- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.634
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
Süpersin tatlım çok teşekkürler paylaştığın için...a.s.
Yalnız benim batıklar feci durumda en büyük hobim oldu onları sıkmak:a015: Ne keseler denedim kremler falan bir işe yaramadı. Hiç geçmeyecek gibi. Senin batıklar ne durumdaydı ben de kurtulabilir miyim sence?:gitme:
Rica ederim canım...Özellikle karınca yumurtası yağını kullandıktan sonra yolunmuş tavuk gibiydi...Bir sürü çukur, mor ile kahverengi lekeler, kızarıklıklar!!! Tam bir kabustu yani, bende aynı şekilde bir sür şey kullandım mesela işe yaramaz peelingler ama tüyler kendini dışarı atana kadar cilt yeniden tıkanıyordu yani o peelingler cildi yeterince soyacak kadar sert değildi...Haliyle bütün batıkları sıkıyordum ve sürekli leke oluyordu ama bu şekilde kurtuldum sonunda...Bu bahsettiklerimi düzenli olarak uygularsan geçecektir canım benim...
Umutlandım vallahi... Her şeyden ümidimi kestiğim için düzenli yaptığım bir şey yoktu ama bunu dediğin gibi uygulayacağım en kısa zamnada.
Verdiğin merhem isimleri ilaç sanırım eczaneden alacağım. Tahminen ne kadar tutar canım tüm hepsi?
kızlar gecenlerde bi arkadas başka bir topicte solemişti denedim super sonuc aldım gerci cok fazla yoktu bende ama yapmak gerekirmiş genede ...
ponza tası kızlar banyodan sonra en son cıkmaya yakın ponza tasıyla bacaklara surun hafif bastırarak ben biraz cok bastırmısım zemuszemus ama olsun işe yarıyor :)
ay canım umutlandım bende çok.öyle aşırı değil ama ağda falan yaptım mı kıazrıyor lekeler ve kıl kökleri hep kara.ben sadece doğal olan tedavini uygulamak istiyorum deniz tuzu nemlendirici krem ve limon
Evet canım eczaneden alacaksın
Kerasal forte 6,62
Medicasol 8,72
Differin 9,77
Expigment 6,81 fiyatları bunlar ...
Canım bu ponza taşı konusu zaten başka başlıklarda tartışılıyor, benim ki daha medical bir tedavi o yüzden lütfen ponza taşı lafı burada geçmesin...Burayıda ponza taşı topicine çevirmeyelim...a.s.
Evet canım eczaneden alacaksın
Kerasal forte 6,62
Medicasol 8,72
Differin 9,77
Expigment 6,81 fiyatları bunlar ...
düzenli kullanacağım ponza taşı ve kabak lifiyle kesede yapıyorum ben
Canım bir de bu ilaçlardan doktora yazdırabilir miyim?
Ssk karşılıyorsa o şekilde alırım.
Canım expigmenti doktor yazıyor galiba differinide yazıyor ama medciassol yerine bepanthene yazıyor diye biliyorum ama bepanthene olmaz daha evvel dediğim gibi tüyleri besliyor afiyetle :) Sen dene canım yazabileceğini yazsın, nerden baksan kardır...
Anladım tatlım çok teşekkürler...
Gelişmeleri aktaracağım.
Biraz evvel yine peeling yaptım, bacaklarım kıpkırmızı oldu :) Ama çoook mutluyum :)
Ben de etek giymek istiyorumm...mafoldumben:a015:senağlama
Giyeceksin kuzucuğum :)ve hepimiz kutlayacağız :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?