- 13 Şubat 2009
- 1.281
- 1.962
- Konu Sahibi KilicBaligi
C
Ayni problem bendede var asiri calistigim icin doktora gidemiyorum ne yazikki yetisemiyorum çünkü mesai saatine Lazere basliycam bende ama benim bacaklarim les gibi ya ozellikle altlar. Yani agdaylada tuy dokucuylede jiletlede aldim nefret ediyorum artik heryeri leke sivilce erkek bacagi gibi hep uzun etek giyiyorum mecburen bacagim acilacak diye hareket edemiyorum resmen yazlari. Sana ne krem berdi canim doktor benim bacaklarimda cok kötü cunku komple iz ve batik sana zahmet yazsan ismini kremin @zerzeri Bende ona göre doktora derim boyle boyle ayni problemli bi arkadasim bunu kullanmis diyeGeçen sene mayıs ayında batıklardan asla kurtulamadığımı yazmıştım hemen hemen bir sene geçti üzerinden ve sevinçle güncelliyorum Kurtuldum :) Sonunda kalkıp doktora gittim ve kıl kökü iltihabına benzer bir sorunum olduğunu öğrendim 1 aylık tedavi verildi lazer epilasyona devam ettim. Kıllar köklerinden ayrılınca gözenekler iltihaplanıp batıklara ve yaralara dönüyormuş. Lazer epilasyona gittiğiniz halde değişim farketmiyorsanız mutlaka bir doktora görünün çünkü benim için asıl değişim krem tedavisinden sonra 1 aylık bir süreçte oldukça hızlı oldu. Şükürler olsun ki artık bacaklarım pürüzsüz. Üzülmeyin umutsuzluğa kapılmayın gerçekten benim bile bacaklarım düzeldiyse her bacak düzelir.