• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu'ndan Facebook'a kapatma davası

ya valla öyle :)
kendileri kültürlü asil aileden gelmişlerde bizmi bilmiyoruz acep :)
söyle bakalım alican Nikaragua nerede :)
burda çok var maalesef onlardan,sürekli insanları küçümsüyorlar
bilgisizlikle suçluyorlar,eee nede olsa bi çobanın oyu eşit değil nede olsa
ya yazmak istediğim bi çok şey var ama kalsın
sen beni anlamışsındır :34:

bana da arkadaşlardan birisi, şunu şunu biliyor musun da yeni öğrendin bence sen, dedi...

ben okuyup öğrenmeye çalışıyorum.

üslup hiç hoşuma gitmiyor, aşağılanırcasına.

üzülüyorum ama kendi adıma değil.

Ayrım yapıyorsunuz diyorsunuz ama ayrışmak öyle hoşunuza gitmiş ki her cümleyi nasıl cımbızlarız da ters tarafa çekeriz diye olağanüstü çaba sarf ediyorsunuz,cidden takdire şayan...:46:

ya valla öyle :)
kendileri kültürlü asil aileden gelmişlerde bizmi bilmiyoruz acep :)
söyle bakalım alican Nikaragua nerede :)
burda çok var maalesef onlardan,sürekli insanları küçümsüyorlar
bilgisizlikle suçluyorlar,eee nede olsa bi çobanın oyu eşit değil nede olsa
ya yazmak istediğim bi çok şey var ama kalsın
sen beni anlamışsındır :34:

bazıları kör kitle demek bariz ayrımcılık sınıfçılık...
ben üzerime alınmıyorum tamam ama kimse k bakmasın nasıl olsa bana denmemiş laf diyerek susamam...
güzelce eleştir tartış canımı yee..
cahil, şöyle böyle olmuyor..
bir ülkede her kesimden insan vardır
deli dolu bir milletiz zaten öyle olmasak fıkralar , ince espriler bizden çıkmazdı
kim neye bakarak oy veriyorsa versin rahat bırakın artık şu insanları neden x e y ye oy veriyorsun diyerek
bunallattılar gerçekten sıktılar yani ciddi ciddi sıktılar....

bana da arkadaşlardan birisi, şunu şunu biliyor musun da yeni öğrendin bence sen, dedi...

gredel onu ben demiştim dün ama senin söylediğin şekilde söylemedim :34:
karneyle ekmek alma olayı yazdıgın konuyla alakası yoktu. o açıdan, bence o uygulamanın zamanını bilmiyordun şimdi öğrendin dedim.
kesinlikle aşağılar mahiyette değildi, aynen böyleydi.

eğer öyle anlaşıldıysam da özür dilerim.
kimseyi kırmak istemem.:31:

Bu arada twitter'ın son açıklaması:ssz::ssz: Diz çökmeye falan hiç niyeti yok:1:
$BjgxHxlIYAASPpO.jpg

gredel onu ben demiştim dün ama senin söylediğin şekilde söylemedim :34:
karneyle ekmek alma olayı yazdıgın konuyla alakası yoktu. o açıdan, bence o uygulamanın zamanını bilmiyordun şimdi öğrendin dedim.
kesinlikle aşağılar mahiyette değildi, aynen böyleydi.

eğer öyle anlaşıldıysam da özür dilerim.
kimseyi kırmak istemem.:31:

ben onu açıkçası şu anlamda yazdım, başımıza yine onlar gelirse ülke o hale BİLE gelebilir onu ima etmek istemiştim ...

neyse yine konu ekmek şeysine gelmesin...

ben onu açıkçası şu anlamda yazdım, başımıza yine onlar gelirse ülke o hale BİLE gelebilir onu ima etmek istemiştim ...

neyse yine konu ekmek şeysine gelmesin...

yani işte o uygulama savaş zamanıydı mecburiyettendi ve tekrar o günlere dönmek için doğal olarak savaş ortamı olması gerekiyor.
her neyse konuyu dağıtmayalım..

ben asla kimseyi aşağılamam. alaycı da konuşmam, öyle anlaşılırsa üzülürüm yani.

bazıları kör kitle demek bariz ayrımcılık sınıfçılık...
ben üzerime alınmıyorum tamam ama kimse k bakmasın nasıl olsa bana denmemiş laf diyerek susamam...
güzelce eleştir tartış canımı yee..
cahil, şöyle böyle olmuyor..
bir ülkede her kesimden insan vardır
deli dolu bir milletiz zaten öyle olmasak fıkralar , ince espriler bizden çıkmazdı
kim neye bakarak oy veriyorsa versin rahat bırakın artık şu insanları neden x e y ye oy veriyorsun diyerek
bunallattılar gerçekten sıktılar yani ciddi ciddi sıktılar....

İkidir kenardan kenardan laf sokuşturuyorsunuz, küçümsemeye karşıymışcasına küçümseyici kelimeler kullanıyorsunuz.
Siz de direk alıntılayarak anladığınızı söyleyin ben öyle olduğunu ve ya öyle olmadığını söyleyeyim , siz de benim canımı yiyin.
Kimseyi küçümsediğim yok. Evet bu halkta kör kitle çok , gerek chpye oy verirler gerek akp'ye gerek mhp'ye ...
Niye bu kadar alındınız ?
Ben gayet güzelce eleştiriyorum cahil diyebilirdim demedim kör kitle dedim. Cahil olmayan bir şeyi simgeler bana göre Alaraey, kör ise olan bir şeyi iyi kullanmamak görmemektir. Kimsenin beynini aklını küçümsediğim yok. Sadece biraz düşünseler diyorum . Bu da benim kendi düşüncem. Düşüncelerimizi paylaşıyoruz burada. Bu kadar büyütülcek bir şey yok.

aman sallayın gitsin boşverin :))
dur ben mutlu edeyim bazılarını :)
evet biz ayrıştırmayı çok seviyoruz ayrımcılığı seviyoruz kast sistemi gelsin istiyoruz :)
cahiliz :)
anaokulundan terkiz :)
bizim evde kitap yok okuma yazma bilmiyoruz :)
elimizin altında internet yok biz yorumları gizil güçlerimizle yapıyoruz size netten gelmiş gibi oluyor :)
ülkeden sürün bizi, :37:

aman sallayın gitsin boşverin :))
dur ben mutlu edeyim bazılarını :)
evet biz ayrıştırmayı çok seviyoruz ayrımcılığı seviyoruz kast sistemi gelsin istiyoruz :)
cahiliz :)
anaokulundan terkiz :)
bizim evde kitap yok okuma yazma bilmiyoruz :)
elimizin altında internet yok biz yorumları gizil güçlerimizle yapıyoruz size netten gelmiş gibi oluyor :)
ülkeden sürün bizi, :37:

bende onu diyecektim ayrıştırmaya bayılıyoruz,sanırım aynaya bakmamışlar hiç
laflarıda cımbızlıyoruz kenardan köşeden

Sizler siyaset konuşacak mısınız yoksa herkes kendine bir rakip belirleyip ringe mi çıkacak?
Konuyu konuşun, bakın 2 gündür sabırla konuşalım diyorum, polemik olmasın diyorum, üsluplara dikkat edelim diyorum.

Merhaba arkadaslar trt de basliyan taniklar i izliyormusunuz?

1.Bölümüyle Adnan Kahveci
2. Bölümünde ise Gaffar Okkan`i izledik

neler oldu sonunda?
benim canim cok aciyor,
ayni durumun vatanimiz icin iyi seyler yapmak isteyen kisilerin basina gelmesini istemiyorum.
Ne zaman ki durum iyiye gidiyor biryerlerde gelismeler basliyor o kisiye komlo düzenler kurulmaya baslaniyor.

Gezi olayi vardi bir zamanlar
simdi de baska türlü saldirilar basladi
bi olay kapaniyor digeri basliyor.

Ben siyasetten biktim usandim. Ama kalbimle söyle dua ediyorum: Allahim sen hepimizden kimin nasil oldugunu en iyi bilensin. Tertemiz kalbi olan ve gercekten vatanimiz icin iyi seyler yapmak isteyenleri sen koru Allahim. zalimlerin serrinden onlari koru. Vatanimiz sag olsun.
Amin.

Gezi olayi parktan cok polis mudahalesinin asiriligindan dolayi patlak verdi.komplo ile alakasi yok.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back