- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- Konu Sahibi zeyzey3428
bundan bir tane edinsen acayip iş görür. o saçları gördüğünde şununla süpürürsün... ohhh temiz...
Bu ne gı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bundan bir tane edinsen acayip iş görür. o saçları gördüğünde şununla süpürürsün... ohhh temiz...
valla hiçte temizlemiyorum keyfime bakıyorum haftada 2 gün süpür birgün sil yeter mantığındayım. önce keydimi düşünüyorum hemde evde 2 tane kedi varrr.. ohh hiç düşünmem bile valla heryer kıl olsun
ahahah bende gelmesin kimse die yapıommEvine gelmek istemezdim
Bunu başarabilirsiniz arkadaşlar, benim gibi takıntı (hem de temizlik takıntısı) tedavisi görmüş bir insan bile başardıysa sizde başarabilirsiniz, önceden sürekli ev süpürük silen ben şimdi cumartesi günü kapsamlı temizlik yapıyorum hafta içi de genellikle çarşamba oluyor bu bir süpürüp, toz alıp, görünen yerleri siliyorum o kadar. Kıl tüy görünce kafamı çeviriyorum artık çünkü sırf bu yüzden kafayı yemek üzereydim. Akıllandım.
az evvel yine saçım düşmüş eğildim aldım
vallahi bende taktım canım ama yapacak bişi yok
allahtan ben edeyim çalışmıyorum şu an
ve çalışmama sebebimde bu takıtım birazda
evime ve eşime yetememek
benimde durum aynı
laminatlarım beyaza yakın
mobilyalarımda beyaz
ah ayagım ıslaksa hele
ayrıca saclarım belıme kadar bır sac dusse 5 tane kıla bedel yılan gıbı dolasıyor yerlerde
sonuc hafatda 1 kere temızlık yapıyoruz genede
daha fazlası olmuyor
Size salonda yapıyorsunuz demedim. Banyoda uğraşılır, yapılır, edilir derken bizim evimizin kuralı böyledir. Ben bunu kastettim. Daha önceleri yatak odamda saçlarımı taradığımda vs daha çok bu sıkıntıyla karşılaşıyordum ancak ben böyle bir yol buldum. Üstünüzü değişirken dökülüyorsa, eşinizin dökülüyorsa o zaman ya temizleyin ya da görmezden gelin ne diyim.
Herkese teşekkür ederim cevapları için :)Benim saçlarım dökülür o da çok değil ama her gün süpürmemi gerektirmez
Ben temizim titiz değilim ama yerler beyaz olduğundan çok batıyor insana
çok şükür eşimin kılları dökülmüyor arkadaşımda geçen diyor yumak olmuş adamın tüyleri yatak odasında
Nerden geliyo o kadar kil ya
Hmm benim dokulmuuo saclarim bizde kil yok ailecek lazerliyiz dokuluyo demekki adamlardan kil bilmiyodum pardonPazar günü duş aldın temizlendin ev temiz
e yatıyosun sabah oluyo eşin dolaşıyo evde üstünü değiştiriyo
sen geziyosun vs ooo :)
İlk zamanlar Bizdede çok olurdu. Malum erkekler kedi gibi bazı mevsimler tüğ döküyor. Eşim şimdi havlusunu alıp duşa kadinin içinde kurulanıyor bende saçımı banyoda tarıyorum. Banyoyu temizleyince saçlar yok oluyor. Birde pratik süpürge aldım. Çamaşır katlayıp ütüleyip yada fön çekince hemen o kısımı çektiriyorum biyere kaçamıyor o saçlar. En son keşfettiğim yatak altında biriken saçlar tüğlü uzun toz alma çubuklarından aldım iki üç günde bir yatağın altını onunla temizleyip makinaya çektiriyorum. Yendim sizi kıl tüğ. He birde evin içinde atlet şortla gezen erkek en büyük tehlike sıkı sıkı giydirmek gerek :)
kıl ve tüy problemini görmezden gelmek için açık renk parke ve döşemelerden vazgeçmek 1. kural