direnci olusturulduktan sonra, bir daha hic kilo alamama derdin olmaz.
Not : Kendimden biliyorum.![]()
İns. Canım çok sağolBen de hala instagramda bu konuda yazanları bulmaya çalışıyordum...başka yolu yok mu diyorsun?
Rabbim korusun. İlla olacaksan, sorunsuz işlesin süreç ve şifa bul inşallah.
Insulin direnci olan insan Tip 2 diyabet hastaligi adayidir.Yaa midem bulandi okuyunca :)
Katiliyorum kilo alinacaksa da saglikli bir sekilde spor esliginde dogru besinlerle alinmaliInsulin direnci olan insan Tip 2 diyabet hastaligi adayidir.
Doyma hissi olmadigindan cok gorunebilir ama insulin direnci olanlar bu tabloyu daha iyi anlar.
Sakayla karisik eski beslenme duzenimi anlatmaya calistim, bu sekil bir kilo alma yontemini de onermiyorum.
Ben cok sevindim kızİns. Canım çok sağol![]()
o şurubun adını özelden yazar mısınız bende aynı dertten muzdaribimVallahi ben komu actim bakarsan girursun. Ilketten biktm artik isin kotu yani oldugum kiloyu gistermiyorum.velhasil buraya konu actim.en sonunda yillar once denedigm s....n surup vardi millet benimle beraber bu ilaclari kullandi on kilo alan oldu ben hala miy miy bir kilo iki kilo aldim. Artik soyle denemeye karar verdim bir hafta once aldim onceden ac karnina iciyordum bir kere iciyordum.simdi yemek yedikten sonra iciyorum. Gunde uce cikardim. Bir haftada iki kilo almisim.zaten ilk defa kendimi begenmeye basladim.yuzum hemen doldu.backalrimdada hissettm ilk defa
11 ekimde inş. oluyorumBen cok sevindim kız
Iyi olucak iyi
Kac kisi var onunde![]()
gayet ıyı gorunuyosun bence.bende tam tersi 55 ım 5 atmaya çalıçıyorum.daha veremedımDaha balık etli bir gorunum istedigim icin 5 10 kilo bende almaya calisiyorum su an...165 50 kiloyum yani hemen hemen ayniyiz.. ama asla hastalikli bir zayiflik degil görüntümüz...aksine fit bir gorunum
Boyle kalmak istesem gayet kalinir
Etrafin cok sacmaliyor....