Kıl dönmeleri ve batıklara çözüm buldum...

canim ben yurtdisinda yasiyorum. O kullandigin dove kremi kac ml? Ve ben o yazdigin kremleri ablama aldirdim fakat o vitamin ampüllerini bulamamis. Ne tavsiye edersin?

Krem tarifi
Herhangi bir vucut kremi ben dove kullanıyorum daha katı

canim ben yurtdisinda yasadigim icin ml olarak söyleye bilir misin? yani ml olarak söylesen daha iyi olur

10 damla buğday yağı bütün bunları verdiğim oranda birbirine karıştırın...

canim evdeki bugday yaginin tarihi gecmis.Fakat bende gül-lavanta karisimi ve greyfrut-nar karisimi vücüt yaglari var. Onlari kullansam olur mu?

ısteyen ek olarak
B vitamini bemix iğne
E vitamini evigen iğne
K vitamini Libavit iğne
C vitamini Epargriseovit alarak karışıma ekleyebilir ama maaliyeti arttırıyor o yüzden teklif var ısrar yok :)

bunlar olmadan bu karisimin faydasini görür müyüm? bende hem batik, hem leke hem de izler var. bende sadece vitamin e kapsülleri var. kesip yüzüme sürüyorum. ondan eklesem olur mu?

Konuyu gördüğüm o kadar iyi oldu ki hemen yarın başlıyorum uygulamaya.Yalnız sevgili kılıçbalığı sayfaların hepsini okuyamadım herhangi bir peeling demişsiniz bu yüz peelinglerinden de olur değil mi?Yoksa vücud için mi olmalı?Bir de ,Expigment %4 Expigment 4 değil mi?&#37 kafamı karıştırdı da.Bazen aynı ürünlerin çeşitleri oluyor o yüzden sordum.Paylaşım için çok teşekkürler.

Kızlar,uygulayanlar bize cevap yazabilir mi? Krem ne kadar olmalı?Yarın ürünleri alıp kullanmaya başlamak istiyorum.Teşekkürler.

aynı sorun bendede var

paylaşım için teşekkürler

ilk fırsatta malzemelerimi alıp deneyeceğim inş.bende faydasını görürüm

ilk fırsatta alacağım o kadar çok şey var ki aktar ve eczaneden

bir ayda kurtulmak rüya gibi inş olur sonuçlarını yazarım

Merhaba :))

Uzun bir araştırmadan sonra senin bu çözümünü buldum.. Evet 2009 yılında bu bilgiyi paylaşmıştın... Hala uyguluyor musun??? Bunun haricinde dove kremi kullandığını söyledin ama karışıma nekadar dove kremi kullanılacağını yazmamissin bana yardımcı olursan cooooooooook sevinirim

Sevgiler

Kilicbaligi neredeeeeeesiiiiiinnnnn ((( cevabını bekliyooooruuummmm

Kızlar,önceki sayfalarda kılıçbalığı ölçüyü büyük dove alırsanız yarısı kadarını,eğer küçük boy alırsanız tam geleceği gibi yazmış.(Ya da her hangi bir krem)Ben de sordum ama kılıçbalığı yok hala gelmemiş.Ben de elimdeki kremi kullandım büyük boydu hemen hemen yarıya inmişti belki biraz daha az.Öyle yapın siz de.

teşekkürler. o yazdığı gözümden kaçmış demekki. sen faydasını gördün mü

yaa bütün bu kremlerin içine ayrıca normal krem dove.gibi karıştırmak şartmı karıştırmasak sorun olurmu.ben bütün karışımları karıştırıp kullanıyorum benim bacaklarımda kaşıntı çok oluyor ve bacaklarımda geniş alanlı lekelenmeler oldu.neden peki böyle bişey oldu

teşekkürler. o yazdığı gözümden kaçmış demekki. sen faydasını gördün mü

Selam cnm :)

Peki büyük dove kaç ml.'lik? Bende 150ml'lik var .... Acaba bu küçük boy olarak mı geçiyor ???? Oooofffff yaaaaa (( aslında bende daha çok açık yaralar var (( bir türlü kendimi tutamayıp sürekli gurcaliyorum acaba açık yaralara ne iyi geliyordur (( lütfen şuna bir çözüm bulalım (((

Neden hiç kimse soruma cevap yazmıyor ((( dove kremi nekadar koyulmalı karışıma ????????

Bilsem inan ki cevap verirdim. Senin için internetten araştırdım.
Dove Body Silk Kremin 4 boyu var. (50 ml, 75 ml, 150 ml, 300 ml) Bu durumda senin elindeki ne büyük ne de küçük!

Bilsem inan ki cevap verirdim. Senin için internetten araştırdım.
Dove Body Silk Kremin 4 boyu var. (50 ml, 75 ml, 150 ml, 300 ml) Bu durumda senin elindeki ne büyük ne de küçük!

Teşekkür ederim Cnm .... Sen bu uygulamayı hiç denedin mi??? Özellikle bikini bölgem yara bere içinde (((( ayrıca iki hafta önce hayatımda ilk kez ağda yaptırdım şimdiye kadar hep jillet yapardım... Bikini bölgem değil de daha iç kısım ( bayanların en hassas bölgesi )'de tüyler çıkmaya başladı... Elbette çıkacak ancak inanılmaz bir şekilde kızarmış (((( ooooffff yaaaaaaa ((( hiç bir çözüm bulamıyorum (((((

Selam :)

Uygulama nasıl gidiyor??? Var mı bir gelişme ???? Umarım faydasını görebildin :)

Merhaba ben bir cvp veriyim bir kaç hafta geçmeden gelişme olup olmadığınız anlayamazsıız bekleyin bence, birde her cilt tipinde aynı sonuç vermez deneyin bence beklemek yerine:)
Ben hazırladığım karışımı bitirdim baya önce ama ben sonuç alamadım, ama geçmiş sayfaları karıştırırsanız sonuç alan vardı. Deneyin belki sizde işe yarar

Son düzenleme:

Hayır denemedim. Denemiş olsaydım zaten kendi kulladığım dove miktarını yazardım. :)

Bende de batıklar var ve batıklarla oynamam nedeniyle lekeler var. Neyse ki çok fazla değil. O yüzden denemedim. Geçmiş mesajlarda uygulamadan memnun olanlar var. Denemeden bilemezsin. Sana kolay gelsin. Umarım kurtulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…