Kıl dönmeleri ve batıklara çözüm buldum...

merhaba ben bu tarifi kullandım..gerçekten çok işe yaradı bende. çok teşekkür ederim tarif için. biraz sorun kaldı umarım o da geçer.

KILIÇBALIĞI merhaba cildiyeye gittim. Senin yazmış olduğun kremlerin ikisini verdi fakat çok çok sonuçlar alamadım.Bide senin problemli bölgeyi görüp yorum yapmanı istedim.Fotoğrafları görmeni istiyorum çünki yanlış tedaviyle zaman geçirmek istemiyorum.Yardımcı olursan çok sewinirim.

Peeling ile birlikte kullan canım, kremler tek başına çok etki etmez çünkü yüzeydeki ölü deri sebebi ile alt katmanlara ulaşması zor oluyor...

merhaba ben bu tarifi kullandım..gerçekten çok işe yaradı bende. çok teşekkür ederim tarif için. biraz sorun kaldı umarım o da geçer.

İşe yaramasına sevindim canım, şimdi buradaki bir arkadaş için bir şeyler deniyorum eğer başarılı olursa bunuda paylaşacağım sizinle...

çok güzelmiş tşk cnm

Rica ederim...

bazı arkadaşlar bir hafta da bile gözle görülür derecede değişiklikler görmüş olumlu anlamda.. ama ben bir buçuk haftadır düzenli olarak kullanıyorum fakat değişen bişey yok :KK43: yanlış yaptığım bişey mi var acaba :KK43:

bazı arkadaşlar bir hafta da bile gözle görülür derecede değişiklikler görmüş olumlu anlamda.. ama ben bir buçuk haftadır düzenli olarak kullanıyorum fakat değişen bişey yok :KK43: yanlış yaptığım bişey mi var acaba :KK43:

Canım, hiç merak etme bir haftada mucize etkisi yaratacak bir karışım değil bu... Arkadaşların batıkları muhtemelen daha yüzeyseldi ve peeling ile birlikte hafiflemeye başladı, benimkiler gayet derindi bu yüzden düzenli kullandım, sen de kullanmaya devam et yaza kadar kurtulacaksın...

Sen yinede neler yaptığını yaz, şu an batık olan bölgelerin 1.5 haftaya nazaran daha kızarık ve koyu renk görünmesi gerekiyor sanki dahada kötüleşmiş gibi, hiç mi değişiklik yok?

Canım, hiç merak etme bir haftada mucize etkisi yaratacak bir karışım değil bu... Arkadaşların batıkları muhtemelen daha yüzeyseldi ve peeling ile birlikte hafiflemeye başladı, benimkiler gayet derindi bu yüzden düzenli kullandım, sen de kullanmaya devam et yaza kadar kurtulacaksın...

Sen yinede neler yaptığını yaz, şu an batık olan bölgelerin 1.5 haftaya nazaran daha kızarık ve koyu renk görünmesi gerekiyor sanki dahada kötüleşmiş gibi, hiç mi değişiklik yok?

yoo zaten kullanmaya devam ediyorum pes etmicem :)
haftada 2 kereden fazla deniz tuzuyla peeling yapıyorum ...
hergün karışımı düzenli olarak sürüyorum yıkayıncada nemlendirici sürüyorum.
fakat sizin dediğiniz gibi öyle ilk hafta eskisinden beter olcakmış gibi bi durum olmadı. kızarıklık da fazla olmadı.şuan az da olsa bi ilerleme farkettim sanki..
ama halen kahverengi lekeler dolu.. neredeyse karışım biticek :KK43: neyse napalım bitince tekrar alırım zaten alışkanlık haline geldi sürmesem bi eksiklik varmış gibi hissediyorum:)
kokusuna alıştığım için eskisi gibi rahatsız da etmiyor.

bi de bişey sorucam kollarımda da dirseğin üst taraflarında yine kahverengii lekeler var onlar içinde işe yarar mı? sürsem az da olsa geçer mi???

bu karışımı bir haftadır kullanıyorum derim soyuluyor alltan temiz deri çıkıyor en son çıkanderin batıklarım kendiliğinden çıktı leke kayboldu bu kadar kısa bir sürede bile sonuca şaşırdım çok güzel yaa çok mutlu oldum inşallah tamamen yok olur.etek giydiğim zaman bacaklarımdaki kıl dönmesi lekelerini fondotenle kapatıyordum bende artık inş.bacaklarımı saklamak zorunda kalmıycam bu sonuca bile çok mutlu oldum bukadarı bile olabiliyormuş gözlerime inanamadım çok teşekkür ederim bu tarifi bizlerle paylaşana çok teşekkür ederim iyki bu siteyi araştırmışım yoksa ümidim kesilmişti tekrar büyük bir istek oluştu.yaptım mutluyum böyle bir sorunu olanlara bende bu karşımı tavsiye ederim.
Lütfen kese,ponza taşı, duş eldiveni denedim geçti tarzı paylaşımlarınızı burada yapmayın çünkü zaten hepimiz bu yollardan daha evvel geçtik ama sonuç alamadık!!!

Çoğu hanımın sorunu kıl dönmeleri,batıklar ciltte oluşan lekeler ve epilasyondan sonra ortaya çıkan siyah kıl kökleri...Yıllarca aynı sorunlarla bende uğraştım fakat ne jilet,ne ağda ne sir bunlardan kurtulmamı sağlamadı yıllarca tavuk gerisi gibi bir görünümle dolaştım ve etek giyerken bile çok zorlandım ne yazıkki ...sonunda yaptığım araştırmalarla kendimce bir çıkış yolu buldum...

1- Haftada en az 1 kere deniz tuzu ile herhangi bir peeling karıştırılarak bacaklar sertçe ovulacak, işi abartıp ek olarak kese kullanabilirsiniz,acıtmanızın mahsuru yok işiniz bitince bacaklarınız pırıl pırıl olacak

2- Gündüz kullanım için bol nemlendiricili krem kullanmak gerek

3- Epilasyon aletlerinden uzak durulacak ve sir yada normal ağda kullanılacak

4-Her epilasyondan 1 gün evvel muhakkak peeling yapılacak

5-Epilasyon sonrası cildi siler silmez önce limon suyu sürülecek, kuruduktan sonra yeniden yıkayıp Kerasal Fort krem süreceksiniz(2 gece)

6- Geceleri yatmadan bir kaç saat evvel altta tarifini verdiğim kremi temizlenmiş bacaklarınıza az miktarda sürüp yedirmelisiniz bu hem tedavi edici hemde besleyici bir kremdir...

Krem tarifi
Herhangi bir vucut kremi ben dove kullanıyorum daha katı
Medicasol Merhem 1 tüp (bepanthen denemeyin tüyleri besliyor)
Differin Jel 1 tüp
Expigment %4 yarım tüp
Kerasal Forte yarım tüp (evde varsa fucidinde olur ama ben kerasal tavsiye ederim)
10 damla buğday yağı bütün bunları verdiğim oranda birbirine karıştırın...

ısteyen ek olarak
B vitamini bemix iğne
E vitamini evigen iğne
K vitamini Libavit iğne
C vitamini Epargriseovit alarak karışıma ekleyebilir ama maaliyeti arttırıyor o yüzden teklif var ısrar yok :)

bu karışımı yapın ve her gece sürün...
7- Bacaklarında batıklara bağlı delikler oluşmuşsa 6 maddeden sonra kulak çubuğu yardımı ile tretin sürün...

Ben bütün bunları yaparak 1 ay içinde bütün leke,batık, delik vslerden kurtuldum şimdi çok mutluyum şu anda kapatıcıları sadece bacaklarımı bronzlaştırmak için kullanıyorum hepsi bu :)

Dip not: Bacaklarınız normale döndükten sonra yalnızca ilk 5 maddeyi uygulayın ve gecede bol bol nemlendirici sürün...Haydi bakalım umarım hepiniz benim gibi kurtulursunuz bu dertten...:1hug:

Kızlar, lütfen özel mesajla değil, konu başlığında sorun sorularınız ki bizimle aynı durumda olan herkesi bilgilendirebileyim...

bu karışımı bir haftadır kullanıyorum derim soyuluyor alltan temiz deri çıkıyor en son çıkanderin batıklarım kendiliğinden çıktı leke kayboldu bu kadar kısa bir sürede bile sonuca şaşırdım çok güzel yaa çok mutlu oldum inşallah tamamen yok olur.etek giydiğim zaman bacaklarımdaki kıl dönmesi lekelerini fondotenle kapatıyordum bende artık inş.bacaklarımı saklamak zorunda kalmıycam bu sonuca bile çok mutlu oldum bukadarı bile olabiliyormuş gözlerime inanamadım çok teşekkür ederim bu tarifi bizlerle paylaşana çok teşekkür ederim iyki bu siteyi araştırmışım yoksa ümidim kesilmişti tekrar büyük bir istek oluştu.yaptım mutluyum böyle bir sorunu olanlara bende bu karşımı tavsiye ederim.

tarif güzel güzelde baya masraflı ve uğraşlı ben oriflame nin batık önleyici jelini geçen yaz aldım talimatlarına göre uyguladım ve açıkcası şaşırdım bu kadar güzel olucağını pek sanmıyodum hafif yakıyo teni uygulayınca bide daha önceden oluşan batıklarıda bi kaşımada çıkardı bunada şaşırdım artık batık sorunum olmuyo 1 batık bile yok bende çok memnun kaldım hemde alması ve uygulaması kolay ilgilenenlerin bilgisi olsun

tarif güzel güzelde baya masraflı ve uğraşlı ben oriflame nin batık önleyici jelini geçen yaz aldım talimatlarına göre uyguladım ve açıkcası şaşırdım bu kadar güzel olucağını pek sanmıyodum hafif yakıyo teni uygulayınca bide daha önceden oluşan batıklarıda bi kaşımada çıkardı bunada şaşırdım artık batık sorunum olmuyo 1 batık bile yok bende çok memnun kaldım hemde alması ve uygulaması kolay ilgilenenlerin bilgisi olsun

İçinde sizin karınca asidi olarak bildiğiniz formik asit var, sağlıklı bir ürün olduğunu düşünmüyorum işe yaramasına sevindim ama zaten benim çözüm olarak paylaştığım bir konuda bu mesajı paylaşman etik olarak doğru değil, bununla alakalı bir konu açarsan çok daha saygı değer bir davranışda bulunmuş olacağından emin olabilirsin... Konu sahibi olarak hoş karşılamadım...

Batıkların yeni miydi eski mi? Yaza kadar kalmaz bir şey...

batıklarım çok eski 5.veya altı yıldır bu sorunla mücadele ediyordum hiç çözüme ulaşamamıştım bu karışımı kullanıyorum fakat bacaklarım kıpkırmızı oluyor bu normalmi acaba yoksa yanlışmı

batıklarım çok eski 5.veya altı yıldır bu sorunla mücadele ediyordum hiç çözüme ulaşamamıştım bu karışımı kullanıyorum fakat bacaklarım kıpkırmızı oluyor bu normalmi acaba yoksa yanlışmı

Normal, iyileşmeye başladığında önce kızarır sanki daha beter oluyormuş gibi görünür sonra geçer ki bunu daha önce belirtmiştim...Doğru yoldasın yani...

Bu kerasal forte ve expigment'in baska isimleri var mi ?
Ya da her ulkede satiliyor mudur acaba bi bilginiz var mi ?

Kılıçbalığı benim sorum biraz konu dışı olacak sanki ama ilk sayfa lekelerden kurtuldum demişsin.benim bacaklarım kızgın yağda yandı doktor bana expigmenti verdi ama kaşıntı yap sürekli kullanmadım bir ablamda medicassolu önerdi.acaba tarifini verdiğin krem bu lekedede işe yarar mı ?

fakat sizin dediğiniz gibi öyle ilk hafta eskisinden beter olcakmış gibi bi durum olmadı. kızarıklık da olmadı.şuan az da olsa bi ilerleme farkettim sanki..
ama halen kahverengi lekeler dolu.. neredeyse karışım biticek :KK43: neyse napalım bitince tekrar alırım zaten alışkanlık haline geldi sürmesem bi eksiklik varmış gibi hissediyorum:)

bi de bişey sorucam kollarımda da dirseğin üst taraflarında yine kahverengii lekeler var onlar içinde işe yarar mı? sürsem az da olsa geçer mi???

ben karışımların hepsini iğneleride karıştırdım fakat bu kremi sürdükten sonra üzerini sitreçle felan kapatıcakmıydık benim bacaklarımın alt tarafında bileğimde sanki sivilceler oldu ve acıyor artık normalmi kremi sürüp öyle bırakıcakmıyız yoksa üzerini kapatıcakmıyız o konuda açıklama yaparmısınız ne yapcağımı şaşırdım .
İçinde sizin karınca asidi olarak bildiğiniz formik asit var, sağlıklı bir ürün olduğunu düşünmüyorum işe yaramasına sevindim ama zaten benim çözüm olarak paylaştığım bir konuda bu mesajı paylaşman etik olarak doğru değil, bununla alakalı bir konu açarsan çok daha saygı değer bir davranışda bulunmuş olacağından emin olabilirsin... Konu sahibi olarak hoş karşılamadım...

Kılıçbalığı benim sorum biraz konu dışı olacak sanki ama ilk sayfa lekelerden kurtuldum demişsin.benim bacaklarım kızgın yağda yandı doktor bana expigmenti verdi ama kaşıntı yap sürekli kullanmadım bir ablamda medicassolu önerdi.acaba tarifini verdiğin krem bu lekedede işe yarar mı ?

Bu karışım yalnızca batık vs gibi lekelerde işe yarar canım, snein durumun farklı, o ablanın önerdiği krem senin için daha uygun...

fakat sizin dediğiniz gibi öyle ilk hafta eskisinden beter olcakmış gibi bi durum olmadı. kızarıklık da olmadı.şuan az da olsa bi ilerleme farkettim sanki..

Canım o kahve lekeler için limon sürmeyi dene...

ben karışımların hepsini iğneleride karıştırdım fakat bu kremi sürdükten sonra üzerini sitreçle felan kapatıcakmıydık benim bacaklarımın alt tarafında bileğimde sanki sivilceler oldu ve acıyor artık normalmi kremi sürüp öyle bırakıcakmıyız yoksa üzerini kapatıcakmıyız o konuda açıklama yaparmısınız ne yapcağımı şaşırdım .

Kremi sürüp yedir, bol miktarda sürmene gerek yok vucut kremi sürer gibi sür kuruduktan sonra giyin...Bilediğindeki sivilceler ile kremin bir alakası yok...

pansuman yapıyormuş gibi kapatmıycaz yani öylemi sorunsuz yerler soyuluyor zaten kabarık.kabarık oldu ilk başlarda hiç bir acı hissetmiyordum iki gündür acıyor bacaklarım sadece leke olan yerleremi tiretin krem sürüyoruz o konuda açıklık getirirmisiniz

X