- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Benim yüzümdekilerde vücumdakilerde çok derin birde kahverengi değilde parlak bir leke izi.
Asetil salisik asit eczanelerde satılıyordu bu laktik asitinde o şekilde bir versiyonu var mı acaba canım?
Ben bu ara yine kimyasal peeling olayına girdim birde laktik asiti alırsam batabilirim
laktik asit soymuyor anladığım kadarıyla onu yüzümdeki hafif güneş lekeleri için kullansam hiç fena olmaz
merhaba canim ben yurtdisinda yasiyorum. daha önce yazmisdim ama herhalde cevap vermeye zamanin yoktu. yazdigin kremlerin hepsini aldim ve 150ml dove kremi ile karistirdim. 150ml yeter mi?
QUOTE=KilicBaligi;7762969]10 damla buğday yağı bütün bunları verdiğim oranda birbirine karıştırın...
canim bende bugday yagi yok ama gül-lavanta va nar-greyfrut karisimi yaglar var. Su gül-lavanta yagindan eklersem olur mu?
QUOTE=KilicBaligi;7762969]
ısteyen ek olarak
B vitamini bemix iğne
E vitamini evigen iğne
K vitamini Libavit iğne
C vitamini Epargriseovit alarak karışıma ekleyebilir ama maaliyeti arttırıyor o yüzden teklif var ısrar yok :)
bu vitaminler de yok bende ama kapsül e vitamini var. Yüzüme sürüyorum bazen. Ondan eklesem olur mu?
Bu arada bende batik ve kahverengi lekeler ve izler var
Kılıçbalığı ya aynen daha iki gün önce aldim kılları bana batıyorlar vücudumda ki tüm kıllar aynı galiba. Kökünden alamıyorum demek ki. Bu arada şimdi benim kafam karıştı salisilik asıt laktik asit falan derken şimdi ben bacağım da ki o lekeler icin hangisini kullanayim. Sadece bacaklarım icin istiyorum. Peki kızlar bunlar asit falan zarar vermez mi yakmaz mi güvenilir yer var mi . Ben kimyasal peeling e kafayı koymuştum belki ise yarar diye. Cok da ümitli değilm ya daha dün ayak bileğime kadar etek giydim ten rengi çorapla meydana kadar gitmemiştim ki geri döndüm üzerimı değişip pantolon giydim o kadar belli oluyorlar ki. Kızlar birde peeling derken belki biliyorsunuz aklıma şimdi geldi söyle havlu gibi küçük eldivenler var peeling yapmak icin sadece su ve havlu ile temizliyorsun cildi iyi mi onlar artık sadece onlardan kullanmak istiyorum kimyasal görmek istemiyorum da
kılıçbalığı siz bu işibn ticaretini falan mı yapıyorsunuz.sanki burdaki insanları denek olarak kullanıyor gibisiniz.ikinci alternatif çözüm sunulduğunda tahammülünüz yok.siz niye bu kadar yoruyosunuzki kendinizi isteyen siizn dediğiniiz kullanır isteyen başka bi markanın kremini kullanır.yazılanları okudum şimdi şakınlıkla okuyorum cevaplarınızı.benimde batıklarım var evet ama bi önceki bayanın söylediği orflame kremini almayı düşündüm.şimdi size söyledim ama banada diyeceksiniz ki karar verdiysen verdin niye burda yazıyosun bunu.neden ki siiznkisi bi önerydi.....
Kılıçbalığı laktik asit temin etmeye çalışacağım. Bir kaç zamandır senin söylediklerinı yaptım iki gün önce yaptığım ağda da bir tane bile batık yoktu şok oldum. Birde ağda yaptığım aynı gün stopingrow aldim. Batıklar icin. İçimden boşuna aldim demek diye geçiyor. Sence onu kullanayim mi. Ne yapayım onu. Su laktik asit ve lekelerden kurtulma falan ümit doğdu içime. Stopingrow kullanıp kötü mu yaparım kendimi acaba.
laktik asit i nerde bulabilirm ve ne kadardır fiyatı
Eki Görüntüle 393380 Eki Görüntüle 393383 benim bacaklarım bu şekilde acaba banada iyi gelir mi bu karışım cevap verirseniz çok sevinirim :2:
ben karışımı az önce hazırladım. bacaklarıma uygulayacağım. kollarımda da batıklar var. bu karışımı kollarım için de kullanabilir miyim?
Tatlım ben daha evvel çatlaklar için TCA denemiştim mesela forumda paylaşmıştım o da etkili bir ürün ama Laktik Asit özelliği anında etki ve hayata devam etmek... Şöyle bir sürüyorsun, biraz bekletip yıkıyorsun bir bakıyorsun cildindeki o kalınlaşma, o yorgunluk belirtisi sararma gitmiş, yerine taptaze pırıl pırıl sağlıkla parlayan bir cilt geliyor ve soyulma yok en güzel tarafı bu... Salisilik asit daha çok siyah noktalar için kullanılıyor ve soyulma yapıyor az da olsa ama laktik asit bence nimet... Bunca zaman yüzüme maya maskesi, süt maskesi ıvır zıvır yapardım artık ihtiyacım yok mesela... Yaz-Kış kullanılabilmeside ayrı bir güzellik... Yaşasın pırıl pırıl parlayan elma yanaklar :)))
Bu arada salisilik asit kullanıyorsan salisilikten 3-4 gün sonra laktik asit uygularsan o minik soyulmalardan tez zamanda kurtulursun...
Canim,
Laktik asit'i sen nerden bulupta aldin??? Sen artık sadece kese ve laktik asit mı kullanıyorsun ??? Krem böylece iptal mi??? Kurtaaaarrr beni artık(( ağda zamanım geldi ama yine alerji yapacak diye çok korkuyorum.... (( bir an jilet vurup boşvereyim diyorum amaaaaa yaz geliyor malum....
Asıl en önemli şeyi öğrenmek istiyorum senden.... Tek tuk arada bir batık çıkıyor dedin ya, ELLEMEDEN NASIL DAYANABİLİYORSUN??? her defasında eklemeyeceğim diyorum ama sonra dayanamayip yine gurcaliyorum veeee pat yine yara((((
Asıl bir ellemey birakabilsem hersey düzelecek de, nerdeeeee(
hmm peki lazer işe yara mı canım
ben de o açıdan sormuştum güneşten dolayı leke oluşur mu diye tereddütte kalmıştım. dün bacaklarıma uyguladım. bu akşam kolları da ekleyeceğim,teşekkür ederim :)