• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu'ndan Facebook'a kapatma davası

siz neden üzerinize alındınız ?
ben tolinin twitine karsılık paylastım sizden alıntı da yapmadım.:44:

çocuk gibi tartışacakmıyız yani,
onun alıntısı bunun alıntısı benin alıntıma yazma gibi,
sabahtan beri resim paylaşılıl duruyor altına da buna da montaj denir deniliyor,
aranızda karşıt görüşlüyüm haliyle paylaşılan resme yorum yazdım üzerime de alındım..
alıntılamadım özellikle...
bence mune burayı ikiye ayırsın valla aynı görüşümüdeki insanları alıntılayıp aynı görüş insanlarla konu açıp duralım..
yahu biraz saygı
bir şey yazıyorum anında üç beş alıntı mesajı hemen cevap vermeler,
anlam veremiyorum gerçekten
bizimde mi kötü dememizi istiyorsunuz..
rahat edeceksiniz diyelim yeter ki sizler rahat edin huzurlu olun...........

her şeyden önce karşındakinin de insan olduğunu,

güzel ve eksik yönleri olabileceğini bilerek, yoldan çıkmayacaksın.

o yol ancak sapkınlığa gider.

ne enteresan insanlar var

...

bi arada cem uzana ne yakışıklı, çok da güzel gözleri var diyerek oy veren birini görmüştüm.

:)

çok enteresan insanlar var :)

beğenebilirsin de hakkında fikir sahibi misin?

bu da başka tür bi saçma olay:27:

sabahtan beri resim paylaşılıl duruyor altına da buna da montaj denir deniliyor,
aranızda karşıt görüşlüyüm haliyle paylaşılan resme yorum yazdım üzerime de alındım..
bence mune burayı ikiye ayırsın valla aynı görüşümüdeki insanları alıntılayıp aynı görüş insanlarla konu açıp duralım..
yahu biraz saygı
ama lütfen ben size saygı duydum ayrıca arkadaşımda size bişey söylemedi onu da savunmuyorum lütfen ikinizde ban yemeyin böyle bişey için:34:

haaa ben altındaki şantaj demeyini hayırlı günler olarak okumuşum çok pardon :)
bu mu fikir alışverişi şantaj demeyin !
peki emredersiniz ne diyelim...
böyle fikir alışverişi olmaz maalesef şunu demeyin şunu alıntılamayın gibi.......

konuyla alakasız ama....

facete

türkan şoray için çocuğumu keserim, diye bir gurup vardı hala var mı biliyorum :)

konu siyasi ama bu durum da erdoğan için yazılan yazıya benzediğinden direk aklıma geldi

bunu gördüğümde şok olmuştum :53:

konuyla alakasız ama....

facete

türkan şoray için çocuğumu keserim, diye bir gurup vardı hala var mı biliyorum :)

konu siyasi ama bu durum da erdoğan için yazılan yazıya benzediğinden direk aklıma geldi

ha işte aradaki ayırım bu türkan şorayı seviyorum yada begeniyorum dese kımse agzını açıp tek kelime etmez herkesin kendi tercihi ama işte cocuğumu keserim diyince olay bu neyin kafasına dönüyo:emir_bebek:

yahu biraz saygı

yazdıklarına katılıyorum,yorum yapmışsın ne var bunda ya ben bile şaşırdım tepkiye

Sizler her gördüğünüze amenna diyen insanlar değilseniz zaten üzerinize alınmanıza gerek yok. eğer alınmanızı istesem alıntı yaparım öyle paylaşırım ama o resmi ortaya koydum . karşıt görüşten olan arkadaşlar da evet yanlış yapmış dediler gayet nazikçe.

ben paylaşırken acaba bu ne der şu ne der diyerek paylaşmıyorum.
gerçekten genel manada insanların yanlış yaptığı şeyleri göstermeye çalışıyorum kendimce.ha tabi kime göre neye göre yanlış dersek de evet islama göre yanlış. benim bildiğim yön budur yani. aynı şekilde bana da sen şunu yanlış biliyorsun diyenler oluyor, olabilir .:31:

Son düzenleme:
ama lütfen ben size saygı duydum ayrıca arkadaşımda size bişey söylemedi onu da savunmuyorum lütfen ikinizde ban yemeyin böyle bişey için:34:

bişey demedi tamam ama olmuyor hep şantaj demeyin montaj demeyin,
ayıp oluyor yani biraz, şantaj diyen yok burada,
resim paylaştınız ve dedik çok çirkin diye,
olmadı ikinci resim..

konuyla alakasız ama....

facete

neyse şimdi konu dısı olmasın:1:
gredel ben senin yazılarını okuyunca hani yapılanları hiç eleştirmeyen biri olarak sanmıstım ama değilmişsin.
valla kusura bakma ya :26:

Son düzenleme:
hükümeti yeri gelir hepimiz eleştirilecek yerde eleştiririz

bişey demedi tamam ama olmuyor hep şantaj demeyin montaj demeyin,
ayıp oluyor yani biraz, şantaj diyen yok burada,
resim paylaştınız ve dedik çok çirkin diye,
olmadı ikinci resim..

ya bu akşam kimse kimseye sataşmadı inanın buna nedenine gelınce sataşamıycak olmaktan değil hepimizin ceza puanı yeterınce yuksek ve en ufak polemikte zaten siteden şutlanıyoruz o yüzden akıllandığımız için polemiğe gitmiyoruz inanın size kasıtlı bisey yazmadı öyle olsaydı sizden bikaç mesaj önce aus benim mesajıma montaj dedi once ausun alınması gerekiridi lütfen bu akşam burdan polemik çıkmasın:49:

hükümeti yeri gelir hepimiz eleştirilecek yerde eleştiririz

ya eleştirin işte bende bunu istiyorum eleştiren bi akp li görmek istiyorum şunu şunu yaptı ama şöyle şöyle yanlış oldu diyen birini görmek istiyorum ama 1 2 kişi dsşında göremedim:5:

Bakın konu kişisel polemiğe dönüyor ve bu gidişle banlanacaksınız, sonra mune kötü mune taraflı diyorsunuz.

Herkes usturubunla yazdığı sürece desteklediği kişi hakkında yazar, eleştirisi varsa yapar, bu kadar basit ama sizler ya siyasilere hakaret ediyorsunuz ya da vay efendim neden destekliyorsun diyorsunuz.
Buna bir son verin, bu gidişle alaraey'in söylediğini yapıp kk'nin en saçma kuralını getirip herkes kendi gibi düşünenin topiğine yazsın, karşı görüşlü biri girerse banlarım diyeceğim.
Biraz saygı yahu.

neyse şimdi konu dısı olmasın:1:
gredel ben senin yazılarını okuyunca hani yapılanları hiç eleştirmeyen biri olarak sanmıstım ama değilmişsin.
valla kusura bakma ya :26:

:)

eleştirilcek yani varsa da eleştiririm ama şimdi seçim zamanı desteğimi veriyorum kendi çapımda

herkesin hataları var.mesela bu twitter...

ya celallenme, sinirlenme adam rahatsız oluyosan bazı şeylerden söyle yalan yanlış hesaplardan, gezi olaylarında milleti aşırı galeyana getirmeye çalışan uç insanlardan, madem rahatsız oldun bir yaptırımı olsun.

ama tamamen kapattırmak.

ben kullanmıyorum mesela ama doğru düzgün kullananlar var.

beni ilgilendirmez kapanması kullanmadığım için ama sinirle hemen şunu asıcam bunu kesicem diyor :) bana göre yanlış anlaşılıyor.

fazla sinirleniyor bunu sevmiyorum.

böyle taparcasına saçma sapan şeyler yapanları da sevmiyorum.bi kere bi müslümanın aşırılıktan uzak olması lazım.

bu tür şeyler akp ve destekçilerinin de yara almasına sebep oluyor, imaj zedeleme durumu oluyor yani...

birde ben şunu merak ediyorum
kılıçtaroğluna eşeğim olsa emanet etmem,basiretsiz falan dendi
buna karşı çıktınız,sevmeyebilirsiniz ama bunu diyemezsınız dendi tamam o da güzel
burada başbakana o kadar hakaretler edilince neden kimse başbakanı sevmeyebilirsiniz
ama hakaret edemezsiniz demedi...

ya bu akşam kimse kimseye sataşmadı inanın buna nedenine gelınce sataşamıycak olmaktan değil hepimizin ceza puanı yeterınce yuksek ve en ufak polemikte zaten siteden şutlanıyoruz o yüzden akıllandığımız için polemiğe gitmiyoruz inanın size kasıtlı bisey yazmadı öyle olsaydı sizden bikaç mesaj önce aus benim mesajıma montaj dedi once ausun alınması gerekiridi lütfen bu akşam burdan polemik çıkmasın:49:

valla ben kimseye sataşmak için paylaşmadım
gayet özgürce yorumumu yaptım herkes gibi.. lütfen polemiğe sürüklemesin kimse... burada her üyeyi takip etmiyorum acaba kim neyi savunuyor diye.

alınan varsa da artık bir şey diyemeyeceğim ..:31:

yok polemik çıkartmak asla değil amacım..
sadece bende paylaşılan birşeyi eleştirdim olay bu yani..
polemiğe çekmek huyumda değil,
gerekirse özür de dilerim gurur yapmam böyle şeyleri,
yanlışda anlamış olabilirim o da benim ayıbım zaten onu da kabul ederim..
ama sanki burda biz herşeyi körü körüne savunuyormuşuz gibi bir imaj var..
ki öyle olsa bile yine bize saygı duymak yakışmaz mı..
yani ister körü körüne savunsun ister hem eleştirsin hem sevsin..
her insanın kişiliği felsefesi farklı ve bu yüzden her insan saygı görmek istiyor..
hepimiz aynı düşünsek dünya yaşanılır olmaz dı sıkıcı olur du emin olun....

bazen düşününce çok yıprandı diyorum kapattırmasına bir yanım iyi diyor, sonra diyorum ki hayır bu kadar katı olunmamalı.

yani doğru düşünmem gerekiyor.

düşündüğümü de söylüyoorum anneme falan diyorum, ya tamam destekliyorum seviyorum ama bazen fazla abartıyor.sinirinden

valla ben kimseye sataşmak için paylaşmadım
gayet özgürce yorumumu yaptım herkes gibi.. lütfen polemiğe sürüklemesin kimse... burada her üyeyi takip etmiyorum acaba kim neyi savunuyor diye.

alınan varsa da artık bir şey diyemeyeceğim ..:31:

alaraey alınmadı aslında,sadece bizde bu tarz şeyleri tasvip etmeyiz demek istedi
fakat sen yanlış anladın,bi başka topiktede benden alıntı yapmayın yazmıştın
herkse herkesten alıntı yapmaya hakkı var bu sitede
polemik için demiyorum bunları,görüşümü belirtmek istedim,sonra işler sarpa sarmasın :)

Back