- 1 Şubat 2015
- 57
- 28
- 23
- 30
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Senin sorununda yukarıda ki arkadaşımızın ki gibiyse seninkilerde batık değil. Bütün bunlar cildin hassas olmasından ötürü oluyor canım. Sende peeling yapmayı dene, eğer işe yaramazsa krem karışımını kullanırsın...
Aaaa ben hiç böyle düşünmemiştim açıkçası. :) Ama dediğini deneyeceğim.Mecbur almak zorundayım bacaklarım kıllı mı gezeyim :) İpek keseyi peki nerede bulabilirim çok şey sordum sana kusura bakma valla. Para biriktirip lazere mi gitsem diyorum ona da annem izin vermiyor doğal yollardan araştır bir şey yap diyor. Ona da katılıyorum aslında ama ne yapayım çaresizim valla etek elbise giyemiyorum sırf bu yüzden.
Canim tuyleri almaktan vazgec diyorsunda lazer epilasyona gidiyorum iste. Deniz tuzunun yaninda limonda duymustum onuda deneyeyim mi sEnce bu deniz tuzunuda banyoda liflendikten sonra mi uygulayayim ?
Genel de lazer bu sorunu çözmüş ama araştırmakta yarar var. İsterden forumda ki lazer başlığına uğrayıp batıklar hakkında sor, yine en doğru cevap tecrübeli arkadaşlardan gelir...
İpek keseyi watsons, gratis, parfümeri ve aktarlarda bulabilrsin canım.
Yani limon olayını epilasyondan sonra deneme, ben şahsen o garip acıya dayanamadım
Deniz tuzunun nasıl uygulanacağını anlatmıştım aslında, çok yoğun kıvamlı bir duş jeli edin, alabildiğine ince deniz tuzu ekle, duşta saçlarını yıka, normal rutinini yap ve deniz tuzunu komple vucuduna uygula, hatta üzerinden bastırmadan kese ile de geçebilirsin. Fazla bastırma yalnız, aksi halde kızarırsın...Bunu rutin haline getirdiğinde zaten o gözeneklerin açılmaya başladığını fark edeceksin.
Başlangıçta haftada 2 ile başla, sonra sayısını azaltırsın.
Lazer sonrası bepanthol krem kullanmak her daim iyidir...
Rica ederim, gelişmeleri bekliyoruz...Çok teşekkür ederim canım. :))
Bu durumda olan arkadaslar varsa eger ve cozum buldularsa paylasirlarsa cok sevinirim:)
Tüy dökücü cildimde yara yapıyor, kullanamıyorum aşırı hassas ve alerjik bir cildim var
bu arkadaşın cildi keratosis pilaris denen şey değil mi kılıç ?
Kılıç kremi karıştırdım ama ertesi gün kremin içi topak topak olmuş acaba kremler reaksiyon mu verdi sizinde böyle olmuş muydu kremi böyle olan var mı ?
illet bişi şu tüyler olsa dert çıksa dert çıkamasa dert :)Yok canım, arkadaşımızın durumu tamamen epilasyona bağlı. Keratosis pilaris vucudun hemen hemen heryerinde olabiliyor ve epilasyon şartı aranmıyor.
Kürdan ile iyice karıştır canım...
Aynı fikirdeyim, başımızın belası bu tüyler.illet bişi şu tüyler olsa dert çıksa dert çıkamasa dert :)
bide sarısıda dert siyahı daAynı fikirdeyim, başımızın belası bu tüyler.
Tüyleri aldıktan 3-5 gün sonra kese yap, seninki batık değil.Merhaba, benimde kollarımda bu şekil lekeler var küçük küçük leke mi denir bilmiyorum ama ağda yaptıktan yada epilasyon aleti ile aldıktan sonra hep böyle görünüyor. Bunlar batık mı oluyor? Resimde çok fazla belli olmayadabilir ama belki anlarsınız. Siz yazdığınız karışım fayda sağlar mı? Şimdiden teşekkürler.
Peki keseyi kuru kuru mu yapayim yoksa dustayken mi ya da dustan ciktiktan sonra cildim nemliyken mi?Tüyleri aldıktan 3-5 gün sonra kese yap, seninki batık değil.
Duşta normalde nasıl keseleniyorsan o şekilde yap.Duştan sonrada nemlendirici sür.Peki keseyi kuru kuru mu yapayim yoksa dustayken mi ya da dustan ciktiktan sonra cildim nemliyken mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?