Kıl dönmeleri ve batıklara çözüm buldum...

son birşey. bu da benden size tüyo olsun:
solgar'ın formula snh(skin,nail&hair) diye bir vitamini var. cilt, saçlar ve tırnakları için geliştirilmiş bir ürün. onu da birkaç blogdan okuduğum tavsiyeler üzerine almıştım. 2 haftadır kullanıyorum düzenli olarak ve şunu söyleyebilirim ki faydasını artık gerçekten gözlerimle görmeye başladım. yağlı, geniş gözenekli ve zaman zaman akneli yani problemli olan cildim o kadar düzeldi ki :) tırnaklarım upuzun ve kırılmıyor, saçlarımda da gözle görülür değişiklik var. bunun da faydası oluyor tabi bu batık izlerinin falan çabuk iyileşmesinde.
hepinize tavsiye ediyorum.
34 tl, neredeyse bütün eczanelerde var. 60 tablet ve günde 2 defa(sabah&akşam) kullanıyorsunuz.

İşe yaramasına çok ama çok sevindim canım, mutlu olmana dahada çok sevindim diyebilirim...Bu vitaminede bakacağım işime yarayacak bir şeyse kullanırım seve seve.Paylaşım için teşekkürler, batıksız aylar yıllar ve bir koca ömür dilerim...

leke izlerinin geçmesinde de etkili midir acaba? Birde herhangi bir peeling e deniz tuzu karıştırılacak demişsiniz siz neye karıştırıyorsunuz aynısını yapsam bende daha içime siner

Son düzenleme:
leke izlerinin geçmesinde de etkili midir acaba? Birde herhangi bir peeling e deniz tuzu karıştırılacak demişsiniz siz neye karıştırıyorsunuz aynısını yapsam bende daha içime siner

Canım her marka olur bu kadar yıldır hemen hemen her türlü peelingi denedim.Özellikle loreal'in yeşil ambalajlı peelingini alırsan çok iyi olur ama avonun peelingleri bile iş görüyor...Lekeden kastın bacaktaki sivilce izleri veya batıkların izleriyse evet geçirir ama güneş lekelerinden bahsediyorsan buğday yağı ve expigmenttek başına işe yarar tam karışım kullanmana gerek yok...

tam 1 yıldır batık sıkıntısı yaşıyorum bacaklarıma geçen yaz boyunca ne deniz ne havuz yüzü gördüm bacaklarım daha da kötü oldu. kıllar deri altında uzayıp uzayıp duruyolar tabi bende onları sıkıp çıkartıyorum. son zamanlarda sıktığım gözeneklerden önce beyaz bişey daha sonra kıl köküne bağlı olmayan bi kıl çıkıyo. cildimde de sıkıntılar yaşadığım için son zamanlarda iyice kötü hissetmeye başladım kendimi havalarında sıcaklaması moralimi bozuyo çünkü yazın yine şort giyemicem uzun kotlara devam. bu sabah Serkis Barış'a gittim bacaklarım için BACTROBAN verdi. işe yarar mı bilmiyorum fakat aynı zamanda bu yazılanları da yapsam cildi mi yıpratırmıyım lütfen yardım bekliyorum.

Peeling kullanabilirsin ama diğer karışımı kullanma canım.Eğer 3 ay sonunda bactroban'dan sonuç alamazsan bu karışımı denersin...Bacaklarını günde 2 kere nemlendirmeyi unutma...

c iğnesi ve k iğnesi vitamini hariç diğer tüm verdiğin tarifler için kremleri iğneleri aldım toplamda 43 lira tuttu:))) Deniz tuzunu ve buğday yağınıda aldım. Bu akşam başlıyorum. İnşaallah faydasını görenlerden olurum bende :)) teşekkürler kılıçbalığı sonuçları yazarım sizlere

Canım sigortan yok mu, doktora yazdırsaydın keşke

İnşallah sende başarılı olursun tatlım ama yaz geldi yavaş yavaş şortlar, etekler piyasaya çıkmaya başlayacak.Bu karışımı kullandığınız sürece koruma faktörlü krem kullanmayı unutmayın aksi halde lekeler geçmek şöyle dursun, koyulaşır...Daha önce söylemiştim ama bir daha hatırlatayım dedim...

merhabalar.. bütünn yorumları okudum fakat şurada aklım takıldı ve ya yazılmamış yada gözümden kaçtı. krem tarifindeki dove grem 150 ml likmi 300 mllikmi.
birde şunu soracaktım kullanmaya başladıktan sonra kızarmaya başlıyor demişsiniz.bu kızarıklıklar ne zamana kadar geçiyor. çünkü biliyorsunuz önümüz yaz ve kısa giyinmek durumunda kalacağım.birde bacaklarım açıkta kalacağı için bi problem olurmu sizce yaszdan sonrayamı erteleyeyim yani. cevabınız için şimdiden teşekkürler.umarım çözümünüz banada çözüm olacak =)

Duruma göre kızarıklıklar bir hafta veya 10 gün sonra hafiflemeye başlar, zaten kızarma olduysa işe yaramaya başladığı kesinleşiyor...Diğer sorun için üstteki mesajda belirttim, güneş koruyucu şart...Eğer şu an doğru biçimde uygulama yapmaya ve peelingi kullanmaya başlarsan zaten bir ay sonra bile aradaki farkı anlarsın canım.Dove kavanoz canım...Büyük olanı al yarısını başka kaba boşalt ki karışımı yapabilmek için kapta yer olsun...

şimdi gördüm benim doğuştan kollarım ve bacaklarım tavuk dersi gibi peling için marka önerebilir misin tam uygulamam istiyorum da şimdiden çok teşekkür ederim...

şimdi gördüm benim doğuştan kollarım ve bacaklarım tavuk dersi gibi peling için marka önerebilir misin tam uygulamam istiyorum da şimdiden çok teşekkür ederim...

Canım, herhangi bir peelingin içine deniz tuzu karıştır.Bu kadar...Herhangi bir peeling kalitesi markası hiç önemli değil önemli olan deniz tuzu...

aldım bir kabın içerisen tüm kremlerin yarısını boşalttım :)))))))) üstüne birer ampül vitamin ekledim. Elimde oriflamenin nemlendirici sıkılaştırıcı vucud kremi vardı. onuda ekledim. Ohhhhhhhhhhhh misler gibi koktu kremim. Yanlız buğday yağı 10 damla demişsin galiba farkında olmadan tozu aştım:)))))) aman neyse dedim bugün ilk kullanımımı yaptım bakalım zaman ne göstericek.

bu bakımı ben de bacaklarıma yapmak istiyorum fakat bişi sormak istiyorum. ben kollarımı sirle almayı düşünüyorum yani aldıkça batık vb. olursa bu bakımı kolumada yapabilir miyim?

Hımm buğday yağını ne kadar fazla kaçırdın tatlım? Güçlü bir renk açıcıdır çünkü kendisi...

kremi kullandıktan sonra bacakların kaşınması normal mi?

Normal, hatta bir miktar pullanma olabilir kaşıdıkça...

bu bakımı ben de bacaklarıma yapmak istiyorum fakat bişi sormak istiyorum. ben kollarımı sirle almayı düşünüyorum yani aldıkça batık vb. olursa bu bakımı kolumada yapabilir miyim?

Tatlım, kollarına güneş koruyucu sürersen sorun olmaz, malum yaz dönemi kısa kollu giyeceksin, eğer bu karışımı sürüp güneşe çıkarsan lekelenme yapar...

birkaç damla ama sorun değil renk açıcı ise çünkü oldukça kararma var kıl dönmeleri yüüznden batıklardan dolayı bacaklarımda hatta expimentin hepsini koymadım kremin içerisine akşamları dudak üstlerine ve koltuk altlarına az birşey sürüyorum renk açılsın diye sıcak ağda yüzünden kararmalar var çünkü:))

merhabalarr.. bugun ilk olarak sırasıylaa peelingimi yaptımm bir güzel bütün ölçülere uyarak kremimi hazırladımm + birde aşağıdaki listeden evigen kattımm =) ve güzelce aynı tarif ettiğiniz gibi yedire yedire sürdüm bacaklarıma ardından teker teker tretinledim batıklarımı.. gelişmeler oldukça buradan size yazacağımm. umarım işe yararr umarımm =) tekrar teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…