Kıl dönmeleri ve batıklara çözüm buldum...

Selam :)

Uygulama nasıl gidiyor??? Var mı bir gelişme ???? Umarım faydasını görebildin :)

Slm,canım daha 4-5 gün oldu,bu kadar kısa sürede zaten bi sonuç alınmaz ben de yok,ama çok umutluyum,benim de bikini bölgem fena durumda. Bir de bende 300 ml bi krem vardı onun yarısını (belki birazcık daha az) kullandım.Nasıl oldu fazla mı eksik mi hiç bilmiyorum ama kullanıyorum işte.Bakalım zamanla görücez gelişmeleri.Yalnız kızlar uygulayanlar gündüleri de nemlendirici sürüyoruz ya,onu sürmeden önce de bacaklarımızı yıkamalı mıyız acaba?Yani gündüz yıka nemlendir gece yıka krem karışımı uygula mı?Yoksa gündüz nemlendir gece yıka krem karışımını uygula mı? pixim sen nasıl yapmıştın?

tatlım msj kutun dolmuş:))
yıkayıp kullanmıştım ben bu arada:)

tatlım msj kutun dolmuş:))
yıkayıp kullanmıştım ben bu arada:)

hadi ya tamam canım sağol hemen bakıyorum.Ben de ilk 3 gün öyle yaptım 1 gün yıkamadım bugün yine yıkadım.Öyle de zor oluyor ya hele kışın:) neyse katlanıcaz artık:)

Bu batık kıllar, kahverengi lekeler kabusum ya. Bacaklarımı alıyorum hiçbir şey değişmiyo. O lekeler ve batıklar yüzünden hiç alınmamış gibi duruyo. Sevgilimden çekiniyorum, evde bile kısa şeyler giymiyorum bu yüzden. Bacaklarımı açıkta bırakacak şeyler giymek istediğimde ince çorap giymek zorunda kalıyorum ve bu durumdan nefret ediyorum. Çorap yazın hem terletiyo hem de kötü duruyo. Bu yöntemi mutlaka deniycem. Pazartesi günü gidip malzemeleri alıcam, hemen uygulamaya başlıycam. Umarım işe yarar. Bu sorundan kurtulursam ettiğim dualar sayesinde konu sahibi öbür boyu mutlu mesut yaşar heralde. Gelişmelerden haberdar ederim kızlar.

Son düzenleme:
Merhaba bende de aynı dert var benn doktora gittim ağda sende alerji yapıyor bakteri üretiyon dedi bende artık ağda kullanmıyorum. ama batıklarım çok fena bu tedaviyi bende uygulayabilirmiyim. cevap verirseniz sevinirim.lazer epilasyon yaptır dedi ama çok pahalı şuan yaptırmam mümkün değil. cevap bekliyorum.iyi günler.

Ağdadan önce alkolle sil, ağdadan sonra antibiyotikli pomat kullanırsan bakteri üremez canım sen yine sir ağdaya devam et... Kullanabilirsin ayrıca...

Kızlar bu arada vizelerim var, foruma sık giremiyorum haftaya aranızdayım kusura bakmayın...

kılıçbalığı merhaba :) bugün eczaneden ürünleri alıp ben de başlamayı planlıyorum. b,c,e,k vitamin ampüllerinden de ekleyeceğim de sanırım bunlar 5li olarak satılıyorlar. bu karışımın içine her birinden birer ampül mü eklemek gerek yoksa paketin içindeki kadar mı? bir de gündüz kullanmak için yoğun nemlendirme özelliği olan bir krem önerebilir misin?

Benim bacaklar da inanılmaz derecede leke var bacaklar beyaz lekeler kahverengi yıllardır gitmiyo. Küçükken su çiçeği olmuştum onlar bile cok kötü duruyor üstelik su çiçeğinden kalma bir sürü çukur var yani öyle sayamam kac tane var diye. Bu formül acaba bundada ise yarar mi bende yapayım doktorlar ne verdi ise yaramadi. Her ağdadan sonra gözeneklerm kabuk bağlıyor kıpkırmızı oluyor cok yanıyor ve kaşınıyor hele kıllar çıkmaya yakın zaten ağda dan hemen sonra kıllar çıkmaya başlıyor şu veet reklamlarında bahsedilen 4 hafta pürüzsüzlugü yaşamak bana da nasip olacak mi

Kremi sürer sürmez kizardi ??? Ve yaralar daha da bir ortaya çıktı gibi (((( bu normal mi????

1- Haftada en az 1 kere deniz tuzu ile herhangi bir peeling karıştırılarak bacaklar sertçe ovulacak, işi abartıp ek olarak kese kullanabilirsiniz,acıtmanızın mahsuru yok işiniz bitince bacaklarınız pırıl pırıl olacak

2- Gündüz kullanım için bol nemlendiricili krem kullanmak gerek

3- Epilasyon aletlerinden uzak durulacak ve sir yada normal ağda kullanılacak

4-Her epilasyondan 1 gün evvel muhakkak peeling yapılacak

5-Epilasyon sonrası cildi siler silmez önce limon suyu sürülecek, kuruduktan sonra yeniden yıkayıp Kerasal Fort krem süreceksiniz(2 gece)

6- Geceleri yatmadan bir kaç saat evvel altta tarifini verdiğim kremi temizlenmiş bacaklarınıza az miktarda sürüp yedirmelisiniz bu hem tedavi edici hemde besleyici bir kremdir...

Krem tarifi
Herhangi bir vucut kremi ben dove kullanıyorum daha katı
Medicasol Merhem 1 tüp (bepanthen denemeyin tüyleri besliyor)
Differin Jel 1 tüp
Expigment %4 yarım tüp
Kerasal Forte yarım tüp (evde varsa fucidinde olur ama ben kerasal tavsiye ederim)
10 damla buğday yağı bütün bunları verdiğim oranda birbirine karıştırın...

ısteyen ek olarak
B vitamini bemix iğne
E vitamini evigen iğne
K vitamini Libavit iğne
C vitamini Epargriseovit alarak karışıma ekleyebilir ama maaliyeti arttırıyor o yüzden teklif var ısrar yok :)

bu karışımı yapın ve her gece sürün...
7- Bacaklarında batıklara bağlı delikler oluşmuşsa 6 maddeden sonra kulak çubuğu yardımı ile tretin sürün...

Ben bütün bunları yaparak 1 ay içinde bütün leke,batık, delik vslerden kurtuldum şimdi çok mutluyum şu anda kapatıcıları sadece bacaklarımı bronzlaştırmak için kullanıyorum hepsi bu :)

Dip not: Bacaklarınız normale döndükten sonra yalnızca ilk 5 maddeyi uygulayın ve gecede bol bol nemlendirici sürün...Haydi bakalım umarım hepiniz benim gibi kurtulursunuz bu dertten...:1hug:

Kızlar, lütfen özel mesajla değil, konu başlığında sorun sorularınız ki bizimle aynı durumda olan herkesi bilgilendirebileyim...[/QUOTE]

Kızarması normal...

[/QUOTE]

Tek ampul ekleyeceksin... Nemlendirmek için excipial lipo kullan...

Su çiçeği izleri çok derin ancak kimyasal peeling ile geçirebilirsin bu karışım işe yaramaz maalesef... Diğer problemler kahverengi lekeler için işe yarayacaktır, birde anladığım kadarı ile tüylerin açık renk ve ince bu yüzden kökten alınamıyor, kopuyor...Koptuğu içinde ağdadan hemen sonra uzamaya başlıyorlar... Aynı sorun bendede var, benim sir ağda durumu maksimum 10 gün diyeyim sen anla...Çok sinir ama çaresi yok...

tatlım araya giricem ama su çiçeği izleri kimyasal peelingle de gitmiyor. Benim yüzümde var 4 tane gitmediğim doktor kalmadı lazerle bile tam olarak kaybolmayacaklarını söylediler. Hatta bir doktor ameliyatla o bölgeyi keseceğini ama yine ince çizgi halinde iz kalacağını söyledi yani onlardan kurtuluş yok malesef

Son düzenleme:

Kuzum derinliğine bağlı, benim bacağımdaki hafifti ben geçirdim ama yüzüme denemedim bile çünkü 30 kat soysan bana mısın demezdi...

Bu arada kızlar dahada kesin bir çözüm üzernde çalıştığımı söylemiştim, laktik asit yine lekeleri batıkları gayet iyi temizliyor test edildi onaylandı tarafımdan... Nerden bulacağız demeyin ya kimya şirketlerinden bulacaksınız(kimyasal olanı değil cilt için kullanılanı)ya da GG den bakacaksınız... Hem yüz içinde kullanırsınız, çiliniz güneş lekeniz sivilce iziniz varsa tavsiye ederim...

Bacaklara uygulamaya gelince...

Kulak çubuğu yardımı ile her gün batıkların üzerine sürebilirsiniz hatta zaten deniz tuzu ile peeling yapmanızı tavsiye etmiştim aldığınız peelingin içine karıştırabilirsiniz banyoda kullanmak için...

Son düzenleme:

Benim yüzümdekilerde vücumdakilerde çok derin birde kahverengi değilde parlak bir leke izi.
Asetil salisik asit eczanelerde satılıyordu bu laktik asitinde o şekilde bir versiyonu var mı acaba canım?
Ben bu ara yine kimyasal peeling olayına girdim birde laktik asiti alırsam batabilirim
laktik asit soymuyor anladığım kadarıyla onu yüzümdeki hafif güneş lekeleri için kullansam hiç fena olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…