Kıl dönmeleri ve batıklara çözüm buldum...

Kılıçbalığı teşekkür ederizverdiğin bilgiler için.hepsinin faydalı olacağını düşünüyorum ama sadece merak ettiğim için soruyorum bu merhem karışımı için önerdiğin kremler ve oranlarını nasıl tespit ettin?

Merhaba, Bende 28 yaşındayım ve çok uzun yıllardır bacaklarımda aynı sorun var ama bende etkili olurmu bilemiyorum... Kılıçbalığı bacaklarımın resmini çekip koysam bana bir fikir verebilirmisin çünkü çok kötü durumda bacaklarım... Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar kilic balığı ben batik sorunum ile ilgili cozum ararken paylaşımınızı gördüm ve bir cogunu da okudum. Ancak uzun zamandır yorum yapılmamış. BEnim sorunum ileri boyutta.Ben beyaz tenliyim ve cok hassas bir tenim var. Kasidigimda bile kizarikliklar olusuyor.Bacagimdaki batiklari sıkıp çıkarmaya çalıştım hatta iğne ile uğraştim ve su an bacagimin heryeri feci sekilde büyük derin kırmızı yaralarla doldu ve ben napicagimi bilmiyorum 2 gündür fenictil krem kullanıyorum ama etkisi yok.Sizin önerdiğiniz karışımı açık yara olduğu halde uygulasam gecer mı?? Ya da daha mi kotu olur ne olur bana yardım edin ((

Son düzenleme:
Olmaz canım, açık yarada kullanamazsın, sen biraz bekle senin için daha iyi bir önerim olabilir önce bir deneyip bakayım...Ama kendini unutturma bana olur mu...

Tamam teşekkür ederim en kısa zamanda senden Cvp bekliyorum batiknyaraları nasıl iyilestirebilirim ile ilgili (

Merhaba Kılıçbalığı mail adresini verirsen ayaklarımın fotoğraflarını göndermek istiyorum.Bu tedavinin uygunluğu açısından yanlış uygulama yapmak istemiyorum.Hangisi uygunsa ayaklarım için onu uyguluyayım yanlış uygulamalarla zaman öldürmüyeyim.

mrhbalar çoğu bayan gibi aynı sorunu bende yaşıyorum ama emin olun kimseninki benim ki kadar kötü durumda değildir.kahverengi lekeler,batıklar kızarıklıklar,bazen iğneyle bile çıkardığım için yara bile oldu.en son sir yaptırmaya gittiğimde sordum kadına bu batıklar ve ardındaki kötü görünüm geçer mi yok mu bi çözüm ??diye.. kadın daha da içimi kararttı batık lekeleri ömür boyu geçmez dedi. bende nette araştırırken yazınıza rastladım.yazdığınız ilaçları araştırdım emin olmak için..güvenilirliğine inandım açıkçası.dün de eczaneden tretin hariç hepsini aldım..
öncelikle şunu söylemek istiyorum bu ilaçların hepsini karıştırdığımda ekleyeceğim B,E,K vs.. iğneler, karışımı çok akışkan yapmaz mı? miktar verebilirmisiz hepsi için?
ve aldığım deniz tuzu diğer arkadaşların dediği gibi iri değil ince...peeling e ne kadar deniz tuzu katmam gerekiyor???
son olarak; EPARGRİSEOVİT de toplamda 12 ampul var 6 sı sarı altısı kırmızı,
BEMİKS de5 ampul var
EVİGEN de 5
ve LİBAVİT de de 5 ampul var hepsi mi karışımın içine giriyor???

kusuruma bakmayın emin olmak için bunları sordum yanlış bişey yapıp cildime daha da zarar vermek istemiyorum. sorularıma cevap verirseniz çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler...

bayadır cevabınızı bekledim ama sanırım nete girmiyorsunuz..e bu da benim şansım
karışımı hazırladım birer ampul koydum vitaminlerden....
dün de uygulamaya başladım, yalnız çok kötü kokuyor ama dayanıcam :)
inşallah olumlu etki görürüm ...

Ampullerden sadece birer tane, zaten bu şekilde belirtmiştim, deniz tuzu ince olmalı bu da tamam, peeling için katacağın miktarı sne belirle ne kadar yoğun tuz o kadar iyi sonuç, yalnız narin davran derini yüzme...

Acısız ve kokusuz güzellik olmaz

Merhaba Kılıçbalığı mail adresinizi istemiştim bacaklarımın resimleri göndermek için ben doğru tedaviyi uygulamak istiyorum.Resimleri görmeizi istiyorum banada ayrdımcı olursanız sevinirim.

Merhaba Kılıçbalığı mail adresinizi istemiştim bacaklarımın resimleri göndermek için ben doğru tedaviyi uygulamak istiyorum.Resimleri görmeizi istiyorum banada ayrdımcı olursanız sevinirim.

Canım yalnız gözden kaçırdığınız bir nokta var ben Dermatolog değilim, ileri derecede bir problem söz konusu ise önce dermatoloğa git lütfen, eğer verdiği tedavi işe yaramazsa o zaman ancak yardımcı olmaya çalışırım...

kendi sorunumu yazacaktım ki senin yorumu gördüm uzun uzun anlatmama gerek kalmadı :) benim sorunum da aynen böyle kıl köklerimde yağ bezeleri var.çok çok ileri seviyede batık sorunum var,deştiğim için yara bere içinde,yıllardır etek giyemiyorum ve bu beni çok üzüyor.imdat diye yana yakıla çare ararken bu konuyu gördüm ve gerçekten böyle bi ışık oldu sanki bana.2 gün önce limon ve tuzu denedim,tuz peeling etkisi yaparak gerçekten batıkları ''kısmen'' azalttı.fakat sizin yazdığınız tarif dediğim gibi daha bi ışık oldu bana.umarım işe yarar,yararsa sana çok dua edeceğim kılıçbalığı....

Benim dururmumda pek iç açıcı değildi aslına bakarsan, bende bile işe yaradıysa aynı soruna sahip herkesde işe yarar diyerek paylaşmıştım... Peelingi düzenli olarak yaptığında geçmiş dönemde oluşan derin batıklarıda dışarı çıkartacak...

KILIÇBALIĞI merhaba cildiyeye gittim. Senin yazmış olduğun kremlerin ikisini verdi fakat çok çok sonuçlar alamadım.Bide senin problemli bölgeyi görüp yorum yapmanı istedim.Fotoğrafları görmeni istiyorum çünki yanlış tedaviyle zaman geçirmek istemiyorum.Yardımcı olursan çok sewinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…