- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
yoo ben dedim hatta weis hakaret edenlerin dava edilebileceğini söyleyince ben de hakaret zaten tasvip edilemez kim olursa olsun. bu durumda elbette dava acmak normaldir gibi savundum yani ve diğer birkaç konuda dabirde ben şunu merak ediyorum
kılıçtaroğluna eşeğim olsa emanet etmem,basiretsiz falan dendi
buna karşı çıktınız,sevmeyebilirsiniz ama bunu diyemezsınız dendi tamam o da güzel
burada başbakana o kadar hakaretler edilince neden kimse başbakanı sevmeyebilirsiniz
ama hakaret edemezsiniz demedi...
:)
eleştirilcek yani varsa da eleştiririm ama şimdi seçim zamanı desteğimi veriyorum kendi çapımda
herkesin hataları var.mesela bu twitter...
ya celallenme, sinirlenme adam rahatsız oluyosan bazı şeylerden söyle yalan yanlış hesaplardan, gezi olaylarında milleti aşırı galeyana getirmeye çalışan uç insanlardan, madem rahatsız oldun bir yaptırımı olsun.
ama tamamen kapattırmak.
ben kullanmıyorum mesela ama doğru düzgün kullananlar var.
beni ilgilendirmez kapanması kullanmadığım için ama sinirle hemen şunu asıcam bunu kesicem diyor :) bana göre yanlış anlaşılıyor.
fazla sinirleniyor bunu sevmiyorum.
böyle taparcasına saçma sapan şeyler yapanları da sevmiyorum.bi kere bi müslümanın aşırılıktan uzak olması lazım.
bu tür şeyler akp ve destekçilerinin de yara almasına sebep oluyor, imaj zedeleme durumu oluyor yani...
ay gredel gel agzını öpeyim diyeceğim olmayacak valla helal olsun sana. en takdir ettiğim seçmen tipi