Kıl tüy

14%20copy%20-%20Kopya%20(2)-250x250.jpg

bundan bir tane edinsen acayip iş görür. o saçları gördüğünde şununla süpürürsün... ohhh temiz...

Bu ne gı :KK45:

Bunu başarabilirsiniz arkadaşlar, benim gibi takıntı (hem de temizlik takıntısı) tedavisi görmüş bir insan bile başardıysa sizde başarabilirsiniz, önceden sürekli ev süpürük silen ben şimdi cumartesi günü kapsamlı temizlik yapıyorum hafta içi de genellikle çarşamba oluyor bu bir süpürüp, toz alıp, görünen yerleri siliyorum o kadar. Kıl tüy görünce kafamı çeviriyorum artık çünkü sırf bu yüzden kafayı yemek üzereydim. Akıllandım.:KK48:
:KK48:

Korkuyorum öyle o derece olmaktan bugune kadar takmamışım artık batıyo ama önerini düşüncem :)

az evvel yine saçım düşmüş eğildim aldım
vallahi bende taktım canım ama yapacak bişi yok
allahtan ben edeyim çalışmıyorum şu an
ve çalışmama sebebimde bu takıtım birazda
evime ve eşime yetememek

İlk evlendiğimde çok tedirgindim ya olmazsa ya yetişemezsem diye ama oluyor. Yemeğin oldumu bide tembel değilsen yetişiyorsun he bir de eşin de anlayışlı olcak bi gün bana senden bu kadar düzenli olcanı beklemezdim dedi çok şaşırdım

benimde durum aynı
laminatlarım beyaza yakın
mobilyalarımda beyaz
ah ayagım ıslaksa hele
ayrıca saclarım belıme kadar bır sac dusse 5 tane kıla bedel yılan gıbı dolasıyor yerlerde

sonuc hafatda 1 kere temızlık yapıyoruz genede
daha fazlası olmuyor

Olmadı olmicak bi büyük bi küçük süpürge haftada :) herkese kolay gelsin

Size salonda yapıyorsunuz demedim. Banyoda uğraşılır, yapılır, edilir derken bizim evimizin kuralı böyledir. Ben bunu kastettim. Daha önceleri yatak odamda saçlarımı taradığımda vs daha çok bu sıkıntıyla karşılaşıyordum ancak ben böyle bir yol buldum. Üstünüzü değişirken dökülüyorsa, eşinizin dökülüyorsa o zaman ya temizleyin ya da görmezden gelin ne diyim.

Eminim herkes duştan sonra banyosu müsaitse banyoda yapıyordur bütün işlerini fakat bunun dışındaki zamanlarda malesef durum bu dertleşmek için yazdım cevap için teşetkkür ederim

Benim saçlarım dökülür o da çok değil ama her gün süpürmemi gerektirmez

Ben temizim titiz değilim ama yerler beyaz olduğundan çok batıyor insana
çok şükür eşimin kılları dökülmüyor arkadaşımda geçen diyor yumak olmuş adamın tüyleri yatak odasında :KK48:
Herkese teşekkür ederim cevapları için :)

İlk zamanlar Bizdede çok olurdu. Malum erkekler kedi gibi bazı mevsimler tüğ döküyor. Eşim şimdi havlusunu alıp duşa kadinin içinde kurulanıyor bende saçımı banyoda tarıyorum. Banyoyu temizleyince saçlar yok oluyor. Birde pratik süpürge aldım. Çamaşır katlayıp ütüleyip yada fön çekince hemen o kısımı çektiriyorum biyere kaçamıyor o saçlar. En son keşfettiğim yatak altında biriken saçlar tüğlü uzun toz alma çubuklarından aldım iki üç günde bir yatağın altını onunla temizleyip makinaya çektiriyorum. Yendim sizi kıl tüğ. He birde evin içinde atlet şortla gezen erkek en büyük tehlike sıkı sıkı giydirmek gerek :)

Nasılll muzdaribim o konudan kızlarr :))
sacımı acmıyorum evde dökülmesin diye annem ne kadar söylenirdi bıktım saclardan kıllardan niye aman ne olacak derdim şimdi çok iyi anladım valla:)
benım şacımdan çok eşimin kılları var yerlerde deliriciğimmm :rolleyes:

Bu arada iki çözüm daha var birincisi derin temizlemesi olan makinalar marka vermek yasak dildir umarım İhlas olan varya. Halı için derin temizlemesi olan haftada bir onunla diğer küçükler için pratik dik süpürge. Birde kurutma makinası . Çünkü çamaşırlar kurduktan sonra hazneden çıkan kıl tüğü görünce şok olmultum:KK57:

İlk zamanlar Bizdede çok olurdu. Malum erkekler kedi gibi bazı mevsimler tüğ döküyor. Eşim şimdi havlusunu alıp duşa kadinin içinde kurulanıyor bende saçımı banyoda tarıyorum. Banyoyu temizleyince saçlar yok oluyor. Birde pratik süpürge aldım. Çamaşır katlayıp ütüleyip yada fön çekince hemen o kısımı çektiriyorum biyere kaçamıyor o saçlar. En son keşfettiğim yatak altında biriken saçlar tüğlü uzun toz alma çubuklarından aldım iki üç günde bir yatağın altını onunla temizleyip makinaya çektiriyorum. Yendim sizi kıl tüğ. He birde evin içinde atlet şortla gezen erkek en büyük tehlike sıkı sıkı giydirmek gerek :)

Son cümlene çok güldüm ya :)
Bende kendimce bulcam bi çözüm

X