sırf merak ettiğim soruyu sorabilmek için sana bu siteye üye oldum :)) artık tamamen ümidimi kesmişken şu batıklarımdan bu yazı çıktı karşıma. canım benim batıklar ne yazikki ve çok tuhaftır ki kollarımda
aynı tavuk derisi gibi kollarım kırmızı noktalar var ve onları sıktığımda içinden beyaz iltihap gibi kıllar çıkıyor sonra tabi iz kalıyor sıkmadanda yapamıyorum
küçüklüğümden beri gitmediğim doktor kalmadı hepsi genetik dedi. en son gittiğim doktor ise differin ve ürederm lip %10 verdi. merak ettiğim ise şu lazer epilasyona gidiyorum tüm vucut daha henüz bitmiş değil 2 seansım var ama sırf belki kollarıma çözüm olur diye yaptırdım lazeri ama işe yaramada tam tersi daha kötü oldu ya
ben bu uygulamayı yapabilir miyim lazer işlemim devam ederken ? nolur bana olur de işine yarar bu uygulama de artık yazın kısa kollu giymekten çekinmeyeyim ya
( ve bu sorun benim sırt bölgemdede var oraya da uygulayabilir miyim ? umarım cevap verirsin ya ve bi merak ettiğim şey daha tamamen kurtuldun mu artık batıklarından ? :)