• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu'ndan Facebook'a kapatma davası

Bas ortusunu meclise sunan chpydi.abdullah gul onayladi diye akp yapmis oldu.:confused:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aslında bu konu hakkında konuşmakta istemiyorum,çünkü çok uzuyor
başörtüsüne nerden bağlandı falan deniyor,bunlar birer örnek
kamuda serbest olmasını istemediler ama vb. bunu gibi nice örnekler
dediğim gibi konu başka yerlere kayabilir

Sen asil bunu oku sonra nasil salladiklarini anla.komsulara cok ayip oldu.:D:Dhttp://www.ntvmsnbc.com/id/25447746/

Ayrica bu da varhttp://www.aktifhaber.com/ingiltere-buyukelciligi-basbakan-erdogani-yalanladi-925915h.htm

Ayni olay iste.. Yanlarina ortak arama cabalari.. Konu Yolsuzluksa "Ama Kilicdaroglu ile Sarigul de yapmistiii.." Konu Twitteri kapatmaksa "ama Kilicdaroglu da face i kapattirmak istemistiiii..."Konu protestolarda halkin oldurulmesi ise "Ama Amerika da Occupy Wall street te 17 kisi oldurmustuuu... " ABD aninda yalanladi, bir daha da lafi acilamadi. Tabi, ABD o.. Her kusun eti yenmez... Senin forsun anca Turkiyedekilere gecer..

Ayni olay iste.. Yanlarina ortak arama cabalari.. Konu Yolsuzluksa "Ama Kilicdaroglu ile Sarigul de yapmistiii.." Konu Twitteri kapatmaksa "ama Kilicdaroglu da face i kapattirmak istemistiiii..."Konu protestolarda halkin oldurulmesi ise "Ama Amerika da Occupy Wall street te 17 kisi oldurmustuuu... " ABD aninda yalanladi, bir daha da lafi acilamadi. Tabi, ABD o.. Her kusun eti yenmez... Senin forsun anca Turkiyedekilere gecer..

şu abd kendini herşeyde aklıyor zaten
oradaki polisleri haberlerde izliyoruz insanları dövüyorlar
şok veriyorlar,canı sıkılıncada siyahileri özellikle öldürüyorlar
çok masum Amerika :37:

şu abd kendini herşeyde aklıyor zaten
oradaki polisleri haberlerde izliyoruz insanları dövüyorlar
şok veriyorlar,canı sıkılıncada siyahileri özellikle öldürüyorlar
çok masum Amerika :37:

Aynen suna benzedi.ayse alinin topunu alir ama ali de benim kalemimi almistiii der.neyse hanimlar hiziniza yetisilmez.evimi toparladim artik yatayoruuum ..cocuktan anca bu saatlerde yapiyorum isi.sohbetinizden cok keyif aldim.yine yapalim.iyi geceler herkese.:D

Aynen suna benzedi.ayse alinin topunu alir ama ali de benim kalemimi almistiii der.neyse hanimlar hiziniza yetisilmez.evimi toparladim artik yatayoruuum ..cocuktan anca bu saatlerde yapiyorum isi.sohbetinizden cok keyif aldim.yine yapalim.iyi geceler herkese.:D

iyigeceler :)
benim kız ağlıyor beni çağırıyor bende gidiyorum

bu kıyaslama değildi,amerika sanki püri pak gibi herşeye karışıyor,anlatabildimmi bilmem...

Son düzenleme:
püskevit fabrikalarını da bahçeli kapatsın olsun bitsin :)
bahçeli de youtube yi kapattırsa o eksik kalmasın :27:

benden kimse alıntı yapmasın muhatabım olmayacaklar yüzünden ban yemek istemiyorum..
siyasette herkes her zaman herşeyi söyleyebilir ..
mesele Başbakan söyleyince tü kaka olacak ama başka partilerden birileri söyleyince yok onlar geçmişte kalmışmış ,yok ne alakası varmışmış .
geçin bunları artık geçin, özgürlük naraları atıp da bitek kendinize özgür olmaya çalışmayın ..
Başbakan öncesi Türkiyeyi de biliyor bu millet ,bilmeyi bırakın yaşadı bizzat ..
Başbakan dönemini de yaşadı ,zaten bu iki dönemi iliklerine kadar bu millet yaşamasaydı Erdoğana bu kadar oy çıkmazdı ..
eKONOMİK KRİZLER ,yolsuzluk ,terör ,enflasyon bu ülkede uç noktadaydı ..
Sağlık sektörü rezaletti ,hak hukuk zaten yoktu ,hele ki bizlerin..
dIŞ Politikanın d si yoktu bu memlekette ,onu bırakın halkı önemseyen ,esnafın kahvesinde bir yudum çay içen tek bir siyasi bile yoktu .
güneydoğuya korkmadan paşa paşa gidiyor muydu siyasiler acaba .
Bu millet halkçılığı bile Erdoğanda gördü ,gariban halka " siz salaksınız ne bilirsiniz ki oy vermeyi " diyen bir zihniyet vardı bu ülkede ..
halk sadece sömürülmek için vardı çünkü ..gerçi o zihniyet hala yaşıyor orası da ayrı .
Şimdi halkıyla oturup halkıyla kalkan bir Başbakan var ,zaten bütün dünyada da bu böyle olmuştur ,hiçbir zaman gerçek halkseverleri halkı unutmaz ,her zaman ödüllendirir.
Kılıçdaroğluna gelince halktan olamadıktan sonra isterse yüzyıl chpnin başında olsun gelip geleceği yer o kadar ..:32:

benden kimse alıntı yapmasın muhatabım olmayacaklar yüzünden ban yemek istemiyorum..
mesele Başbakan söyleyince tü kaka olacak ama başka partilerden birileri söyleyince yok onlar geçmişte kalmışmış ,yok ne alakası varmışmış .
geçin bunları artık geçin, özgürlük naraları atıp da bitek kendinize özgür olmaya çalışmayın ..
Başbakan öncesi Türkiyeyi de biliyor bu millet ,bilmeyi bırakın yaşadı bizzat ..
Başbakan dönemini de yaşadı ,zaten bu iki dönemi iliklerine kadar bu millet yaşamasaydı Erdoğana bu kadar oy çıkmazdı ..
dIŞ Politikanın d si yoktu bu memlekette ,onu bırakın halkı önemseyen ,esnafın kahvesinde bir yudum çay içen tek bir siyasi bile yoktu .
Bu millet halkçılığı bile Erdoğanda gördü ,gariban halka " siz salaksınız ne bilirsiniz ki oy vermeyi " diyen bir zihniyet vardı bu ülkede ..
halk sadece sömürülmek için vardı çünkü ..gerçi o zihniyet hala yaşıyor orası da ayrı .
Şimdi halkıyla oturup halkıyla kalkan bir Başbakan var ,zaten bütün dünyada da bu böyle olmuştur ,hiçbir zaman gerçek halkseverleri halkı unutmaz ,her zaman ödüllendirir.
Kılıçdaroğluna gelince halktan olamadıktan sonra isterse yüzyıl chpnin başında olsun gelip geleceği yer o kadar ..:32:

Muhatap almayacağınız insanlara fikrinizi dikte etmeye çalışmayın o zaman.Yaa yaa o kadar halkın içindeki,mitinge geldiğinde 500 metre öteye kadar yolları kapatıp geçirmiyorlar.Güneydoğu'ya gitmiş de...Nevruz kutlamasının olduğu gün eline bir Türk bayrağı alıp gideydi Diyarbakır'a ben o gün göreydim ondaki Doğu sevdasını...:51:

Muhatap almayacağınız insanlara fikrinizi dikte etmeye çalışmayın o zaman.Yaa yaa o kadar halkın içindeki,mitinge geldiğinde 500 metre öteye kadar yolları kapatıp geçirmiyorlar.Güneydoğu'ya gitmiş de...Nevruz kutlamasının olduğu gün eline bir Türk bayrağı alıp gideydi Diyarbakır'a ben o gün göreydim ondaki Doğu sevdasını...:51:

ben fikirlermi belirtiyorum ,asıl dikte ettirmeye çalışan sizsiniz
yeter artık ,sizin gibi düşünmek zorunda değiliz
ak partiye oy veren herkes suçlu gözünüzde
benimle münakaşaya girmeyin kibleyeceğim sizi yoksa ,çok sıkıldım
yeter artık tahammül etmeyi öğrenin ..
ben sizin gibileri muhatap almıyorum
adam gibi konuşanı muhatap alırım tabiki
bir daha alıntılamayın kibleyeceğim

Bir kere üslup son derece kötü. Geçmişte kalma meselesinden ben bahsettim. Sizden kimsenin alıntı yapmasını istemiyorsanız. Ki yapmadım. Muhattap filan diye üslubunuzu bozarak girdiğiniz için. Yazılanı anlayın lütfen ilk önce. Facebook muhabbeti için geçmişte kalmayı hak ediyor dedim. Diğer konulardan bahsetmedim. Rte'ninkiler geçmişte kalamayacak cinsten çünkü çok zıtlık var bugünüyle dedim. Yani ayrı konular olduğu besbelli aslında. Ama siz kalmazmışmış "mışmış" şeklindeki yazılarınızla konuya direk gererek girdiniz .

Bir diğer şey de; Rte'nin bir çiftçiye "ananı da al git"dediği günleri de gördük.

Son düzenleme:
Siyasilerin geçmişi , bugünü olmuyor , söyledikleri , yaptıkları dönem dönem ısıtılıp ısıtılıp sunuluyor , başta siyasilerin birbirlerine muhalefeti esnasında ve ardından seçmenin ağzında hep vardır siyasilerin geçmişten bugüne sözleri.

Bana göre dün söylenen bugün değişmişse bunun adı her zaman '' istikrarsızlık '' değildir .

Ha şimdi Kılıçdaroğlunun bu davasıda elbette siyasetin ve medyanın malzemesi olacaktır .

Twitter kapatmasına ;

Eğer siz yurttaşların haber alma hakkını kısıtlarsanız anayasayı çiğnemiş olursunuz. ‘Twitter’i mvitırı dinlemem, bunların kökünü kazıyacağız’ mesajı bir diktatörün mesajıdır. Toplumu hiçe sayan, dediğim dedik, kendisinin iki dudağı arasından çıkan her sözün ülkenin hukuku olduğunu zanneden bir diktatörün mesajıdır. Böyle bir tablo ile Türkiye’nin karşı karşıya kalması çok üzücüdür, Türkiye bir üçüncü dünya ülkesi değildir. 1071’den beri yönünü çağdaş uygarlığa çevirmiş bir ülkedir. Biz demokrasi ve özgürlükler gelişsin derken tam tersine baskıcı bir anlayışla karşı karşıyayız. Bütün yasaklar sadece yasağı getiren kişiyi ve toplumu zedeler. Hiçbir darbe döneminde olmadı ama halkın oyuyla seçilip iktidara gelen bir diktatör döneminde bu oldu.

Yorumunu yapan Kılıçdaroğluna , peki sende grubu , olmadı facebooku tamamen kapatın diye dava açmışsın diye sorar medya ? Bu çok doğal ...

Erdoğana sorulmadı mı ? Eeee Baykalın kasedi ne özeli geneldi geneldi de , şimdi neden mahrem oldu diye ?

Bir şeye karşı çıkarken , başımıza geldiğinde ne tepki verdiğimizi ya da vereceğimizi unutmamak gerek ama siyasette bu mümkün değil .

Kılıçdaroğlu , twitter kapatıldığında (geçici) bakın benimde başıma 2009 benzer bir olay geldi , sonuç alamadık biz ama insanın kişiliğine hakarete varan asılsız iddialar gerekirse kapatma ile bir müddet durdurulmalıdır , bunu bizde yaşadık zamanında dese idi mesela . Ama yok biz hep muhalefet hep muhalefet .O zamanda 5 sene önceki hadise , önemli ya da önemsiz haber olur tekrardan , bence çok normal . Ve Erdoğan başta olmak üzere sürekli yapılan ve uygulamada tutan bir taktik bu .

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

biz eleştirimizi de yaptık :) olumlu olumsuz tarafları görebiliyoruz.en azından kendi adıma...

peki sizlerin hükümet hakkında hiç mi olumlu görüşü yok ?

sizinkiler de hep olumsuz mu?

bizden eleştiri yapmamız gibi bir beklenti vardı, hani at gözlüğüyle bakmayalım olan biteni görelim diye.

ben gördüğümü söyledim :)

sizlerin de hükümet hakkında hiç mi olumlu bir düşüncesi yok bunu merak ediyorum

yanlış anlamayın sadece meraktan :)

Yıllar öncesine ait bir davanın bugün burada işi ne anlayamadım. Ha twiter yasağına karşılık paylaşıldıysa onu da anlayamadım, zira iki durumun uzaktan yakından alakası yok.

Bir tarafta "hukuksal yol ile" facebookta paylaşılan şahsa yönelik içeriklerin kaldırılması davası var, diğer tarafta koca bir sosyal medyaya "hukuksal olmayan yol ile" erişim engellemesi var. Bu ikisi arasında nasıl bir bağ kuruldu cidden anlamak güç.

Keşke hakaret etmeden eleştirmeyi öğrenebilsek..

http://www.youtube.com/watch?v=bFwvwCVXzWE

Peki bu videoyu izleyince de aynı kelimeleri sarfedebilecek misiniz?

Twitter'a açılan bir dava var zaten. Ama kale alıp bilgileri vermiyorlar. Buna karşın geçici bir süre erişim engellendi. Bunun neresi Hukuk dışı?

Twitter'a açılan bir dava var zaten. Ama kale alıp bilgileri vermiyorlar. Buna karşın geçici bir süre erişim engellendi. Bunun neresi Hukuk dışı?

Hangi dava var? Şikayet edilen hesap ve içerikler kaldırılıyor zaten.
Gezi eylemleri sırasında "bilgi paylaşan" onlarca kişi göz altına alındı da, şimdi mi sıkıntı yaşanıyor? Yoksa yeni çıkacak taplerin korkusu mu sardı birilerini?

Twitter bilgileri vermiyor diye "tüm Türkiyenin" twittera "komple" erişiminin yasaklanmasının nesi hukuksal?

Herkes siyasetçi o9ldu birden... din ve siyaset bir arada yürümez. yürüyebilecek olsa idi bir çok devlet şu an bu halde olmazdı.

Laiklik bu sebeple önemli.

Yeri gelince müslümanız blah blah blah yeri gelmeyince onlar ateist onlar çapulcu....

bana çapulcu diyen 14 yaşında çocuğa terörist diyen sanata limon sıkan kişi benim başbakanım değil zaten ben de oy vermedim.

Demokrasi de aznlıklarında hakkı gözetilir. ama azınlık olan bizler(!) vatan haini ilan ediliyoruz.

Lütfen siyaset okuyun sadece Türkiye siyasi tarihini de değil...

Cahilliktense bilgili yobaz olun.

Bu arada o ses kayıtlarının montaj olmadığı kanıtlandı. Montaj olsa idi dinlenmişiz denmezdi... Ayrıca montaj olsaydı RTE ortalığı yakar yıkardı tersine sessizliği seçti.

evet çok doğru dedin yazdıklarına katılıyorum,yazılarınıda beğeniyorum...

Back