• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu'ndan Facebook'a kapatma davası

FACEBOOK'A ERİŞİM ENGELİ İSTEDİ
Kılıçdaroğlu'nun Facebook'ta açılan "Kemal Kılıçdaroğlu PKK'lıdır" başlıklı grup hesabına karşı açtığı davasında 'kişilik haklarına saldırıda bulunulduğu' gerekçesiyle "mümkünse gruba, mümkün değilse Facebook'a erişimin engellenmesi" istendi.
Ankara 19. Asliye Hukuk Mahkemesi de bu yönde karar verdi. Ancak TİB Başkanı Fethi Şimşek, katalog suçlarla ilgili olmadığı gerekçesiyle Facebook'u kapatmadı. Kılıçdaroğlu ise TİB Başkanı hakkında 'görevi kötüye kullandığı' iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.
Ancak Ankara Başsavcılığı, "5651 sayılı Kanun'un 8. maddesinde sayılan suçlar dışında kurumun uygulayabileceği herhangi bir tedbir yok" diyerek takipsizlik verdi. Kılıçdaroğlu bu karara da Sincan Ağır Ceza Mahkemesi'nde itiraz etti. Mahkeme Kılıçdaroğlu lehine karar verdi ve takipsizlik kararını kaldırdı.
AVUKATI KILIÇDAROĞLU'NU DÜZELTTİ
Aynı günlerde medyada "Kılıçdaroğlu Facebook'u kapattırıyor" haberleri çıkınca, Kılıçdaroğlu "Modern ülkelerde site kapatma yerine içeriği çıkarttırma uygulamasının var. Biz sitedeki içeriğin temizlenmesini istedik" açıklaması yaptı.
Ancak, avukatı Mutluhan Karagözoğlu, "Eğer sayfa kapatılamıyorsa Youtube gibi Facebook'un da kapatılmasını istedik" diyerek Kılıçdaroğlu'nu 'düzeltti'...
TİB FACEBOOK'LA GÖRÜŞÜP KALDIRDI
Ankara 20. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Fethi Şimşek, 3 Mart 2011'deki ilk duruşmada, kararı neden uygulamadıklarını bir kez daha açıkladı;
"Erişimin engellenmesi kararında alan adı ya da IP adresi yok, bu yüzden erişim engellenemedi. Facebook'a erişimi tamamen engelleyebiliriz. Ama Facebook içindeki bir sayfaya erişimi engellememiz teknik olarak mümkün değil."
Ve başka bir bilgi de verdi:
"Ancak, görevimiz olmamasına rağmen Facebook yetkilileriyle temas kurduk ve bu içeriğin kaldırılmasını sağladık."
KILIÇDAROĞLU DAVAYI ÇEKMEDİ
İçeriğin 'rutin dışı' yolla kaldırılmasına rağmen Kılıçdaroğlu davayı çekmedi, dava 3 yıl sürdü. Mahkeme, 31 Mayıs 2012'de "... görevi kötüye kullanma veya ihmal kastı bulunmadığından, yasal unsurları itibarıyla oluşmayan suçtan sanığın beraatine..." karar verdi. CHP, kararı temyiz etmedi . Haber 7»

Bu haberi internette arattım, sadece haber 7, Türkiye, yeni asır ve akşamın internet sitelerinde haber var. Candaş medya çalışıyor.

Bu haberi internette arattım, sadece haber 7, Türkiye, yeni asır ve akşamın internet sitelerinde haber var. Candaş medya çalışıyor.

diğer haberler çok tarafsız değilmi?
yahu onlarda yandaş medya
iktidara gelincemi yandaş,candaş oluyor...

diğer haberler çok tarafsız değilmi?
yahu onlarda yandaş medya
iktidara gelincemi yandaş,candaş oluyor...

Hayır da niye onlarca haber sitesi içinden sahipleri iktidara yakın olanlarda haber oluyor, hiç düşündünüz mü? Ses kayıtlarından sonra bunlara zerre güvenim yok.

$1383432_226964704158997_231426677_n.jpg
biri candaş medyamı dedi acaba :30::30::30::30::30:

bir çok gazete, kanal, haber sitesi yandaş maalesef,
bunu tartışmaya bile gerek yok,
bazı arkadaşlar haber 7 den haber koyuyor bazıları hürriyetten vs...

Farklı düşünüyor olabiliriz.Kılıçdaroğlu'nu günahınız kadar da sevmeyebilirsiniz.

Eşek emanet etmeme,basiretsizlik ne biçim ithamlar...Ban gelince de yönetim taraflı....

Hayır da niye onlarca haber sitesi içinden sahipleri iktidara yakın olanlarda haber oluyor, hiç düşündünüz mü? Ses kayıtlarından sonra bunlara zerre güvenim yok.

hürrüyet,milliyet,cumhuriyet vb. gazeteler tvlerin sahipleride CHP'ye yakın olabiliyor
hükümete karşı tutumda bulunup,haber yapıyorlar
herkes taraflı o zaman, bu böyle uzar gider
tek taraflı bakmamak lazım

hürrüyet,milliyet,cumhuriyet vb. gazeteler tvlerin sahipleride CHP'ye yakın olabiliyor

neyse ebediciğim gece gece gerilmeye hiç gerek yok bak bu şarkıyı sana ve senin gibi düşünenlere armağan ediyorum dinleyip dinleyip beni hatırlayın diye hadi geceniz güzel olsun :27::27::27::27::27:[video=youtube;60N18ulbVOc]http://www.youtube.com/watch?v=60N18ulbVOc[/video]
:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Hahaha. Karşı durumda olanların hüngür hüngür ağladığını tapelerden dinledik. Alo fatihlerden hiç bahsetmiyorum. Montaj demeyin zira başbakan aradığını kabul etti. Bir olay haber değeri taşıdığında hemen hemen tüm sitelerde yer alıyor, çünkü internette haber güncellemek kolay. Ama bu olay nedense sadece ve sadece Erdoğan propogandası yapan sitelerde var ve nasıl sözcü, halk tv yanlı yayın yapıyorsa bunlar da yanlı yapıyor ve ana medyada çıkana kadar ciddiye almıyorum. Bir de haber çıkan sitelerde noktasına, virgülüne kadar aynı.

haber 7 den veya diğer yandaş medyalardan konu görünce yazmazsınız olur biter,
neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum,
her konuya yazmak zorunludur diye bir kural yok ki.
ne gerek var bunun için kırmaya ve kırılmaya.....

Ortada kanıtlanmış bir şey yok diyenlere harbiden şaşırıyorum artık. Adam kendi sesiyle konuşuyor. Ama görmeyene manzara gösterilmez.
Facebook Kılıçdaroğlu yüzünden kapatılsaydı eğer ona bizzat chplilerden de tepki yağardı. Allaha şükür ilahlaştırmadık hiçbir şeyi.

La havle diye başlayayım yine söze.

Bir siyasiye çok özür dileyerek yazıyorum, çünkü ne yazık ki bu gibi sözler burda sarf ediliyor diktatör dendiğinde alkışlanıyor, bir diğer siyasiye eşeğimi bile emanet etmem dendiğinde de alkışlanıyor. Birbirinizin desteklediklerine böyle laflar söylediğinizde nasılda mutlu oluyorsunuz.

Gerçi sizlerde haklısınız, desteklediğiniz siyasiler meydanlara çıkıp birbirine çaldı, hırsız, genel müdür, bunlar birşey beceremez, Kuran'ı yaktılar bunlar, dinsiz, ateist, yobaz, diktatör gibi sözler sarf ederse siyaset bu zannedilir.

Ben bu hokus pokusu anlamadım pek tolin , biraz aydınlatır mısın beni rica etsem ?

Yayını canlı izledim , bir kaç kanaldan . O kocaman Türk bayrağı vardı ve sabit değil elden ele dolaşarak miting alanının bir kısmını dolaştı .

Hokus pokus yapan medya mı yoksa bunu hokus pokus yapıldı diye aldığın kaynak mı ?

Ben bu hokus pokusu anlamadım pek tolin , biraz aydınlatır mısın beni rica etsem ?

Yayını canlı izledim , bir kaç kanaldan . O kocaman Türk bayrağı vardı ve sabit değil elden ele dolaşarak miting alanının bir kısmını dolaştı .

Hokus pokus yapan medya mı yoksa bunu hokus pokus yapıldı diye aldığın kaynak mı ?

hadi bu senin hatrın için aldığım kaynağın hokus pokusu olsun sorun değil:31:
pekiii gezi parkı olaylarında olayları sadece halk tv den ve yabancı kanallardan izlememize memlekette o kadar olay olmasına ragmen hiçbir gazetenin bu olayları yazmamasına ve çıkan onca kasete rağmen hala doğru dürüst o kasetlerin akıbetinin ne olacagına dair bir bilgi bir haber bile olmamasına ne demeli?:31:
şimdi diyceksin ki eee sizinde yandaşınız var bir bak bakalım kiminki daha çok auscuğum?:31::31:

ayrıca şunları gördükten sonrada yani bize bile iyiki twitter kapatılmış dedittiriyosunuz ya tövbe tövbe yemin ediyorum gece gece carpılıcam paylaşırken korktum ya:30::30: $11846_481319578635758_1458762783_n.jpg

hadi bu senin hatrın için aldığım kaynağın hokus pokusu olsun sorun değil:31:
pekiii gezi parkı olaylarında olayları sadece halk tv den ve yabancı kanallardan izlememize memlekette o kadar olay olmasına ragmen hiçbir gazetenin bu olayları yazmamasına ve çıkan onca kasete rağmen hala doğru dürüst o kasetlerin akıbetinin ne olacagına dair bir bilgi bir haber bile olmamasına ne demeli?:31:
şimdi diyceksin ki eee sizinde yandaşınız var bir bak bakalım kiminki daha çok auscuğum?:31::31:

Hatır gönül ilişkisi ile yürümez bu işler tolin , sosyal medyada paylaşılan photoshoplardan artık hepimize gına gelmiş olması gerek , bununda sizi bizi yok , olmaz , ol-ma-ma-lı.

Bu paylaştığın fotoda gerçek değildi ve izlediğim için seni de aydınlatmak istedim .

Kopyala yapıştır yapa yapa siyaset yaptığımızı sanar olduk ama durumun ne kadar korkunç olduğunu göremiyoruz ne yazık ki !

Medya tarafsız değil , bunu iddia eden de medyaya karşı objektif değildir .

Medya tarafsız değil ama medyanın her kolu birine yandaş ,başka kanallar penguen belgeseli koyarken halk tv nin gezi olaylarından canlı yayın yapması da o kanalı tarafsız yapmaz . Hepsi yandaştır ve bizim ''TARAFSIZ HABER ALMA '' özgürlüğümüzü kısıtlar durumdadır . Net.

Hatır gönül ilişkisi ile yürümez bu işler tolin , sosyal medyada paylaşılan photoshoplardan artık hepimize gına gelmiş olması gerek , bununda sizi bizi yok , olmaz , ol-ma-ma-lı.

Bu paylaştığın fotoda gerçek değildi ve izlediğim için seni de aydınlatmak istedim .

Kopyala yapıştır yapa yapa siyaset yaptığımızı sanar olduk ama durumun ne kadar korkunç olduğunu göremiyoruz ne yazık ki !

Medya tarafsız değil , bunu iddia eden de medyaya karşı objektif değildir .

Medya tarafsız değil ama medyanın her kolu birine yandaş ,başka kanallar penguen belgeseli koyarken halk tv nin gezi olaylarından canlı yayın yapması da o kanalı tarafsız yapmaz . Hepsi yandaştır ve bizim ''TARAFSIZ HABER ALMA '' özgürlüğümüzü kısıtlar durumdadır . Net.

evet haklısın photoshop falan olmamalı yalan dolana giriyo cunku burda katılıyorum sana:31:
kanalların görevi nedir ülkeden dünyadan haber vermek geri kalan zamandada eğitici öğretici programlar yapmaktır eee hani nerde ülkede olan haberler her kanal gezi olaylarından haber verseydi taraf diye bişey olmazdı ülkede nasıl deprem olduğunda günlerce bununla ilgili haber yapılıyosa bununla ilgilide yapılmalıydı ben kendi ülkemin haberlerini yabancı kanallardan izlemek zorunda değilim:31::31::31:ve yeter artık bu ve genel seçimlerle beraber temizlensin artık bunlar ve insanların özgürlüklerine uzanan ellerde kırılsn:25:

Back