• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu'ndan Facebook'a kapatma davası

İsmi net olanlar nasil tutuklanacak. Türkiye de ayni isme ve soyisme ait bir sürü kişi var kimsenin ismi soyismi tek değil ki. Hem ben başka bir isim soyisim yazdim diyelim nasil bulcaklar beni. Ev adresini netten kim paylasir ki. Tamam paylastilarsa o onlarin hatasi burada yasal olmayan bir durum yok. Elleriyle teslim olmuslar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İsmi net olanlar nasil tutuklanacak. Türkiye de ayni isme ve soyisme ait bir sürü kişi var kimsenin ismi soyismi tek değil ki. Hem ben başka bir isim soyisim yazdim diyelim nasil bulcaklar beni. Ev adresini netten kim paylasir ki. Tamam paylastilarsa o onlarin hatasi burada yasal olmayan bir durum yok. Elleriyle teslim olmuslar

Gezi dönemi bir sürü insan paylaştı ev adresini yardım için olağanüstü bir dayanışma vardı ayrıca bir çok insan forsuquer gibi yerlerden yer bildirimi yapıyor yaşadığı semti görebiliyorsun en azından. Bir çok insanda boş boşuna gözaltına alındı zaten biraz göz korkutmak için yapıldı:ssz:

Gezi dönemi bir sürü insan paylaştı ev adresini yardım için olağanüstü bir dayanışma vardı ayrıca bir çok insan forsuquer gibi yerlerden yer bildirimi yapıyor yaşadığı semti görebiliyorsun en azından. Bir çok insanda boş boşuna gözaltına alındı zaten biraz göz korkutmak için yapıldı:ssz:

Evet doğrudur paylasilmistir. Ama kapi gibi TC numaramiz var. Nasil bir işlem yaparsak önce TC numarası gelir. Yani bu insanlarda mantiken TC numarası na gore tespit edilmesi lazim değil mi. Bir de muhalefet bunu dile.getirdi mi twitterden tutukladiniz diye nerde söyledi cidden merak ettim ben...

Sağ haberde başka şey sol haberde başka şey yaziyor :) hangisine inanayim bende bilemedim.

Sağ haberde başka şey sol haberde başka şey yaziyor :) hangisine inanayim bende bilemedim.

Twitter gözaltıları sonrası ben bizzat hukukçu hocalarımla konuşmuştum isim, soyisim, ev adresi yazmazsanız bir şey olmaz demişlerdi. Gözaltına alınanlarında hesaplarında yakma, yıkma türünde bir şeyler yoksa kısa sürede serbest kalırlar demişlerdi ki birçoğu serbest bırakıldı zaten kısa sürede...

Twitter gözaltıları sonrası ben bizzat hukukçu hocalarımla konuşmuştum isim, soyisim, ev adresi yazmazsanız bir şey olmaz demişlerdi. Gözaltına alınanlarında hesaplarında yakma, yıkma türünde bir şeyler yoksa kısa sürede serbest kalırlar demişlerdi ki birçoğu serbest bırakıldı zaten kısa sürede...

Dediğim gibi hatirlamiyorum ben haber cikmisti tutuklanacaklar diye ama ne oldu bilmiyorum. Hocaniz doğru demiş sanal alemde isim soyisim paylaşmamak lazim. Eğer haksiz yere tutuklama olduysa kötü tabi korkutmak için tutuklama olmaz.

Dediğim gibi hatirlamiyorum ben haber cikmisti tutuklanacaklar diye ama ne oldu bilmiyorum. Hocaniz doğru demiş sanal alemde isim soyisim paylaşmamak lazim. Eğer haksiz yere tutuklama olduysa kötü tabi korkutmak için tutuklama olmaz.

Hemen hemen hepsi bırakıldıydı twitter yüzünden tutuklananların işte benim 7 takipçisi olan bir arkadaşım gözaltına alınmıştı onda da sadece yürüyüş şu saatte şurda diye bir kaç paylaşım yapmıştı sadece 7 takipçisi var nasıl kışkırtsın insanları :ssz:

Hemen hemen hepsi bırakıldıydı twitter yüzünden tutuklananların işte benim 7 takipçisi olan bir arkadaşım gözaltına alınmıştı onda da sadece yürüyüş şu saatte şurda diye bir kaç paylaşım yapmıştı sadece 7 takipçisi var nasıl kışkırtsın insanları :ssz:

Haha yedi takipciyi kiskirtmaktan mi yazik olmuş ya yedi kişiyi kiskirtsa ne olur:))

ben beğendiğim, sevdiğim birine körü körüne bağlı olmadığımı göstermeye çalıştım

eleştirel olarak yaklaşıyorum zaten normal hayatımda ama buraya da yazdım :)

...

ama demek ki insanların gördüğü hiçbir İYİ taraf yokmuş zira kimseden çıt çıkmamış :)

körü körüne sevmemek,,,sevmek,,,,.........

Son düzenleme:
siyasilerin geçmişi olmaz derken,geçmişleri geçmişte kalmaz demek istedim :34:
hatırlarsan dünde böyle dedim,orayı kaçırmışsın
istiklal marşında ayağa kalkmadı diye,reklamda niye oynatmasınki
ben başbakanın istiklal marşına karşı olduğunu düşünmüyorum
yoksa böyle bi habermi var,bilmiyorum

İstiklal Marşı'nda ayağı kalkmamak başlı başına yeterli bir nedendir bence .
Karşı mıdır bilinmez. Lakin saygısı olmadığı belli.

Ben de buna anlam veremedim Sorc...:ssz: Bayrak,millet vs.reklam yapılmış,Nevruz kutlamaları içler acısı...Terörist bayrakları,bebek katilinin posterleri...Yolladığı mektubun coşkuyla okunması... Orada bir tane Türk bayrağı yoktu,polis yoktu.Kutlamalardan sonra sınırı aşanlara müdahale bile edilmedi.Yak,yık,parçala...Hani tomalar,hani gazlar ? :51::51: Hiç iyiye gitmiyor bu ülke...Her şey yol,köprü değil...Batı'nın göbeğinde gözümüze soka soka sünnet törenlerinde bayraklarını açıyor bu insanlar...Boşa gitmiş o şehitler,yazık...

Gündeme gelme sebebi de bak CHP de yapmış bu işi denmek istenmiş herhalde.:32:

Sen yeterince açık ve net konuşmuşsun buna ekleyebileceğim daha güzel cümlelerim yok. Aynısını söylerdim ben dee :46: :46: :46:

ben beğendiğim, sevdiğim birine körü körüne bağlı olmadığımı göstermeye çalıştım

...

ama demek ki insanların gördüğü hiçbir İYİ taraf yokmuş zira kimseden çıt çıkmamış :)

Körü körüne sevmekte yanlıştır sevmemek de. Ben mesela Kılıçdaroğlu'nu evet seviyorum fakat bence liderlik vasfı düşük. Nokta atışı düşük.

Fakat iyi birkaç özellik denir mi bilmiyorum ; Rte'nin liderlik ve "bazı kör kitlelerin" dikkatini çekecek nokta atışları yüksek. Direk yaraya dokunuyor. Ama sarıyor mu o yarayı ? Sarmış gibi mi yapıyor o da işin büyüsü işte. Rte'nin kandırıkçı yanı diyorum buna. Güzel kandırıyor. O da bi başarı maşallah. Ama bu özelliğin neresi nasıl sevilebilir ? Rte'nin liderlik özelliği de fazla yüksek, liderlikten çok padişah gibi davranıyor bu yüzden.

Bazı demişim lütfen herkes dikkatli ve anlayarak okusun . Birilerini cahillikle itham etmek isteseydim sizin gibi kör kitleler der, kitleyi ayırıp da bazı kelimesini kullanmazdım.

Son düzenleme:
Körü körüne sevmekte yanlıştır sevmemek de. Ben mesela Kılıçdaroğlu'nu evet seviyorum fakat bence liderlik vasfı düşük. Nokta atışı düşük.

Fakat iyi birkaç özellik denir mi bilmiyorum ; Rte'nin liderlik ve bazı kör kitlelerin dikkatini çekecek nokta atışları yüksek. Direk yaraya dokunuyor. Ama sarıyor mu o yarayı ? Sarmış gibi mi yapıyor o da işin büyüsü işte. Rte'nin kandırıkçı yanı diyorum buna. Güzel kandırıyor. O da bi başarı maşallah. Ama bu özelliğin neresi nasıl sevilebilir ? Rte'nin liderlik özelliği de fazla yüksek, liderlikten çok padişah gibi davranıyor bu yüzden.

sen kılıçtarğolunu seversin,bi başkası erdoğanı
demezlermi o zaman sen neden kılıçtaroğlunu seviyorsun diye
erdoğanı sevmek hata oluyor ya :31:
kullandığımız kelimelere dikkat edelim ne demek kör kitlelere hitap ediyor falan
tabi size göre akp seçmeni körükörüne inanır,bişey bilmez cahildirler değilmi?

kullandığımız kelimelere dikkat edelim ne demek kör kitlelere hitap ediyor falan

aynen öyle ..
akp seçmeni cahil , hiçbir şey bilmez vs vs...
diğer partilere oy verenlerin hepsi prof...
benim arkadaşım var tam bir akp karşıtı, hep eleştirir ama genel seçimlerde cb yi, başbakanı , bakanları seçtiğini zanneder :)
akp nin açılımına ak parti dedi ya düşün artık :)
ama onlar zeki işte çok bilgililer kültürlüler :)
biri de yazmış dünya siyasetini okuyun diye :)
sanki nikaragua nın nerede olduğunu biliyor da :)
bana dünya siyaseti okuyup bilgili olun diyor hı hı :)
dünya üç beş ülkeden ibaret değil ayakları yere bassa da bunu da bilse keşke :)
zaten bir şey olduğu zaman dünya da neler yapıluyormuş neler oluyormuş bakıyoruz :)

Kör kitleler derken kastettiğim sizler değilsiniz. Mesela gredel, gayet objektif yorumlar yaptı ona bunu diyemem. Ona demedim de zaten .
Ya niye saptırıyorsunuz ? Sürekli bir şeyleri saptırma çabanız var. Bırakın bu tutumu lütfen. Ben İzmir alanda çok kör kitle gördüm onları kastediyorum.

Yazıma tekrar dönüp baktım yanlış mı anlaşıldım diye "bazı" kör kitlelerin demişim. Neden ille saldırmak için kendinize göre okuyorsunuz ?

Bir kelime çok şeyi değiştirir. Lütfen dikkatli okuyun . Eğer saldırma niyetim olsa, size cahilsin demek isteseydim "sizin gibi" diye eklerdim.
Siz niye kendinizi "bazı" kör kitlelere dahil ediyorsunuz bunu sormak lazım asıl size? Niye bazı kör kitleler içinde kendinizi görüp de celalleniyorsunuz da diğer bazı kesimlerde kendinizi görmüyorsunuz? Şuan bu "cahillik" diye bahsettiğiniz kesime kendinizi siz koydunuz.

Son düzenleme:

...

Evet, hic bir tarafi yok.. Yollar metrolar diyeceksin, zaten baska da birseyi yok. Izmir'in belediyesinin kendi gucu ile ve devletten yardim alamadan yaptigi metronun vagon dahil kilometre basi maliyeti 56 milyon TL. Ankara metrosunun km basi maliyeti 90 milyon TL. Istanbul'da bu 140 milyon tl. Eger bir metro 56 milyon TL/Km ye malediliyorsa, bu paranin ustune maledilen ve bu milletin vergileriyle odenen bu paralar kimin cebine iniyor? Marmaray'da bu rant kac paralara varmisti acaba? Su Kanal Istanbul projesi, daha da buyuk bir proje olarak, aslinda kaca maledilebilecekken acaba cebimizden kac para tirtiklanacak? Daha kimleri zengin edecek bu halk? Bunlari dusundun, arastirdin mi hic? 80 senede yapilmis memleket malinin kac paralara kimlere satildigini hic dusundun mu? Internette var, madem arastirmacisin. Bak bakalim bir TEKEL kaca satilmis? Ayni firma enflasyonun %10lara dustugu soylenen ulkede 1-2 yil icinde alan kisi tarafindan kaca satilmis? Aradaki para kimlerin cebine girmis, halkin parasi kimleri zengin etmis hic dusundun mu?

Yok canim, yok birtanem... Koru korune sevgi yok... :19: Benim gordugum hic bir IYI taraf yok, kusura bakma.. Cok israr ettin, yazdim.

Kör kitleler derken kastettiğim sizler değilsiniz. Mesela gredel, gayet objektif yorumlar yaptı ona bunu diyemem. Ona demedim de zaten .
Ya niye saptırıyorsunuz ? Sürekli bir şeyleri saptırma çabanız var. Bırakın bu tutumu lütfen. Ben İzmir alanda çok kör kitle gördüm onları kastediyorum.

Yazıma tekrar dönüp baktım yanlış mı anlaşıldım diye "bazı" kör kitlelerin demişim. Neden ille saldırmak için kendinize göre okuyorsunuz ?

Bir kelime çok şeyi değiştirir. Lütfen dikkatli okuyun . Eğer saldırma niyetim olsa, size cahilsin demek isteseydim "sizin gibi" diye eklerdim.
Siz niye kendinizi "bazı" kör kitlelere dahil ediyorsunuz bunu sormak lazım asıl size? Niye bazı kör kitleler içinde kendinizi görüp de celalleniyorsunuz da diğer bazı kesimlerde kendinizi görmüyorsunuz? Şuan bu "cahillik" diye bahsettiğiniz kesime kendinizi siz koydunuz.

evet yanlış anlaşıldınız,çünkü yazınız baştan ayağa yanlış
kör kitle dediğiniz kesime ben girmesemde,o dediklerinizi duymak istermi acaba onlar
o zaman bende diyeyim chp ye oy verenlerin bi kısmı kör kitle diye olurmu bana göre olmaz
ya bırakın körse kör,kimene öyle inanmak istemiş,görmeyin olur biter
ben değilde,siz bayağı bir celallenmişsiniz
diğer mesajınızada cevap vereyim
başbakan istiklal marşında kalkmadı hata yaptı diye
adam marşı okuyamyacakmı yada reklamlarında oynatamayacakmı
uzamasın lütfen
selametle

aynen öyle ..
akp seçmeni cahil , hiçbir şey bilmez vs vs...
diğer partilere oy verenlerin hepsi prof...
benim arkadaşım var tam bir akp karşıtı, hep eleştirir ama genel seçimlerde cb yi, başbakanı , bakanları seçtiğini zanneder :)
akp nin açılımına ak parti dedi ya düşün artık :)
ama onlar zeki işte çok bilgililer kültürlüler :)
biri de yazmış dünya siyasetini okuyun diye :)
sanki nikaragua nın nerede olduğunu biliyor da :)
bana dünya siyaseti okuyup bilgili olun diyor hı hı :)
dünya üç beş ülkeden ibaret değil ayakları yere bassa da bunu da bilse keşke :)
zaten bir şey olduğu zaman dünya da neler yapıluyormuş neler oluyormuş bakıyoruz :)

ya valla öyle :)
kendileri kültürlü asil aileden gelmişlerde bizmi bilmiyoruz acep :)
söyle bakalım alican Nikaragua nerede :)
burda çok var maalesef onlardan,sürekli insanları küçümsüyorlar
bilgisizlikle suçluyorlar,eee nede olsa bi çobanın oyu eşit değil nede olsa
ya yazmak istediğim bi çok şey var ama kalsın
sen beni anlamışsındır :34:

Back