• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kılıçdaroğlu'ndan Facebook'a kapatma davası

ayrıca şunları gördükten sonrada yani bize bile iyiki twitter kapatılmış dedittiriyosunuz ya tövbe tövbe yemin ediyorum gece gece carpılıcam paylaşırken korktum ya:30::30:Eki Görüntüle 1034746

bazen insanlar hiç hiç hoş olmayan şeyler paylaşıyor.

görüşü ne olursa olsun evt her görüşten saçma sapan şeyler paylaşanlar var.

tasvip edilemez.

bazen insanlar hiç hiç hoş olmayan şeyler paylaşıyor.

görüşü ne olursa olsun evt her görüşten saçma sapan şeyler paylaşanlar var.

tasvip edilemez.

küfürü hakareti şunu bunu hepsini ayrı bitarafa koyuyorum ama bu bambaşka bişey ya bu resmen dini alet etmek :19:

neyse ebediciğim gece gece gerilmeye hiç gerek yok bak bu şarkıyı sana ve senin gibi düşünenlere armağan ediyorum dinleyip dinleyip beni hatırlayın diye hadi geceniz güzel olsun :27::27::27::27::27:[video=youtube;60N18ulbVOc]http://www.youtube.com/watch?v=60N18ulbVOc[/video]
:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

pardon,gerildiğimide kim söyledi hiç alakası yok
şurda bişileri konuşuyorduk işte,demek ben öyle sanmışım :) sanırım sen gerildin
lütfen bize şarkılarla gelme,konuşmak en güzeli

ayrıca şunları gördükten sonrada yani bize bile iyiki twitter kapatılmış dedittiriyosunuz ya tövbe tövbe yemin ediyorum gece gece carpılıcam paylaşırken korktum ya:30::30:Eki Görüntüle 1034746

hiç şaşırmadım bu twite :ssz:
buna ne dersin peki :24: $images.jpg halis muhlis gerçek pankarttır montaj, şantaj demeyin yani :ssz:

pardon,gerildiğimide kim söyledi hiç alakası yok
şurda bişileri konuşuyorduk işte,demek ben öyle sanmışım :) sanırım sen gerildin
lütfen bize şarkılarla gelme,konuşmak en güzeli

aaa bende gerilmedim ebediciğim şarkılarla sana olan aşkımı anlattım ama istiyosan konuşabilirizde :23::23:
bugün başka bi topikte gördüm bi türlü cevap veremdim bilgisayarımda sıkıntı var twitterin kapatılmasıyla alakalı gereksızdi demişsin kime göre neye göre gereksiz olduğunu saorabilirmiyim?:30:

Hahaha. Karşı durumda olanların hüngür hüngür ağladığını tapelerden dinledik. Alo fatihlerden hiç bahsetmiyorum. Montaj demeyin zira başbakan aradığını kabul etti. Bir olay haber değeri taşıdığında hemen hemen tüm sitelerde yer alıyor, çünkü internette haber güncellemek kolay. Ama bu olay nedense sadece ve sadece Erdoğan propogandası yapan sitelerde var ve nasıl sözcü, halk tv yanlı yayın yapıyorsa bunlar da yanlı yapıyor ve ana medyada çıkana kadar ciddiye almıyorum. Bir de haber çıkan sitelerde noktasına, virgülüne kadar aynı.

haha deyip niye güldünüz anlamadım
ben sözümü yine yeniliyorum,farklı bişeymi söylüyorum acaba diyorum,sözlerim hala anlaşılmıyor
yahu tek bir taraf değil,herkesin yandaş medyası var nokta.

evet bunuda gördüm bu neyin kafasıysa aynısından istiyorum ne diyim başka diycek bisey bulamıyorum:30::30:

cok seviyormuş başbakanı da o yüzden asmış bunu.
üstelik bu sözün peygambermize denildiğini de biliyormuş

insan kendi ana babasını bu kadar savunamaz ya hu.. :ssz: bir kere insanız Allah nefs vermiş bize hata yaparız ama başbakanı hatasız kul olarak görüyorlar.

biz o pankarta montaj demeyiz zaten..
çirkin şeyler bunlar kabul ediyoruz inkarda etmedik..
çok güzel bir pankart olmuş dememizi mi bekliyordunuz..

aaa bende gerilmedim ebediciğim şarkılarla sana olan aşkımı anlattım ama istiyosan konuşabilirizde :23::23:
bugün başka bi topikte gördüm bi türlü cevap veremdim bilgisayarımda sıkıntı var twitterin kapatılmasıyla alakalı gereksızdi demişsin kime göre neye göre gereksiz olduğunu saorabilirmiyim?:30:

pardon,bu ne samimiyet düzgün konuşcaksan konuşuruz ama görüyorumki gerek yok
sanırım toline en güzel cevap,cevap vermemektir :)

siz neden üzerinize alındınız ?
ben tolinin twitine karsılık paylastım sizden alıntı da yapmadım.:44:

hiç şaşırmadım bu twite :ssz:
buna ne dersin peki :24: Eki Görüntüle 1034751 halis muhlis gerçek pankarttır montaj, şantaj demeyin yani :ssz:

bir akp li olarak, bunu söylemek kk da yasak mı bilmiyorum ama değil sanırım zaten her şey belli oldu da:37:

insanlar çok saçma sapan yollara sapıyorlar.aynı düşüncede birleşeceğimize böyle yaptıkları için ayrı durmak durumundayım :)

yav kardeşim adam gibi ver desteğini!

kendine yolsuzluğu yakıştırmış bide, pek hoş olmuş :) insan buna güler anca

Son düzenleme:

insan kendi ana babasını bu kadar savunamaz ya hu.. :ssz: bir kere insanız Allah nefs vermiş bize hata yaparız ama başbakanı hatasız kul olarak görüyorlar.

biraz dalmış gibi oldum ama bu söze katılmadan edemeyeceğim.:1:
kim olursa olsun siyasilerin hepsi anama babama kurban olsunlar. bu neyin kafası ya böyle? ana babayı nasıl bu kadar kolay kurban ediyorlar..

bir akp li olarak, bunu söylemek kk da yasam mı bilmiyorum ama değil sanırım zaten her şey belli oldu da:37:

insanlar çok saçma sapan yollara sapıyorlar.

yav kardeşim adam gibi ver desteğini!

kendine yolsuzluğu yakıştırmış bide, pek hoş olmuş :) insan buna güler anca

aynen maalesef öyle.
zaten adam itiraf da etmiş yani bilerek yaptıgını.

ne diyeyim Allah doğru şekilde desteklemek nasip etsin hepimize.

kanka şimdi yazıcam bana kızıcaklar belkı ama ben böyle şeyler yazanlara yıkanmış beyınlıler diyorum hanı bı kadının attığı twitlerde paylaşılmıştı kadın başbakan istesin kocamı boşarım yazmıştı onun gibiler yada bide şey vardı adam biri karımla aynı yatakta yakalasam zina yaptıgına inanmam yazan birinide okumuştum ben allah akıl fikir versin ne diyim:31:

biz kımseye inkar ettiniz demedik fikir alışverişinde bulunuyoruz:34:
pardon,bu ne samimiyet düzgün konuşcaksan konuşuruz ama görüyorumki gerek yok
sanırım toline en güzel cevap,cevap vermemektir :)
ebedi gecen sefer ikimizde ban almıştık yanlış hatırlamıyosam illede sinirli sinirlimi yazıyım sana ben anlamadım gercekten neyse siyaset konuşcam bu akşam ankara büyükşehir belediye başka adaylarını konuşmak isteyende öteki topiğe cağırabilir benı sıkıntı yok hepsıne varım:31:

biraz dalmış gibi oldum ama bu söze katılmadan edemeyeceğim.:1:
kim olursa olsun siyasilerin hepsi anama babama kurban olsunlar. bu neyin kafası ya böyle? ana babayı nasıl bu kadar kolay kurban ediyorlar..

öyle canım aynen. :97:

Yeri değil ama söylemek istiyorum. Gezi olaylarını geçtim. Ölen şehitlerimizin haberlerini bile alamıyoruz. Bu kime yarıyorsa suçu onda aramak en normal tepkidir bence. Kılıçdaroğlu'nun kaç yıl önceki davasından bize ne ? Niye bu günlerde ortaya çıkıyor ?

Back