-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Krem tarifi
Herhangi bir vucut kremi ben dove kullanıyorum daha katı
10 damla buğday yağı bütün bunları verdiğim oranda birbirine karıştırın...
ısteyen ek olarak
B vitamini bemix iğne
E vitamini evigen iğne
K vitamini Libavit iğne
C vitamini Epargriseovit alarak karışıma ekleyebilir ama maaliyeti arttırıyor o yüzden teklif var ısrar yok :)
Lütfen kese,ponza taşı, duş eldiveni denedim geçti tarzı paylaşımlarınızı burada yapmayın çünkü zaten hepimiz bu yollardan daha evvel geçtik ama sonuç alamadık!!!
Çoğu hanımın sorunu kıl dönmeleri,batıklar ciltte oluşan lekeler ve epilasyondan sonra ortaya çıkan siyah kıl kökleri...Yıllarca aynı sorunlarla bende uğraştım fakat ne jilet,ne ağda ne sir bunlardan kurtulmamı sağlamadı yıllarca tavuk gerisi gibi bir görünümle dolaştım ve etek giyerken bile çok zorlandım ne yazıkki ...sonunda yaptığım araştırmalarla kendimce bir çıkış yolu buldum...
1- Haftada en az 1 kere deniz tuzu ile herhangi bir peeling karıştırılarak bacaklar sertçe ovulacak, işi abartıp ek olarak kese kullanabilirsiniz,acıtmanızın mahsuru yok işiniz bitince bacaklarınız pırıl pırıl olacak
2- Gündüz kullanım için bol nemlendiricili krem kullanmak gerek
3- Epilasyon aletlerinden uzak durulacak ve sir yada normal ağda kullanılacak
4-Her epilasyondan 1 gün evvel muhakkak peeling yapılacak
5-Epilasyon sonrası cildi siler silmez önce limon suyu sürülecek, kuruduktan sonra yeniden yıkayıp Kerasal Fort krem süreceksiniz(2 gece)
6- Geceleri yatmadan bir kaç saat evvel altta tarifini verdiğim kremi temizlenmiş bacaklarınıza az miktarda sürüp yedirmelisiniz bu hem tedavi edici hemde besleyici bir kremdir...
Krem tarifi
Medicasol Merhem 1 tüp (bepanthen denemeyin tüyleri besliyor)
Differin Jel 1 tüp
Expigment %4 yarım tüp
Kerasal Forte yarım tüp (evde varsa fucidinde olur ama ben kerasal tavsiye ederim)
ısteyen ek olarak
B vitamini bemix iğne
E vitamini evigen iğne
K vitamini Libavit iğne
C vitamini Epargriseovit alarak karışıma ekleyebilir ama maaliyeti arttırıyor o yüzden teklif var ısrar yok :)
bu karışımı yapın ve her gece sürün...
7- Bacaklarında batıklara bağlı delikler oluşmuşsa 6 maddeden sonra kulak çubuğu yardımı ile tretin sürün...
Ben bütün bunları yaparak 1 ay içinde bütün leke,batık, delik vslerden kurtuldum şimdi çok mutluyum şu anda kapatıcıları sadece bacaklarımı bronzlaştırmak için kullanıyorum hepsi bu :)
Dip not: Bacaklarınız normale döndükten sonra yalnızca ilk 5 maddeyi uygulayın ve gecede bol bol nemlendirici sürün...Haydi bakalım umarım hepiniz benim gibi kurtulursunuz bu dertten...:1hug:
Kızlar, lütfen özel mesajla değil, konu başlığında sorun sorularınız ki bizimle aynı durumda olan herkesi bilgilendirebileyim...
Merhaba :))
Uzun bir araştırmadan sonra senin bu çözümünü buldum.. Evet 2009 yılında bu bilgiyi paylaşmıştın... Hala uyguluyor musun??? Bunun haricinde dove kremi kullandığını söyledin ama karışıma nekadar dove kremi kullanılacağını yazmamissinbana yardımcı olursan cooooooooook sevinirim
Sevgiler
Kızlar,önceki sayfalarda kılıçbalığı ölçüyü büyük dove alırsanız yarısı kadarını,eğer küçük boy alırsanız tam geleceği gibi yazmış.(Ya da her hangi bir krem)Ben de sordum ama kılıçbalığı yok hala gelmemiş.Ben de elimdeki kremi kullandım büyük boydu hemen hemen yarıya inmişti belki biraz daha az.Öyle yapın siz de.
teşekkürler. o yazdığı gözümden kaçmış demekki. sen faydasını gördün mü
yaa bütün bu kremlerin içine ayrıca normal krem dove.gibi karıştırmak şartmı karıştırmasak sorun olurmu.ben bütün karışımları karıştırıp kullanıyorum benim bacaklarımda kaşıntı çok oluyor ve bacaklarımda geniş alanlı lekelenmeler oldu.neden peki böyle bişey olduLütfen kese,ponza taşı, duş eldiveni denedim geçti tarzı paylaşımlarınızı burada yapmayın çünkü zaten hepimiz bu yollardan daha evvel geçtik ama sonuç alamadık!!!
Çoğu hanımın sorunu kıl dönmeleri,batıklar ciltte oluşan lekeler ve epilasyondan sonra ortaya çıkan siyah kıl kökleri...Yıllarca aynı sorunlarla bende uğraştım fakat ne jilet,ne ağda ne sir bunlardan kurtulmamı sağlamadı yıllarca tavuk gerisi gibi bir görünümle dolaştım ve etek giyerken bile çok zorlandım ne yazıkki ...sonunda yaptığım araştırmalarla kendimce bir çıkış yolu buldum...
1- Haftada en az 1 kere deniz tuzu ile herhangi bir peeling karıştırılarak bacaklar sertçe ovulacak, işi abartıp ek olarak kese kullanabilirsiniz,acıtmanızın mahsuru yok işiniz bitince bacaklarınız pırıl pırıl olacak
2- Gündüz kullanım için bol nemlendiricili krem kullanmak gerek
3- Epilasyon aletlerinden uzak durulacak ve sir yada normal ağda kullanılacak
4-Her epilasyondan 1 gün evvel muhakkak peeling yapılacak
5-Epilasyon sonrası cildi siler silmez önce limon suyu sürülecek, kuruduktan sonra yeniden yıkayıp Kerasal Fort krem süreceksiniz(2 gece)
6- Geceleri yatmadan bir kaç saat evvel altta tarifini verdiğim kremi temizlenmiş bacaklarınıza az miktarda sürüp yedirmelisiniz bu hem tedavi edici hemde besleyici bir kremdir...
Krem tarifi
Medicasol Merhem 1 tüp (bepanthen denemeyin tüyleri besliyor)
Differin Jel 1 tüp
Expigment %4 yarım tüp
Kerasal Forte yarım tüp (evde varsa fucidinde olur ama ben kerasal tavsiye ederim)
ısteyen ek olarak
B vitamini bemix iğne
E vitamini evigen iğne
K vitamini Libavit iğne
bu karışımı yapın ve her gece sürün...
7- Bacaklarında batıklara bağlı delikler oluşmuşsa 6 maddeden sonra kulak çubuğu yardımı ile tretin sürün...
Ben bütün bunları yaparak 1 ay içinde bütün leke,batık, delik vslerden kurtuldum şimdi çok mutluyum şu anda kapatıcıları sadece bacaklarımı bronzlaştırmak için kullanıyorum hepsi bu :)
Dip not: Bacaklarınız normale döndükten sonra yalnızca ilk 5 maddeyi uygulayın ve gecede bol bol nemlendirici sürün...Haydi bakalım umarım hepiniz benim gibi kurtulursunuz bu dertten...:1hug:
Kızlar, lütfen özel mesajla değil, konu başlığında sorun sorularınız ki bizimle aynı durumda olan herkesi bilgilendirebileyim...
teşekkürler. o yazdığı gözümden kaçmış demekki. sen faydasını gördün mü
Selam cnm :)
Peki büyük dove kaç ml.'lik? Bende 150ml'lik var .... Acaba bu küçük boy olarak mı geçiyor ???? Oooofffff yaaaaa(( aslında bende daha çok açık yaralar var (( bir türlü kendimi tutamayıp sürekli gurcaliyorum acaba açık yaralara ne iyi geliyordur (( lütfen şuna bir çözüm bulalım (((
Neden hiç kimse soruma cevap yazmıyor((( dove kremi nekadar koyulmalı karışıma ????????
Bilsem inan ki cevap verirdim.Senin için internetten araştırdım.
Dove Body Silk Kremin 4 boyu var. (50 ml, 75 ml, 150 ml, 300 ml) Bu durumda senin elindeki ne büyük ne de küçük!
Rica ederim.Canım ben de yeni başladım.Henüz 2 gün oldu ama çok umutluyum.İnşallah faydasını görücez:)
Selam :)
Uygulama nasıl gidiyor??? Var mı bir gelişme ???? Umarım faydasını görebildin :)
Teşekkür ederim Cnm .... Sen bu uygulamayı hiç denedin mi??? Özellikle bikini bölgem yara bere içinde(((( ayrıca iki hafta önce hayatımda ilk kez ağda yaptırdım şimdiye kadar hep jillet yapardım... Bikini bölgem değil de daha iç kısım ( bayanların en hassas bölgesi )'de tüyler çıkmaya başladı... Elbette çıkacak ancak inanılmaz bir şekilde kızarmış (((( ooooffff yaaaaaaa ((( hiç bir çözüm bulamıyorum (((((