• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu'ndan Facebook'a kapatma davası

ses başbakanın olabilir ama kelimeler ordan burdan uyarlama ekleme
montaj denince ses taklidimi sanıyor insanlar ne
kelimeleri uyarlıyorlar işte...

Dediginiz sey teknolojik olarak yapilabilir, ancak gene teknolojik olarak cok kolay sekilde ciplak kulak ile bile anlasilabilinir. Gidin telefonla bir banyodan, bir de odadan konusun, ses degisir. Ayni bunun gibi kelimeler de soylendikleri ortama gore derinlesip siglasir, degisikliklere ugrar, hele bir de kelime kelime oldugunu dusununce akicilk da kaybolur, anlamsizlasir. Boyle anlamsiz aciklamalara inanmayin. Bu isten anlayan uzmanlar tapelerin gercek oldugunu soyledi. Sizin dediginiz gibi olsa idi Erdogan bunu 5 dakikada ispatlattirir, Twitterla filan ugrasmak zorunda kalmazdi. Cunki dediginizin ispati sandiginizdan da kolay...

kılıçdaroğlunu da eleştireceğim taraf şu

deniz baykalın yerine bu adamı getirdiler üstelik adamın görüntülerini ortaya çıkararak, malum görüntüler....

sonra da doğruluktan falan bahsediyor.

hiç bahsetmesin

sarıgülü de tekrar partiye alması falan

daha da çok da ...

ssk da yaptıkları da malum.

:S

bu arada sarıgülün de maşallahı var :)

onu tekrar partiye alanların da...

CHP’nin adayları içinde adı geçen Sarıgül’ün 9 yıl önce partiden ihraç edilme sebepleri: Belgeli rüşvet çarkı oluşturmak, kaçak inşaat yapımına göz yummak, inşaat mafyasıyla işbirliği yapmak, inşaat sahiplerine olağanüstü rantlar temin etmek.

bunun montaj olup olmadığını mutlaka kanıtlamaları lazım,
herkesin kafasında soru işareti var gerçekmidir değil midir diye,
herşeyden önce kendileri için bu gerekli,
siyasette hiç bir şey unutulmuyor üzeri örtülmüyor,
hep gündeme taşınacaktır bu konu..
bir an önce açıklamaları lazım ki herkes bilsin, bu tartışmada bitsin onlarda rahat etsin bizde..

bu konuşmaların gerçek olduğu kanıtlanırsa tepkiniz ne olucak yada ne olur?

kılıçdaroğlunu da eleştireceğim taraf şu

deniz baykalın yerine bu adamı getirdiler üstelik adamın görüntülerini ortaya çıkararak, malum görüntüler....

sonra da doğruluktan falan bahsediyor.

hiç bahsetmesin

sarıgülü de tekrar partiye alması falan

daha da çok da ...

ssk da yaptıkları da malum.

:S

bu arada sarıgülün de maşallahı var :)

onu tekrar partiye alanların da...

CHP’nin adayları içinde adı geçen Sarıgül’ün 9 yıl önce partiden ihraç edilme sebepleri: Belgeli rüşvet çarkı oluşturmak, kaçak inşaat yapımına göz yummak, inşaat mafyasıyla işbirliği yapmak, inşaat sahiplerine olağanüstü rantlar temin etmek.
siyaset cok kirli bir olay gercekten
ne bileyim üst konumda olanlar neden değişiyor birden anlayamıyorum. sanki dünya sonsuz onlara. neticede hepimiz öleceğiz ya hu
en fazla 100 yıl yaşarız ya sonra?

bu konuşmaların gerçek olduğu kanıtlanırsa tepkiniz ne olucak yada ne olur?

cem uzana dönerim :27: hamileliği de 3 aya indireceğim diyormuş zaten isabet olur :27:
şaka bir yana tabi ki bile bile yanlışa yürümem,
başka partilere yönelirim.. başka bir yoldan devam ederim..

Kızlar o değil de hepimize söylüyorum. Konu dışına kayıyor konu. Ceza almayalım Mune Abla mapusa yollamasın bizi. :1:

Kızlar o değil de hepimize söylüyorum. Konu dışına kayıyor konu. Ceza almayalım Mune Abla mapusa yollamasın bizi. :1:

konu dışı olsa mune uçururdu çoktan kız:10: gerçi ceza puanımda cok :27:
siyasiler polemiğe giriyor onlar yüzünden banı biz alıyoruz ya :9::9:

neyse iyi ki siyasetten biri değilim.bu haberleri, baştakileri görünce göz korkuyor insanın :6: hadi kactım :6:

Konu kaymis olabilir.herkes dusuncesini savunuyor sonucta.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
cem uzana dönerim :27: hamileliği de 3 aya indireceğim diyormuş zaten isabet olur :27:
şaka bir yana tabi ki bile bile yanlışa yürümem,
başka partilere yönelirim.. başka bir yoldan devam ederim..

bu düşüncede olduğunuz için teşekkkür ederim bile bile yanlışa yürümem diyosunuz tebrıkler:13:

başbakan cumhurbaşkanını bile dinlediler demişti.:ssz:

Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan'ın "Cumhurbaşkanını da dinlediler" iddialarına ilişkin ise, "Benimle ilgili dinleme ihtimal dışı diyemem. Dinleme yapılmışsa herhangi bir kaygım korkum yok" açıklamasını yaptı.

Yıllar öncesine ait bir davanın bugün burada işi ne anlayamadım. Ha twiter yasağına karşılık paylaşıldıysa onu da anlayamadım, zira iki durumun uzaktan yakından alakası yok.

Bir tarafta "hukuksal yol ile" facebookta paylaşılan şahsa yönelik içeriklerin kaldırılması davası var, diğer tarafta koca bir sosyal medyaya "hukuksal olmayan yol ile" erişim engellemesi var. Bu ikisi arasında nasıl bir bağ kuruldu cidden anlamak güç.

Dava açması bile ne kadar basiretsiz olduğunun göstergesi işte..
Bugün milleti galeyana getir ,daha dün sen daha beter şekilde tükürdüğünü yala..
Bunlar sadece kendisine özgürlükçü ,kendisine adil ..
Hep de öyle oldular ,o yüzden şaşırmıyorum.
Kılıçdaroğlu zaten ne konuşmayı biliyor ,ne liderliğin nasıl bir şey olduğunu .
Çok görmüyorum ben onun yaptıklarını :51:

Keşke hakaret etmeden eleştirmeyi öğrenebilsek..

http://www.youtube.com/watch?v=bFwvwCVXzWE

Peki bu videoyu izleyince de aynı kelimeleri sarfedebilecek misiniz?

Son düzenleme:
Bir cok turk ses uzmanlari cikti hatta bilgisayar ustunden gostererek test ettiler.oynamayan gelin yerim dar dermis.herseye birsey bulur insanlar merak etmeyin.bu arada ssk olayi yalanmis.
Buradan bakinhttp://www.odatv.com/n.php?n=rahsan-afii-2501141200

Kilicdaroglunun SSK olayi yalan.. Sarigul hakkinda cikarilmis yolsuzluk iddialarindan yargida aklanmis.. Ama kimin umurunda? AKPnin pacalari tutusmus, yanlarina ortak ararlar.. Hergun bu iftiralari pisirip pisirip yeniden sofraya geitirirler iste boyle...
Neyse, konu ile ilgili iste, Kilicdaroglundan bahsediyorum. Haa, face kapansin mi demis o da 3 yil once? Haberim yok, bilmiyorum. Sonucta face acik ve hergun ordayim.

[video=http://www.youtube.com/watch?v=UVwxhyQZd1A[/video]
burayada eklemek istedim zira son sözleri cok doğru kimsenin peşinden körü körüne gitmemeliyiz:31::31: cübbeli adamımsın ya :16:

Son düzenleme:
[video=youtube;UVwxhyQZd1A]http://www.youtube.com/watch?v=UVwxhyQZd1A[/video] video budur:)

Son düzenleme:
Yıllar öncesine ait bir davanın bugün burada işi ne anlayamadım. Ha twiter yasağına karşılık paylaşıldıysa onu da anlayamadım, zira iki durumun uzaktan yakından alakası yok.

Bir tarafta "hukuksal yol ile" facebookta paylaşılan şahsa yönelik içeriklerin kaldırılması davası var, diğer tarafta koca bir sosyal medyaya "hukuksal olmayan yol ile" erişim engellemesi var. Bu ikisi arasında nasıl bir bağ kuruldu cidden anlamak güç.

Keşke hakaret etmeden eleştirmeyi öğrenebilsek..

http://www.youtube.com/watch?v=bFwvwCVXzWE

Peki bu videoyu izleyince de aynı kelimeleri sarfedebilecek misiniz?

maalesef anlık fikirleri değişen bir başbakana sahibiz.ayrıca ileriyi göremeyen,dostu düşmanı bilmeyen ,halkın yıllarca gördüğü olayları anca ucu kendine dokununca kandırlmışız diyen bir başbakana sahibiz:ssz:

Kilicdaroglunun SSK olayi yalan.. Sarigul hakkinda cikarilmis yolsuzluk iddialarindan yargida aklanmis.. Ama kimin umurunda? AKPnin pacalari tutusmus, yanlarina ortak ararlar.. Hergun bu iftiralari pisirip pisirip yeniden sofraya geitirirler iste boyle...
Neyse, konu ile ilgili iste, Kilicdaroglundan bahsediyorum. Haa, face kapansin mi demis o da 3 yil once? Haberim yok, bilmiyorum. Sonucta face acik ve hergun ordayim.[/QUOTE]

Sen asil bunu oku sonra nasil salladiklarini anla.komsulara cok ayip oldu.:D:Dhttp://www.ntvmsnbc.com/id/25447746/

Ayrica bu da varhttp://www.aktifhaber.com/ingiltere-buyukelciligi-basbakan-erdogani-yalanladi-925915h.htm

Son düzenleme:
videoda çarpıtmalar mevcut
ve fikirler değişebilir
chpde zamanında başörtüsünü bi istedi,bi istemedi
hop sonra başörtülülere rozet taktılar
buna benzer bi çok hadisede yaşandı
demek neymiş fikirler değişebilirmiş :34:
başbakana özel bişey değil...

maalesef anlık fikirleri değişen bir başbakana sahibiz.ayrıca ileriyi göremeyen,dostu düşmanı bilmeyen ,halkın yıllarca gördüğü olayları anca ucu kendine dokununca kandırlmışız diyen bir başbakana sahibiz:ssz:

Maalesef abla..Hani bir tarafa hakaret ederken bunlar nedense atlaniyor.

videoda çarpıtmalar mevcut
ve fikirler değişebilir
chpde zamanında başörtüsünü bi istedi,bi istemedi
hop sonra başörtülülere rozet taktılar
buna benzer bi çok hadisede yaşandı
demek neymiş fikirler değişebilirmiş :34:
başbakana özel bişey değil...

Bas ortusunu meclise sunan chpydi.abdullah gul onayladi diye akp yapmis oldu.:confused:

Back