Kilo alamamak....*

Rica ederim aynı şey başıma geldi endokrine gidiyorum hipertiroit çıktı kilo alamıyordum ameliyat oldum tiroitten 10 kilo aldım 4 senede çok yavaş kilo alıyorum inşallah sizde en yakın zamanda kilo alırsınız
Direk endokrine gidiliyor mu peki, dahiliye yönlendiriyo diye endokrine gidemediö

Beni de dahiliye yönlendirmiş ti. Dahiliye çıkın tsh değerime batırmak istiyorum deyin

Merhaba bende de aynı durum var bazen iştahım yerinde ama bazı günler gece yatıcağım zaman akşama kadar bir şey yemediğimi hatırlayıp bir şeyler atıştırıp yatıyorum bazı geceler yarı uykulu kalkıp şekerli şeyler arıyorum bulamazsam reçel yiyip yatıyorum normalim 49 kg dur 45 e kadar düşüyorum tip olaraktan minyonum büyüteçle görünür vaziyete geldim :ruh:endokrinden randevu aldım var bir gariplik

Bulursanız banada söyleyin dostlar .. Aslında fiziğimi çok seviyorum fakat bu Toplum Baskısı sagolsun .. İnsanın psikolojisini fena halde etkiliyor .. Lanet olasıcalar bi susmadı dilleri bi güzel bakmayı öğrenemediler .. size yaşadığım bir komediyi anlatayım .. Birgün arkadasımla Avmdeyken arkadasım kabinde kıyafet deniyordu bende onu bekliyordum yanıma bir teyze geldi muhabbet etmeye başladı.. Komik ve cana yakın bir kadındı. önümüzden bi kadın çocuguyla birlikte geçti ikiside kilolulardı. Yanımdaki teyze bana eğilip baksana annesi tonton çocuguda tonton olur tabi dedi.. Önce bi şaşırdım:) alakası yok teyze dedim benim annemde tonton ama ben zayıfım görüldüğü üzre dedim:) yaşımı sordu söyledim aa evet cidden sen niye zayıfsın dedi metabolizmam hızlı çalışıyor dedim.. hımm allah allah olsun geçer geçer demez mi şok oldum.. uzuldum hastalık sanmasına.. işte böyle böyle delirtiyor insanlar tek kelime etmedim bunu diyen bi insana neyi nasıl anlatabilirdimki:) onunda suçu yok bilinçsizlik ama biraz olsn düşünerek konuşmalı insan.Sonra düşündümde kilo al, çok zayıfsın vs diye psikolojik baskı kuranlar hep bu bilinçte olan insanlar yani zayıflıgı hastalık olarak görenlerden. böylelerini kaile alarak hata ederiz valla psikolojimizede yazık olur

Benim son zamanlarda iyice kafaya taktığım bir konu var kilo alamamak..
5 sene önce 65 kiloydum sonra bir diyet yaptım 48 e düştüm ve o gün bugündür de kilo alamıyorum.

Gitmediğim doktor diyetisyen kalmadı uygulamadığım şey kalmadı ama 50 kiloyu hiç geçemedim, bazen aşırı iştahlı oluyorum bazen yemeden içmeden kesiliyorum, bedenime göre bişey bulamıyorum, giydikleri mi yakıstırmamaya da başladım artık.

Akrabalarımın 5 senedir ne olmuş bu kıza bi hastalığı mı var söylemlerinden de bıktım ( bu kadar zayıfladım diye amansız hastalığınmı var diyen de oldu)
Gerçekten bu konuyu çok takıyorum bütün tavsiyelerde açığım , benim durumunda olan ve kilo alanlar nasıl aldınız?
Ya bu dertten bende istiyorum.ne güzel kilo alamamak

ben şu kilo alamayan kisilerin derdini kücük gören kilolu arkadasları anlamıyorum.
mesela bende almaya calısıyorum balık et seviyorum ama alamıyorum ugrasıyorum.
keske kilolu olsam da vermeye calıssam.
siz de keske zayıf olsam da almaya calıssam diyorsunuz.
iki tarafta bedeninden memnun değilken bu derdi kücük görmeler nedir?

Ben de diyeyim madem öfff be milletin derdine bak zayıflamaya calısıyor :KK70: baska derdi mi yok hahahahahahah derde bak derdeeeee!

ben şu kilo alamayan kisilerin derdini kücük gören kilolu arkadasları anlamıyorum.
mesela bende almaya calısıyorum balık et seviyorum ama alamıyorum ugrasıyorum.
keske kilolu olsam da vermeye calıssam.
siz de keske zayıf olsam da almaya calıssam diyorsunuz.
iki tarafta bedeninden memnun değilken bu derdi kücük görmeler nedir?

Ben de diyeyim madem öfff be milletin derdine bak zayıflamaya calısıyor :KK70: baska derdi mi yok hahahahahahah derde bak derdeeeee!
Gercekten çok haklısınız, benim tek derdim kilo alabilmek..

Endokrine gittim hormon testleri yaptılar her şey normal cıktı ben neden kilo anlamıyorum dedim iç hastalıklarına git dedi hiç bişey anlamadım kilo alamıycam kesin benim

arkadaşlar iso builder diye bir protein var eczacım öneriyor alacak gibi oldum kocaman bir kutusu var 3 kg lik kutuyu görünce kokrkup almadım kullanan var mı yardımcı olabilir mi. denildiğine göre almanya menşeiliymiş markası üzerinde q protein yazıyor. var mı kullanan

Hiç duymadım şu sporcuların kullandığı protein mı acaba ücreti ne kadar

249 TL dedi şeker içermiyormuş ve protein bakımından zengin olduğundan kilo yapmıyor dedi. yurt dışı forumlarda bulabildim ama orada da genelde dediğin gibi sporcular kullanıyor.

Back
X