• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu'ndan Facebook'a kapatma davası

Yine la havle demeye başladım sayenizde.

Herkes yazdıklarına dikkat etsin, birde şu beni alıntılamayın meselesine açıklık getirelim, dünde aynı şey oldu, kimse kimseye beni alıntılamayın diyemez, böyle bir hakkınız yok. Sizi alıntılayan adabınla yazdıktan sonra sorun yok ama alıntılar havada uçuşur durumu polemiğe çevirirseniz, hakaret ederseniz başınıza gelecekler malum.

Birbirinizin yorum yapma hakkını kısıtlayamazsınız.

Erdogan oncesi hepimizin evine et giriiyordu.ekmek ucuzdu.et ucuzdu.patates ucuzdu.alan satan memnundu.her yerde avm yoktu.hirsizliklar bu kadar cok degildi.bu kadar cok sehit yoktu.kimi kime sattiginiza dikkat edin.belediyelerin bile bu kadar borcu yoktu disariya.bari kadikoy iskelesini satmasaydi.basa kim gelse yapar diyorsunuz.ne diyim.baskasi yiyecegine erdogan yesin helal olsun mu diyim.
Ve munecim.herkes burada sakince kendi dusuncesini savunuyor.sakince.sorun yok.:D:o

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bir kere üslup son derece kötü. Geçmişte kalma meselesinden ben bahsettim. Sizden kimsenin alıntı yapmasını istemiyorsanız. Ki yapmadım. Muhattap filan diye üslubunuzu bozarak girdiğiniz için. Yazılanı anlayın lütfen ilk önce. Facebook muhabbeti için geçmişte kalmayı hak ediyor dedim. Diğer konulardan bahsetmedim. Rte'ninkiler geçmişte kalamayacak cinsten çünkü çok zıtlık var bugünüyle dedim. Yani ayrı konular olduğu besbelli aslında. Ama siz kalmazmışmış "mışmış" şeklindeki yazılarınızla konuya direk gererek girdiniz .

Bir diğer şey de; Rte'nin bir çiftçiye "ananı da al git"dediği günleri de gördük.

bakın dün akşamda söyledim,siyasilerin geçmişi olmaz,bak şimdi sende başbakanın
ananıda al git lafını söylüyorsun,yıllardır bunu duyuyoruz,demekki neymiş unutulmuyormuş
iş hükümet dışı oluncamı eski haber oluyor
başbakanın konuşmalarında zıtlık var diyorsunuzda,dünkü videoyu izledim
o konuları baştan sona dinlemek lazım,aradan cümleleri cımbızla çekip karşılaştırıyorlar
gerçekten baktığında zıtlık var gibi geliyor
ünlülerde hep bundan muzdarib değilmidir.röportaj verdim
ama bazı kelimeleri cımbızlamışlar diyorlar
sonucunda ortaya çok farklı şeyler çıkabiliyor

Erdogan oncesi hepimizin evine et giriiyordu.ekmek ucuzdu.et ucuzdu.patates ucuzdu.alan satan memnundu.her yerde avm yoktu.hirsizliklar bu kadar cok degildi.bu kadar cok sehit yoktu.kimi kime sattiginiza dikkat edin.belediyelerin bile bu kadar borcu yoktu disariya.bari kadikoy iskelesini satmasaydi.basa kim gelse yapar diyorsunuz.ne diyim.baskasi yiyecegine erdogan yesin helal olsun mu diyim.
Ve munecim.herkes burada sakince kendi dusuncesini savunuyor.sakince.sorun yok.:D:o

bizim eve gördüğüm insanların evine et girmiyordu ama :1:

Sizin anlamadiginiz sey su.siyasette temel prensip sonuna kadar yalandir.hangi demokratik ulkenin meclisine giderseniz gidin bu degismez.biz burda o iyi bu iyi demiyoruz.biz burda kotunun iyisi diyoruz.meclise girebilse ben hepara ya da isci partisine atmak isyerim.

bakın dün akşamda söyledim,siyasilerin geçmişi olmaz,bak şimdi sende başbakanın
ananıda al git lafını söylüyorsun,yıllardır bunu duyuyoruz,demekki neymiş unutulmuyormuş
iş hükümet dışı oluncamı eski haber oluyor
başbakanın konuşmalarında zıtlık var diyorsunuzda,dünkü videoyu izledim
o konuları baştan sona dinlemek lazım,aradan cümleleri cımbızla çekip karşılaştırıyorlar
gerçekten baktığında zıtlık var gibi geliyor
ünlülerde hep bundan muzdarib değilmidir.röportaj verdim
ama bazı kelimeleri cımbızlamışlar diyorlar
sonucunda ortaya çok farklı şeyler çıkabiliyor

Demokrasi amaç değil araçtır cümlesi cımbızlanmış olsa bile neresi kabul edilebilir ? Lütfen Allah aşkına.

Anlatamıyorum sanırım bilemedim. Bu facebook a açılan davasının gündeme gelme sebebi ney ? Bitmiş gitmiş devleti etkileyen tek bir yanı yok. Hala giriyoruz da üstelik. Onla bu bir değil. Siyasilerin geçmişi vardır asıl. Ne demek yoktur ? Mesela dün istiklal marşında ayağa kalkmayan andımızı kaldıran, bugün İstiklal marşı ile reklam yaparsa bu ne kadar inandırıcı olur ? Burda cımbızlama yok mesela.

Son düzenleme:
Demokrasi amaç değil araçtır cümlesi cımbızlanmış olsa bile neresi kabul edilebilir ? Lütfen Allah aşkına.

Anlatamıyorum sanırım bilemedim. Bu facebook a açılan davasının gündeme gelme sebebi ney ? Bitmiş gitmiş devleti etkileyen tek bir yanı yok. Hala giriyoruz da üstelik. Onla bu bir değil. Siyasilerin geçmişi vardır asıl. Ne demek yoktur ? Mesela dün istiklal marşında ayağa kalkmayan andımızı kaldıran, bugün İstiklal marşı ile reklam yaparsa bu ne kadar inandırıcı olur ? Burda cımbızlama yok mesela.

siyasilerin geçmişi olmaz derken,geçmişleri geçmişte kalmaz demek istedim :34:
hatırlarsan dünde böyle dedim,orayı kaçırmışsın
istiklal marşında ayağa kalkmadı diye,reklamda niye oynatmasınki
ben başbakanın istiklal marşına karşı olduğunu düşünmüyorum
yoksa böyle bi habermi var,bilmiyorum

Ben de buna anlam veremedim Sorc...:ssz: Bayrak,millet vs.reklam yapılmış,Nevruz kutlamaları içler acısı...Terörist bayrakları,bebek katilinin posterleri...Yolladığı mektubun coşkuyla okunması... Orada bir tane Türk bayrağı yoktu,polis yoktu.Kutlamalardan sonra sınırı aşanlara müdahale bile edilmedi.Yak,yık,parçala...Hani tomalar,hani gazlar ? :51::51: Hiç iyiye gitmiyor bu ülke...Her şey yol,köprü değil...Batı'nın göbeğinde gözümüze soka soka sünnet törenlerinde bayraklarını açıyor bu insanlar...Boşa gitmiş o şehitler,yazık...

Gündeme gelme sebebi de bak CHP de yapmış bu işi denmek istenmiş herhalde.:32:

Sizin anlamadiginiz sey su.siyasette temel prensip sonuna kadar yalandir.hangi demokratik ulkenin meclisine giderseniz gidin bu degismez.biz burda o iyi bu iyi demiyoruz.biz burda kotunun iyisi diyoruz.meclise girebilse ben hepara ya da isci partisine atmak isyerim.

ben şunu merak ediyorum,işçi partisinin lideri doğu perinçek
Abdullah öcalanla resimleri var,sırrı Süreyya önderin de öyle adam bdp liydi şimdi hdp'de
peki bu insanları nasıl savunuyorsunuz destekliyorsunuz?

Andimiz neden kalkti?kitaplarda istiklal marsi neden kalkti.turkiye cumhuriyetinde neden kurtce egitim veriliyor.abd ile kiyaslamayin.orada federal burada parlamental sistemm var.

Andimiz neden kalkti?kitaplarda istiklal marsi neden kalkti.turkiye cumhuriyetinde neden kurtce egitim veriliyor.abd ile kiyaslamayin.orada federal burada parlamental sistemm var.

siz benim soruma cevap verin önce
bakın dünde dedim kıyaslama falan değil,kendileri insan haklarına çokmu saygılı soruyorum size?
cevap veriyorum hayır,ama iş başka ülkelere gelince Amerika herşeye karışıyor
şöyle yapın böyle yapın diye,neyi tartışıyorsunuz anlamadım
beni anlamadığınız o kadar ortada ki neyse
selametle...

siz benim soruma cevap verin önce
bakın dünde dedim kıyaslama falan değil,kendileri insan haklarına çokmu saygılı soruyorum size?
cevap veriyorum hayır,ama iş başka ülkelere gelince Amerika herşeye karışıyor
şöyle yapın böyle yapın diye,neyi tartışıyorsunuz anlamadım
beni anlamadığınız o kadar ortada ki neyse
selametle...

Biri size yapmadigiinniz birseyi yapiyor gibi gosterse tepkiniz ne olur.siimdi amerika soy kirimin allahini yapti kizilderililere.haala nefret ederim bu yuzden.kalbimi vatanima gomun kitabinda anlatiliyor vahsilikleri.ama ne olursa olsun kotu kotu abd fark ettiyseniz kinamaktan ileeri gitmedi.karisiyor diyemeyiz.

Biri size yapmadigiinniz birseyi yapiyor gibi gosterse tepkiniz ne olur.siimdi amerika soy kirimin allahini yapti kizilderililere.haala nefret ederim bu yuzden.kalbimi vatanima gomun kitabinda anlatiliyor vahsilikleri.ama ne olursa olsun kotu kotu abd fark ettiyseniz kinamaktan ileeri gitmedi.karisiyor diyemeyiz.

bişey anlamdım yazınızdan

Gezi eylemlerinde bilgi paylaşanlar nasil tutuklandı ya. Fal mi baktirilip tutuklandı. Twitter ip vermiyor nasil bulundu da tutuklandı. Hadi diyelim tutuklandı bunu herkesten önce muhalefet diline dolardi madem ip vermiyor nasil twltterden adam tutukladin diye... Varmi söyleyen muhalefet lideri ben rastlamadim duyan varsa soylesin.

Gezi eylemlerinde bilgi paylaşanlar nasil tutuklandı ya. Fal mi baktirilip tutuklandı. Twitter ip vermiyor nasil bulundu da tutuklandı. Hadi diyelim tutuklandı bunu herkesten önce muhalefet diline dolardi madem ip vermiyor nasil twltterden adam tutukladin diye... Varmi söyleyen muhalefet lideri ben rastlamadim duyan varsa soylesin.

bu benim de aklıma geldi twitter olayı gündeme gelince
o dönemler twitterdan yazdı diye tutuklandı ya da gözaltına alındı deniliyodu ama şimdi ıp verilmediğini öğrendim
önceden direk buluyolardır diye düşünüyodum
o zamanlar tcden bulunuyo gibi haberler çıkmıştı onlar neydi acaba

belkide onlar başka sebepten tutuklanıp ya da gözaltına alınıp bu şekilde yansımış olabilir
bilemedim

o dönemler twitterdan yazdı diye tutuklandı ya da gözaltına alındı deniliyodu ama şimdi ıp verilmediğini öğrendim

belkide onlar başka sebepten tutuklanıp ya da gözaltına alınıp bu şekilde yansımış olabilir
bilemedim

Benim hatirladigim kadari ile gezi olaylarında tutuklandılar twitterden değil. Ki ip verilmeden kimlik tespiti imkansiz. Yani ben mesela twitterdr sadece adim var bu şekilde beni nasil bulacaklar mecbur ip lazim. Ki ip olsa bile bu kadar kolay değil bu isler. Mesela internet kafeden paylaşanlar felan zor tespit ediliyor yani bu kadar basit değil herşey. Nette bununla ilgili yazilar mevcut dileyen okur.

bilemedim

İsim soyisim kullananlar tutuklandı hatta benim 7 takipçisi olan bir arkadaşımda göz altına alınmıştı o dönem biz hukukçulara da sormuştuk isim soyisim yazmadığınız sürece sorun olmaz demişlerdi bir de evinizin falan adresinizi paylaşmayın demişlerdi o dönem bir çok kişi olaylar sırasında ev adresini de paylaşmıştı ihtiyaç hali için.

Benim hatirladigim kadari ile gezi olaylarında tutuklandılar twitterden değil. Ki ip verilmeden kimlik tespiti imkansiz. Yani ben mesela twitterdr sadece adim var bu şekilde beni nasil bulacaklar mecbur ip lazim. Ki ip olsa bile bu kadar kolay değil bu isler. Mesela internet kafeden paylaşanlar felan zor tespit ediliyor yani bu kadar basit değil herşey. Nette bununla ilgili yazilar mevcut dileyen okur.

ama o zaman da çoğu yerde twitter yüzünden diyolardı
demek ki yalan habermiş
yoksa ıp vermeden neye dayanarak tutuklayacaklar ki doğru söylüyosun
ya da isimi net olanlar tutuklanmış olabilir belki

Son düzenleme:
İsim soyisim kullananlar tutuklandı hatta benim 7 takipçisi olan bir arkadaşımda göz altına alınmıştı o dönem biz hukukçulara da sormuştuk isim soyisim yazmadığınız sürece sorun olmaz demişlerdi bir de evinizin falan adresinizi paylaşmayın demişlerdi o dönem bir çok kişi olaylar sırasında ev adresini de paylaşmıştı ihtiyaç hali için.

ben haberde duymuştum da tcden buluyolar diyolardı
ben de anlamıyodum
isim bilgisi ve yaşadığı yer vs bilgisi net olanlar gözaltına alınmış olabilir tabi

tutuklandılar mı gözaltına mı alındılar
neye dayanarak tutuklamışlar

Back