• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu'ndan Facebook'a kapatma davası

birde ben şunu merak ediyorum
kılıçtaroğluna eşeğim olsa emanet etmem,basiretsiz falan dendi
buna karşı çıktınız,sevmeyebilirsiniz ama bunu diyemezsınız dendi tamam o da güzel
burada başbakana o kadar hakaretler edilince neden kimse başbakanı sevmeyebilirsiniz
ama hakaret edemezsiniz demedi...
yoo ben dedim :1: hatta weis hakaret edenlerin dava edilebileceğini söyleyince ben de hakaret zaten tasvip edilemez kim olursa olsun. bu durumda elbette dava acmak normaldir gibi savundum yani:6: ve diğer birkaç konuda da
:)

eleştirilcek yani varsa da eleştiririm ama şimdi seçim zamanı desteğimi veriyorum kendi çapımda

herkesin hataları var.mesela bu twitter...

ya celallenme, sinirlenme adam rahatsız oluyosan bazı şeylerden söyle yalan yanlış hesaplardan, gezi olaylarında milleti aşırı galeyana getirmeye çalışan uç insanlardan, madem rahatsız oldun bir yaptırımı olsun.

ama tamamen kapattırmak.

ben kullanmıyorum mesela ama doğru düzgün kullananlar var.

beni ilgilendirmez kapanması kullanmadığım için ama sinirle hemen şunu asıcam bunu kesicem diyor :) bana göre yanlış anlaşılıyor.

fazla sinirleniyor bunu sevmiyorum.

böyle taparcasına saçma sapan şeyler yapanları da sevmiyorum.bi kere bi müslümanın aşırılıktan uzak olması lazım.

bu tür şeyler akp ve destekçilerinin de yara almasına sebep oluyor, imaj zedeleme durumu oluyor yani...

ay gredel gel agzını öpeyim diyeceğim olmayacak :9::9: valla helal olsun sana. en takdir ettiğim seçmen tipi:72:

Bir seyi acikliga kavusturalim.bu kasetler ciktiktan sonra basbakan recep tayyip bey ilk olarak montaj dedi.hatta yurtdisinda konrol ettirdik dedi.sonra isim verdigi sirketler olayi yalanladi.bu seferde dinleyeni mahkemeye verecegim dedi.kafam karisti.simdi kaset gercekmi degilmi?:confused:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yeri değil ama söylemek istiyorum. Gezi olaylarını geçtim. Ölen şehitlerimizin haberlerini bile alamıyoruz. Bu kime yarıyorsa suçu onda aramak en normal tepkidir bence. Kılıçdaroğlu'nun kaç yıl önceki davasından bize ne ? Niye bu günlerde ortaya çıkıyor ?

siyasilerin geçmişi geçmişte kalmıyor maalesef :34:
başbakanında yıllar önceki konuşmaları sürekli gündeme getiriliyor
bu haberler hiçbir zaman bitmez...

en çok eleştireceğim şey birden çok sinirlenip gözü dönüyor olması :)

gözü dönünce de ağzından ne çıkıyor bilmiyor birden bi şöyle yaparım böyle ederim demeye başlıyor :)

ya sakin dur, bir şey ispatlamaya çalışma

en uygun şey neyse en doğrusu neyse onu yap.

yok her seferinde böyle kendini kaybeder gibi oluyor :)

tezcanlılık mı denir buna ne denir bilemiyorum

...

kendimi eleştiriyorum

annemi, babamı herkesi belki içimden belki dışımdan

o da bir insan hata da yapar yanlış da eleştirilecek tarafları vardır.

insan üstüymüş gibi davranmanın alemi yok

ama seviyorum onu da söylemeden geçemiycem :)

Son düzenleme:
alaraey alınmadı aslında,sadece bizde bu tarz şeyleri tasvip etmeyiz demek istedi
fakat sen yanlış anladın,bi başka topiktede benden alıntı yapmayın yazmıştın
herkse herkesten alıntı yapmaya hakkı var bu sitede
polemik için demiyorum bunları,görüşümü belirtmek istedim,sonra işler sarpa sarmasın :)

yok ben alıntı yapmayın derken öneri olarak söyledim. çünkü gayet bariz tartısma cıkacak şekildeydi. ceza puanımda yüksek gerek yok yani mahiyetinde. isteyen de bana benden alıntı yapma diyebilir.
neticede herkes herkesle konusmak zorunda değil. ha yine de isteyen alıntılar tabii
:34:

Bir seyi acikliga kavusturalim.bu kasetler ciktiktan sonra basbakan recep tayyip bey ilk olarak montaj dedi.hatta yurtdisinda konrol ettirdik dedi.sonra isim verdigi sirketler olayi yalanladi.bu seferde dinleyeni mahkemeye verecegim dedi.kafam karisti.simdi kaset gercekmi degilmi?:confused:

bence gerçek neden biliyomusun kullandıkları telefon kriptonlumuymuş oyle bişeymiş dediki kriptonlu telefonları bıle dinliyolar dedi sence de kasetler gerçek değilmidir bu lafın üstüne?:34:
en çok eleştireceğim şey birden çok sinirlenip gözü dönüyor olması :)

gözü dönünce de ağzından ne çıkıyor bilmiyor birden bi şöyle yaparım böyle ederim demeye başlıyor :)

ya sakin dur, bir şey ispatlamaya çalışma

en uygun şey neyse en doğrusu neyse onu yap.

yok her seferinde böyle kendini kaybeder gibi oluyor :)

tezcanlılık mı denir buna ne denir bilemiyorum

...

kendimi eleştiriyorum

annemi, babamı herkesi belki içimden belki dışımdan

o da bir insan hata da yapar yanlış da eleştirilecek tarafları vardır.

insan üstüymüş gibi davranmanın alemi yok

ama seviyorum onu da söylemeden geçemiycem :)

helal olsun:kkk:

Kasetlerin gerçek olup olmaması dinlenildikleri gerçeğini değiştirmez hala anlaşılmayan nokta bu .

Kasetler montaj ise de dinlenmişlerdir (o montajı elde etmek için bir çok telefon konuşmasına ihtiyaç vardır )

Kasetler gerçekse zaten dinlemişlerdir .

birde ben şunu merak ediyorum
kılıçtaroğluna eşeğim olsa emanet etmem,basiretsiz falan dendi
buna karşı çıktınız,sevmeyebilirsiniz ama bunu diyemezsınız dendi tamam o da güzel
burada başbakana o kadar hakaretler edilince neden kimse başbakanı sevmeyebilirsiniz
ama hakaret edemezsiniz demedi...

:1: Kilicdaroglu icin mi soylenmisti o laf? Ben yanlis anlamisim onu.. Neyse birsey demedim de hakaret filan olmadi. Malum, boyle seylerden bahsedince son gunlerde insanin aklina baska biri geliyor ister istemez...:27:

bide bence korktuğu şeyler varki bu kadar tepki veriyo korkusu olmasa dinleyin uleyyn sabahlara kadar dinleyin derdi korkusu olmazdı yanı:31:

Son düzenleme:
:1: Kilicdaroglu icin mi soylenmisti o laf? Ben yanlis anlamisim onu.. Neyse birsey demedim de hakaret filan olmadi. Malum, boyle seylerden bahsedince son gunlerde insanin aklina baska biri geliyor ister istemez...:27:

başbakana dendi diye düşündünüz değilmi? :)

ses başbakanın olabilir ama kelimeler ordan burdan uyarlama ekleme
montaj denince ses taklidimi sanıyor insanlar ne
kelimeleri uyarlıyorlar işte...

Hayir.kesinlikle montaji yapanlari mahkemeye vericem demedi.dinleyenleri verecegim dedi.bir de yatak odamiza kadar girdiler dedi.

alaraey alınmadı aslında,sadece bizde bu tarz şeyleri tasvip etmeyiz demek istedi
fakat sen yanlış anladın,bi başka topiktede benden alıntı yapmayın yazmıştın
herkse herkesten alıntı yapmaya hakkı var bu sitede
polemik için demiyorum bunları,görüşümü belirtmek istedim,sonra işler sarpa sarmasın :)

yok ya neden alınayım :)
eleştirmiyorlar, körü körüne bağlılar imajı varsa onu yıkmak istedim :)

Kasetlerin gerçek olup olmaması dinlenildikleri gerçeğini değiştirmez hala anlaşılmayan nokta bu .

Kasetler montaj ise de dinlenmişlerdir (o montajı elde etmek için bir çok telefon konuşmasına ihtiyaç vardır )

Kasetler gerçekse zaten dinlemişlerdir .

Montajsa dinlemeye gerek yok.reportajlardan kolayca elde edebilirler fakat arka planda ki sesin hic degismemesi cok garip.degil mi?:confused:

siyasilerin geçmişi geçmişte kalmıyor maalesef :34:
başbakanında yıllar önceki konuşmaları sürekli gündeme getiriliyor
bu haberler hiçbir zaman bitmez...

Konuşmalar gündeme gelsin ztn. Ama bu dava olayı geçmişte kalmayı hak edecek cinsten.
Başbakanın geçmiş konuşmaları gündeme gelmeyi fazlaaıyla hak ediyor bence. Zıtlıklar çok çünkü.

bunun montaj olup olmadığını mutlaka kanıtlamaları lazım,
herkesin kafasında soru işareti var gerçekmidir değil midir diye,
herşeyden önce kendileri için bu gerekli,
siyasette hiç bir şey unutulmuyor üzeri örtülmüyor,
hep gündeme taşınacaktır bu konu..
bir an önce açıklamaları lazım ki herkes bilsin, bu tartışmada bitsin onlarda rahat etsin bizde..

son paylaştıgımız resim ve twite göre körü körüne bağlı olanlar da var zaten bunu unutmayalım.
herkes bir partiyi veya siyasiyi aynı mesafede savunmuyor. bu bir gerçek . ki zaten ben de o yorumumu onlar için yapmıstım. şimdi anlaşılmıştır umarım.

Son düzenleme:

İki ihtimal var montajda.

1. senin dediğin gibi başbakanın farklı konuşmalarının uç uca eklenerek bütün haline getirilmesi ve sahte bir konuşma elde edilmesi.

2. Ses taklidi.

1. ihtimalde farklı konuşmalar uç uca eklndiği için teknik incelemelerde frekanslar arasında bariz kopukluklar oluyor. Ayrıca bu kadar uzun konuşmaları bölük pörçük almak çok zor iş ve yine böyle uzun konuşmalarda senin benim anlayacağımız hatalar oluşuyor. 2. ihtimal yani ses taklidinin üzerinde daha çok duruldu. ama ses zaten başbakanın sesi olmadığı için frekansları tamamen farklı olması lazım bu ihtimalde de.

Başbakanımız halkın huzuruna çıkıp da ihtimalleri yalanlamadı. Montaj demedi. Dinleniyorum dedi. Kendisini dinleyenleri tehdit etti. Bu da konuşmaların doğruluğunu kabul etmek anlamına geliyor.

Back