- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Ahh o sıcak ağdalar yok mubirkaç damla ama sorun değil renk açıcı ise çünkü oldukça kararma var kıl dönmeleri yüüznden batıklardan dolayı bacaklarımda hatta expimentin hepsini koymadım kremin içerisine akşamları dudak üstlerine ve koltuk altlarına az birşey sürüyorum renk açılsın diye sıcak ağda yüzünden kararmalar var çünkü:))
merhabalarr.. bugun ilk olarak sırasıylaa peelingimi yaptımm bir güzel bütün ölçülere uyarak kremimi hazırladımm + birde aşağıdaki listeden evigen kattımm =) ve güzelce aynı tarif ettiğiniz gibi yedire yedire sürdüm bacaklarıma ardından teker teker tretinledim batıklarımı.. gelişmeler oldukça buradan size yazacağımm. umarım işe yararr umarımm =) tekrar teşekkürler.
Kızlar bende ağda çeşitlerinin hepsinden alma takıntısı oluştu. Bir poşet ağda aldım çünkü batıklarımı yok eden hangisi olursa onu kullanıcam. Pudralı sir ağdayla başlıyorum. :95: Kullanan var mı?
Hahahaha allah iyiliğini versin...Ben kullandım canım, hiç değilse cildimi yolmuyor ama batıklarada çözüm olmuyor...Uygulamadan evvel o antiseptikli pomattan sür ve alkolle sil bacaklarını ancak böyle böyle kurtulabiliyoruz batıklardan...
Sağol senin de.Hangi pomaddan bahsediyorsun acaba? :95:
Böyle bir başlık görünce her yaz mutlaka atlarım ve bir iki satır yazarım belki bu konuya bile daha evvel cevap yazdım. Benimde bacaklarım çok sıkıntılıydı görünümü korkunçtu lekeler izler batıklar etek giymem imkansızdı hatta üşüyünce kıl köklerim sızlıyordu o derece sorunlu ve batıklıydı.
expigmentler hametanlar bepantanlar çeşit çeşit yağlar keseler dermatoloğun verdiği kremler hepsini kullandım vıcık vıcık yağ içinde dolanırdım evde, kafaya takardım takdıkça daha çok oynardım.dergide gazetede kadınların bacaklarını seyrederdim ağzı açık baya takmıştım yani .Sonraaaa.
Sıkıldım uğraşmaktan düzelsin diye onu bunu yapıp kafaya takmaktan her şeyi bıraktım.Epilasyon aletimi idam etdim.Başa jileti getirdim.Ve düşünmedim etek şort giyemezsem giyemem napiyim aman dedim ve artık bacaklarımda tek bir leke ve iz yok.Yani jilet dışında her şey batık yapıyor kim ne derse desin en azından bende, ha sert çıkıyor evet ama yara bere içinde olmasındır iyidir.Birde zamanla tüm lekeler kayboluyor oynamamak yeterli .Bence bu kadar basit bunun çözümü.
kıl dönmesi var kolumun altında deliricem artık ya :S doktora gitmekte istemiyorum korkuyorum nedense kesivercem şimdi orayı o olcak deli oldum :95:
Dene canım, konuşuruz zaten öncesindevallahi tebrik ediyorum seni kılıç üşenmeden bunca şeyi nasıl yaptığına hayret ediyorum...
bunlarla uğraşmam gerektikçe de erkeklere özeniyorum
deneyeyim bende bunları
Dene canım, konuşuruz zaten öncesinde
Hiç sorma kadın olmak çok zor çokkkk...Hakkaten erkek olasımız geliyor zaman zaman bıktırıyor bu kıl tüy işi......
tamamm geçmiş sayfaları okuyup geliyorum sona sorum olursa eğer
naapmıyoruuuz? geçmişi okumadan son sayfaya gelip soru sormuyoruuuz
kesin geçiyor değilmi.. benim bacaklarım berbat durumda.. yaz geliyor..( geldi bile.. Allah'ım.. bacakalarımdan nefret ediyorumm